Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 01:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: E bravo
PostPosted: 30. 11. 2006. 03:03 

Za little miss Grindera, ostali mogu zaobici..

Bravo jado nek si se iskazao i napokon ne samo zakljucao vec IZBRISAO sve ono sto ti itekako ne ide u prilog da ne bi slucajno nitko drugi vidio..
A ne bi inace, no posto bijah u fazi postanja kad me tako grubo prekinuse, jos ovo, nazalost bez quote-a, i caos..
___

Yah yah.. definitivno sam ja krenuo s tim 'pametniji' i 'zreliji' debilitetima i glupostima da se moras na svaku nadovezati kao dijete kakvo kojem uzmes igracku il 'uvrijedis' pa krece sa infantilnim prepucavanjima..
Sto jednostavno ne zakljucas temu faco umjesto da ocekujes odgovor ocito (da, to ima savrsene logike, ja idem na svaku tvoju, bravo, logika 1) kad uzimas sebi za volju brisati sto TI smatras da ne stoji na temi a u ISTO vrijeme srati po ostalim topicima, topicima za koje si ti zaduzen u ovom podforumu (da ne nabrajam puste bendove i bendice tipa AE, Wintersun, Flames i slicne mediokritete)..?

Haj otpepaj majke ti.. covjek te fino nesto zamoli, s ciljem i prijedlogom, a TI kao krajnji retard odgovaras sa :

''Arče, začepi gubicu majke ti!

Dosadan si i nezanimljiv, i svoju debilnu politiku moš prosipat na Offtopicima, gdje ti ih ja ne bum brisal, ali ovo nije podforum za to. zato odjebi i skini se vie sa ove teme.''

Pa tko je tu glup..?
Ma mozes mi popusiti kurac za to.. kad nisi covjek i ne mozes normalno komunicirati i reagirati - ko te jebe, ni ne zasluzujes da se s tobom normalno raspravlja.. sa ovim si sve pokazao, a prvi put ti nije.. a ja kad pocnem prvi u nekoj temi s ovakvim infantilnostima i moronistickim vrijedjanjima, e onda cemo biti na istoj razini, do tada se samo mozes skrivati iza neke jadne virtualne pozicije moci smatrajuci se nekim autoritetom i visom inteligencijom..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 04:35 
Moderator

Pogledaj u Klaića sliku pored objašnjenja za "kompleksaš" i naći ćeš svoju sliku. :D

Ja u jednoj rečenici objasnim zašto si ti glup, a ti u 20 potvrdiš moj iskaz. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 05:00 

Blago meni sto imam tebe tako inteligentnog da mi to istaknes.. ;P
Tja infantilnosti.. mozes ti i valjda nesto bolje od toga smisliti.. a mozda i ne kad malo bolje promislim..

Haj, vozi, dovoljno si se ti iskazao time koliki si ustvari covjek, a i prosuo, glavno da si izbrisao sve da se ne moras vise sramotiti..

Aj cao..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 06:05 
Moderator

Arče, parmače :lol: , jel ti imaš neki poremećaj uma ili patiš jednostavno od onog "Attention Deficit Syndrom", kada te nitko ne jebe ni dva posto, i kada nekog boli kita šta ti misliš?

E ba, idi moli se Gospi nek ti podari iole malo mozga, pa da skontaš koji mamlaz moraš biti da ne shvatiš da praviš debilitanta od sebe svakim svojim postom.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]