Nema se sta srati.. peticija je jebga nerealna i nema nikakve sanse da prodje.. mislim na osnovu cega to da je poniste..

grubo docekani..

neregularni uvjeti..

ha nisu prvi molim te.. koji to je klub primjerice s prostora neke od drzava bivse Jugoslavije u drugoj imao fin docek..

dogadja se diljem Europe i dogadjati ce se i u buducnosti a kamoli na ovim prostorima.. u tim slucajevima se adekvatno sankcionira Savez te drzave zbog organizacijskih propusta koje utvrdi neutralni odbor.. Fair Play sranja, halo..

nema tu price, to disciplinska komisija odredjuje, nisu se ni Curva Nord zalili kad su ih tukli i potom prekidali utakmice, a ova nije ni prekinuta niti je bilo razloga za to.. svi ti momci koji su isli tamo znali su u sta se upustaju i vjerujem da bi opet isto uradili.. a i vrlo vjerojatno bi pripremili i slican docek.. a cak ni sve ovo nema toliko veze sa samom utakmicom.. to je vec stvar do tih skupina..
Sto se tice organizacije osiguranja na samom stadionu, necu ulaziti u vrijeme pred utakmice posto je irelevantno za ovu peticijiu, policijske snage SiCG su pokazele da nema sale sa njima i profesionalno su i pravilno reagirali.. dakle, navijaci pod 'paljbom' napravi perimetar oko njih.. i dalje neredi ne prestaju, okruziti ih totalno i seliti na vrh tribine i stititi te u krajnjem slucaju (u slucaju iminentne opasnosti) do cega nije doslo, zapoceti evakuaciju tribine gostujucih navijaca.. primjer za udzbenike.. da nije njih bilo, bilo bi jos gore.. i ovo se primijenjuje svugdje i nije jednom vidjeno, dapace za pohvalu je reakcija.. po ovom primjeru bi se onda primjerice trebala ponistavati i utakmica Malta - Hrvatska.. bez obzira tko je izgrede poceo, duznost osiguranja je osigurati normalne uvjete za igrace.. sto su i uspjeli, al cisto posto je ionako zavrsena utakmica bila.. al mislim halo, moja poanta je, tamo su oni (specijalci) gadjali navijace stolicama i predmetima zajedno sa domacinima.. gluposti.. tu se kaznjava Savez, sto je i ucinjeno, a doticnim navijacima se ne gleda vise kroz prste, dapace.. Stoga, ocekivati da se kazni jedna reprezentacija i zakine za mjesto na Svjetskom Prvenstvu iz navedenih razloga je ravno nuli..