Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 18:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Motorsport Sims
PostPosted: 23. 02. 2006. 18:04 

Ave

Ovdje cemo da listamo nama zaludjenicima svime sto pije benzin, jede asfalt i jebe mater najdraze igrice, u nadi da ce neko preporuciti neki zaboravljeni dragulj na sveopstu radost ostalih korisnika.

Ev ja cu prvi...

Superbike 2001 - Electronic Arts - Milestone

Mnogi od vas su garant igrali ono arkadno GOVNO od igre, Moto GP, kao i nastavak. Sjecam se da su prvo izdanje Hrvatski gej-merski casopisi kovali u nebesa. Nakon toga sam prestao bacati pare na sareni tariguz. Igra je bila kita u svakom pogledu naspram ovog hipergenijalnog ali znatno manje slavnog rada malih Talijana iz Milestone Interactive. Fizika je ovdje prejebena. U hiper-realisticnom izdanju gotovo je nemoguce dati gas na izlazu iz krivine bez totalnog sjebavanja ako nemate kakav analogni kontroler. Takodjer je neophodno podesit vozaca u tuck poziciju na ravnim djelovima ako zelite ikakvu brzinu, ili ga dignut ako zelite uletit u krivinu. Motori su drasticno razlicitih karakteristika, Ducati je daleko agilniji od ostalih ali je dvocilindras daleko manje eksplozivan. Grafika je mrtvo savrsenstvo, i jos uz to zavidno radi i na pentium tricama. Piste su odlicno prenesene u digitaliju, iz postave ne fali nijedan motor iz sezone 2001...sve u svemu, cista desetka.

Kao treci nastavak (prethodili su Superbike World Championship iz 99-e i Superbike 2000), SBK2001 krunise seriju tako dobro da su dva prethodna naslova krajnje nepotrebni. No, EA ocito nisu vidjeli rezona za nastavak ovog fenomenalnog serijala. Istu kobnu gresku su ponovili samo dvije godine kasnije kad su ubili ISI-evu odiseju u svjet Formule 1 bas kad je procvala i stasala u besprijekoran softverski paket. Al sta tu ima da cudi, znajuci da su im najvece krave muzare ionako igre za osobe sa pravo niskim standardima. Zaista, koliki debil coek treba da bude pa da potrosi jedan minut svog zivota uz bilo koje izdanje FIFA serijala? Definitivno najbolja motociklisticka simulacija ikad.

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 18:17 

jebote.

mozda razmislim o njoj kad novu makinu kupim, ova bi mi samo cd pljunula van i restartala se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 18:30 

koldvoide što misliš od ducati worldu sa ps jedinice,ako si igro? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 18:55 

inaće za ovo se živi:

Image

za mene najrealniji rally na ps-u još iz doba jedinice..vazda je jeo onaj v-rally za dorucak,što se tice preglednosti staza i kontrole,jednostavno colin mcrae rally ubija sve relije!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 20:34 

Jes jes McRae je zakon, dvica pogotovo...najbolja rally simulacija koju sam igro :) doduse cuo sam nekad da su posle njega izasli jos neki nastavci ali nisam vise bio tolko zagrijan za to da bi pokusavo nabavit :)

A taj SuperBike nisam nikad probo, nesto mi nikad nisu bile cejf te simulacije motora...nekako mi se cini da bi se moro naginjat na stolici da dobijem pravi osjecaj :lol:

A ko sto sam vec reko na onoj temi, GP2 mi je zakletva kad su u pitanju simulacije formule 1 :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 14:33 

sto huck rece iz doba jedinice ps - kolin je zakon bio..
isto iz doba kece
nascar...ono se deralo i dan i noc..al nikad single..samo protiv jarana :) :)

formula se isto maximalno izdegustirala al na kompu..znao sam stavit "pune" krugove - ono kolko je u stvarnosti - pa stazu vozis po sat i po..koji je to bio napor za prste :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 19:48 

Ja imam samo Need for speed i ide mi ocajno. Koju igru preporucate, koja je bolja od toga?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 20:13 

Black Ofca wrote:
Ja imam samo Need for speed i ide mi ocajno. Koju igru preporucate, koja je bolja od toga?

gran turismo :D po mogucnosti trica,na ps dvojki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 20:23 
Administrator

- Q-RAC Rally, jedan od prvih koji je bio fakat realistican.
- Colin McRae Rally 1 i 2. Dvica jede malu djecu.
Zadnje sto sam igrao a sto je ostalo upecatljivo su Xpand Rally - zbog izlijetanja i povreda vozaca, pa cak i pogibije, nakon cega je karijera gotova :). Za njim ide Richard Burns Rally, koji je toliko realan da ga je bilo nemoguce igrati na tastaturi, tako da je uninstall bio brzi nego install.

Evo sad kontam da skinem TOCA 3 pa cemo vidjeti na sta to lici.

Motore nisam nikad volio, osim onog ludog Motocross Madness-a, valjda najvise zato sto je na Savage3D kartici od 8 MB radila perfektno :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 20:40 

IcedFlame wrote:
Q-RAC Rally

cc, sta to prostacis po forumu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2006. 21:24 

da li se neko sjeca onog rallya sa sege ako je netko igrao? zvala se sega rally champion ship! ijaooo što bi ponovno volio nabavit segu i vratit se u ona dobra stara vremena :lol: 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]