melechesh wrote:
Perverted Taste wrote:
Lena_Rose wrote:
Ako je to jedino Äime ću se moć "pohvalit"...

Već sam jedan preživjela, no need for another one. Nego, pasoš u ruke i - lijepa moja Švicarska.
haha, Švicarsku će prvu sravnit jer se uvijek pravi prepametna i nikad ne puca, nas nekoliko pametnih ćemo pobjeć by the wings of Mary-Joanna!
jebo rat, jebo klat, jebo Iran, ja se piÄkasto pridružujem Americi, da barem jednom budem na pravoj strani...

ti si jedan bogalj i zasluzujes da budes na strani amerike pa onda idi snjima zajedno u kurac jer bosna te haman ne treba.
Cjenjeni posjetioci ovog foruma, imate jedinstvenu (

) priliku da vidite jednog idiota u njegovoj prirodnoj okolini i da Äitate njegove izreke koje zraÄe potpunim kretenizmom, koji možemo samo zateći u G.W. Busha, Slobodana MiloÅ¡evića, Tihića i naravno u melechesha...
ja bi radije bio bilo gdje drugo, samo da ne moram da budem u istoj državi ko i to, jer imam blagi osjećaj i nagovještaj da si ti
ODLUČUJUĆI I KONAČNI FAKTOR koji nam uništava našu dragu, lijepu i brdovitu Bosnu i Hercegovinu...
A da niam bogalj rado bi ti pokazo, ali mi za to fali jedna noga, ali to je ipak bolje nego kao tebi pola uma i zdrav razum...
želim ugodno trunjenje u tvom rodnom selu, iz kojeg dosad sumnjam d si izašo i vidio išta od svijeta...
takve ko tebe u SAD-u nazivaju "hillbilly redneck trailer trash"...