Saleo wrote:
Addi wrote:
nego, jel sinoc bilo kakve nepravilnosti? 2 penala za chelsea, moralo je bit sudijskih gresaka.
bilo je..trebao je biti još jedan penal za čelzi kada je čini mi se mata šutirao iskosa sa ivice šesnaesterca,a neki meni nepoznati centarhalf junajteda na par metara od sudije igrao rukom.
klasika penal..sad zašto nije suđen,to zna jedino mejson.
ostalo je bilo relativno oke,bez nekih većih grešaka.
ok, a evo sad cisto da vidim jel iko obraca paznju na bilo sta drugo osim da greske u korist uniteda, jel ko zapamtio penal koji nije sudjen junajtedu, mislim da je valencia bio u pitanju kad je trebao da ubaci loptu u 16erac, direktno u ruku lupta je pogodila zaboravio-sam-koga-tacno, znaci cist penal, odvojena ruka od tijela, sve po propisu, penal iz udzebnika sto bi se reklo.
to je taj stereotip sto ado gore napisa za juve, juve kako je kaznjen onda, uvijek ce se pricat za namjestanje, bile sve cisto ko suza, il ako slucajno sudija malo vise nagne u korist juveta, pricat ce se da je kupljena tekma itd itd.
tako se isto naviklo pricat i da sudije vazda sviraju u korist junajteda, al s obzirom koliko se prica da se cesto to radi, to nije normalno, koji je razlog, mislite da united placa sudije za tako nesto? to su ozbiljne optuzbe i ako je tako, sta onda radi abramovic il seici? koji drugi razlog moze bit? da svaki sudija u engleskoj toliko obozava united ili fergusona?

dajte ba, majke mi isto djeca kad se pocnu raspravljat.