Ajde, da nabacim jos jedan kilometarski post kad sam vec krenula
Ovo mi je palo na pamet jer sam danas na faxu vidla curu koju je proslu god isla s menom na predavanje. Prvi put sam je srela na upisu lani dok smo ispunjavale indexe i papire. Ona je mene pitala minimalno 20 pitanja vezano uz ispunjavanje papira. A sve neke banalne gluposti. Nije mi jasno kak se neko vec 4. put upisuje i uvijek ispunjava iste papire i jos ne zna apsolutno nist. I to me non stop prekidala u pisanju tak da sam na kraju pokvarila i u index upisala krivo ime profesora kraj predmeta. Izludjivala me totalno jer nisam mogla napisati ni 2 rijeci za redom da me ona ne bi prekidala s onim zbunjenim uplasenim priglupim glasicem i psecim ocima. Na kraju sam skoro popizdila i izderala se na nju. Al sam se krajnjim snagama iskontrolirala.
Na moju veliku srecu sretnem ju na predavanju. I odmah mi padne mrak na oci jer se odmah zalijepila za mene, pocela me pozdravljati, sjela si blizu i opet ispitivat sve zivo u vezi predavanja. Meni se prikrpala jer nikog drugog nije znala i jer je bila sva neka uplasena. Na pocetku sam joj pomagala al onda mi je isla sve vise na zivce. Uvijek je ona mene prva pozdravljala, dok me bilo kaj pitala ja sam samo odgovarala da ne znam a da nisam ni poslusala pitanje, pod pauzom sam odlazila van i pravila se da ju ne vidim. Zenska je bila definitivno najgora u francuskom u grupi, smijala sam joj se apsolutno svaki put dok ju je profa nekaj pitala jer nije znala nist (ali ja se svakome smijem ko nema pojma, nisam zlobna nego se samo smijem dok je nekaj smijesno i ne mogu se kontrolirati), profa pizdi jer je ova glupa ko k... Kaj je najgore, cura se stvarno trudila al je ocito preglupa ili prespora. I cijelo vrijeme je bila tak sama, tiha, uplasena, zbunjena....ma grozno. Nikad nisam srela tak jadnu osobu. Ne shvacam kak nego takav dodje do 4. godine faxa!
Uglavnom, na kraju godine profa zamoli nekoga od boljih (ja medju njima, naravno) da joj pomognu jer da ne zna nist i da ne bu prosla ispit. Cura se okrene prema meni i gleda me, a ja samo pogledam u pod. Nekak sam se osjecala sugavo i ljigavo zbog toga jer nisam htela ja biti ta. I niko se nije htel javiti. Ova se sigurno osjecala grozno. Onda se na kraju ipak jedna cura javila.
A da ne spominjem kak izgleda. Nema ruzni facu samu po sebi, al joj se koza uopce ne vidi jer ima milijun pristeva tak da je to prakticki spojeno u jedno veliko crvenilo pa izgleda ko veliki kuhani rak. Kosa joj je crna i duga do pola ledja, ali joj je na glavi jako rijetka. Zapravo izgleda ko da celavi, ima cijele dijelove bez kose samo s par dlaka, ko stare babe koje su na pol celave. A to izgleda jos gore jer je vlasi crne i duge tak da je frizura nakaradna, kak god to ona pokusavala skriti s namjersanjem kose. Uz to je i niska, i izrazito disproporcionalno gradjena. Donji dio tijela joj je valjda 3 put veci i siri nego gornji. Jos nikad nisam vidla tak nevjerovatno ogromne bokove na curi s mrsavim gornjim dijelom tijela. Sve u svemu, cura je 100% jadna skroz na skroz.