Za little miss Grindera, ostali mogu zaobici..
Bravo jado nek si se iskazao i napokon ne samo zakljucao vec IZBRISAO sve ono sto ti itekako ne ide u prilog da ne bi slucajno nitko drugi vidio..
A ne bi inace, no posto bijah u fazi postanja kad me tako grubo prekinuse, jos ovo, nazalost bez quote-a, i caos..
___
Yah yah.. definitivno sam ja krenuo s tim 'pametniji' i 'zreliji' debilitetima i glupostima da se moras na svaku nadovezati kao dijete kakvo kojem uzmes igracku il 'uvrijedis' pa krece sa infantilnim prepucavanjima..
Sto jednostavno ne zakljucas temu faco umjesto da ocekujes odgovor ocito (da, to ima savrsene logike, ja idem na svaku tvoju, bravo, logika 1) kad uzimas sebi za volju brisati sto TI smatras da ne stoji na temi a u ISTO vrijeme srati po ostalim topicima, topicima za koje si ti zaduzen u ovom podforumu (da ne nabrajam puste bendove i bendice tipa AE, Wintersun, Flames i slicne mediokritete)..
Haj otpepaj majke ti.. covjek te fino nesto zamoli, s ciljem i prijedlogom, a TI kao krajnji retard odgovaras sa :
''ArÄe, zaÄepi gubicu majke ti!
Dosadan si i nezanimljiv, i svoju debilnu politiku moš prosipat na Offtopicima, gdje ti ih ja ne bum brisal, ali ovo nije podforum za to. zato odjebi i skini se vie sa ove teme.''
Pa tko je tu glup..
Ma mozes mi popusiti kurac za to.. kad nisi covjek i ne mozes normalno komunicirati i reagirati - ko te jebe, ni ne zasluzujes da se s tobom normalno raspravlja.. sa ovim si sve pokazao, a prvi put ti nije.. a ja kad pocnem prvi u nekoj temi s ovakvim infantilnostima i moronistickim vrijedjanjima, e onda cemo biti na istoj razini, do tada se samo mozes skrivati iza neke jadne virtualne pozicije moci smatrajuci se nekim autoritetom i visom inteligencijom..