Stargazer wrote:
Haj da vidimo sta ce moderatorica na to reci. Al' dabogda da ce biti ista pametno, lakse se pravit lud
BTW, ja ne pamtim da sam citao bilo kakve postove korisnice no_username, tako da bilo bi zanimljivo vidjeti ko je postavio za moderatora i na osnovu kojih kriterija.
ne oÄekuj puno, svakako ne logiÄan razlog brisanja. poÅ¡to sam se danas Äuo s njom i ne vjerujem da će se ovdje javiti, Äitav dan je na netu, kad već nije...a kriteriji po kojem su teme brisane su cirkus: 'Prema Ihtijevom nalogu liÄno, reÄeno mi je briÅ¡em sve Å¡to je zastarilo, Å¡to viÅ¡e niko neće odgovarati i isprazno glupo postavljene teme...
Dakle, to sam uradila...Ostavila sam uglavnom teme koje su bile najviše odgovarane, koje su "mlađe" i interesantnije za diskusiju.'
inaÄe ju je Ihti predložio i ja sam prvi pristao, Å¡to da ne, nismo imali nikoga da moderira...ali brate, ovo nisam oÄekivao. kad se već prihvatila da radi znala je da imaju teme na kojima se može informisati o tome kako se moderira neki podforum ali ih je po vlastitom priznanju prekoÄila.
ma Äitava ova akcija da se forum sredi je fail ispao jer previÅ¡e je nebitnih i nemaÅ¡tovitih/lijenih/bezobraznih ljudi na važnim pozicijama i svaki zdrav prijedlog je uniÅ¡ten u startu. o starim Älanovima koji su postali radni tek kad se neko drugi potrudio da ne govorim. jad jadni...