Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 22:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 06. 03. 2013. 01:21 

Image

vrh! :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2013. 20:35 

dobar mu taj mac :lol:
al ne znam kad sam se vise napsovao i nervirao. pa nisam toliko mrzio taj real, al da se onako sugavo neko moze provuc na racun sudije... eto pa sad serendajte o unitedu i sudijama...

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2013. 20:45 

pa tako i united zadnjih 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2013. 01:26 

Addi wrote:
al ne znam kad sam se vise napsovao i nervirao. pa nisam toliko mrzio taj real, al da se onako sugavo neko moze provuc na racun sudije... eto pa sad serendajte o unitedu i sudijama...
eto sugavo? jel real pokazao o kakvoj se ekipi radi vec u prvoj utakmici? ono sinoc jeste pokvarilo utakmicu ali realno,crveni karton! nani je vidio arbelou i jos nije sklonio nogu poslije udarca.i na to sve pao na pod kao da je on fauliran i poceo da glumi,sto znaci da je znao sta ga ceka ;-) i eto,real ne bi stigao izjednacit i da nije bilo crvenog? ne bi kurac,zna mourinho zasto je cuvao modrica i benzemu :)

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2013. 16:09 

Alejandro wrote:
pa tako i united zadnjih 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zato i rekoh sad serendajte o unitedu i sudijama ;-) jer zna se kakve suplje price slijede :razz:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2013. 16:21 

HomoAgricolus wrote:
Addi wrote:
eto sugavo? jel real pokazao o kakvoj se ekipi radi vec u prvoj utakmici? ono sinoc jeste pokvarilo utakmicu ali realno,crveni karton! nani je vidio arbelou i jos nije sklonio nogu poslije udarca.i na to sve pao na pod kao da je on fauliran i poceo da glumi,sto znaci da je znao sta ga ceka ;-) i eto,real ne bi stigao izjednacit i da nije bilo crvenog? ne bi kurac,zna mourinho zasto je cuvao modrica i benzemu :)

realno, ni murinjo nije smio rec da je crveni karton, i murinjo je rekao citiram "bolja ekipa nije prosla dalje". ja ne znam nikog zivog da je rekao daje real zasluzio da prodje i da je bio crveni karton. vidio ga nani nije. jest opasna igra, jest visoko noga, jest za kartona, al crvenog nikad. nikakve konsultaicije sa drugim sudijom nije bilo, koji su mislim blize i bili, nista, preofirno. real jest bio bolji u prvoj tekmi i to sam odma i rekao. al se vidjeli nisu u drugoj do kartona, ja de geu nisam vidio ocima, toliko su napadali. i nakon kartona onakav preokret, moras bit lud da kazes da to nije utjecalo i na tok utakmice i rezultat. a ako mu je modric taj as sto gura ekipu pored dosta losijeg tima uniteda, daleko ce dogurat :D lika nigdje na mapi nema i onda daje onakav go, svaka cast, al to nije nikakva taktika velika bila. nije nikakva rasprava je i one kloceve krivim iz uniteda sto nisu mogli gola dat u drugoj jebiga, krivim i to sto runi i valencia nisu igrali i tako...

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2013. 17:24 

Addi wrote:
HomoAgricolus wrote:
Addi wrote:

realno, ni murinjo nije smio rec da je crveni karton, i murinjo je rekao citiram "bolja ekipa nije prosla dalje". ja ne znam nikog zivog da je rekao daje real zasluzio da prodje i da je bio crveni karton. vidio ga nani nije. jest opasna igra, jest visoko noga, jest za kartona, al crvenog nikad. nikakve konsultaicije sa drugim sudijom nije bilo, koji su mislim blize i bili, nista, preofirno. real jest bio bolji u prvoj tekmi i to sam odma i rekao. al se vidjeli nisu u drugoj do kartona, ja de geu nisam vidio ocima, toliko su napadali. i nakon kartona onakav preokret, moras bit lud da kazes da to nije utjecalo i na tok utakmice i rezultat. a ako mu je modric taj as sto gura ekipu pored dosta losijeg tima uniteda, daleko ce dogurat :D lika nigdje na mapi nema i onda daje onakav go, svaka cast, al to nije nikakva taktika velika bila. nije nikakva rasprava je i one kloceve krivim iz uniteda sto nisu mogli gola dat u drugoj jebiga, krivim i to sto runi i valencia nisu igrali i tako...
mourinho je to rekao da se malo ulize i obraz sacuva.konsultacija sa pomocnim je bila,zato je i kasnio crveni karton sto je najvise iznenadilo sviju i izazvalo ovakve rasprave ;-) nema ga na mapi.gledaj sve utakmice real madrida kao ja pa ces vidjet kako se luka dize i kako cesto bude ponajbolji na terenu al sta cu vam ja kad ste ljubomorni na komsiju.Mourinho je za mene najveci trener na planeti i bio prije dolaska u Real,i vjeruj mi da je imao rjesenje i prije onog crvenog.manco je odigrao bolje i sve zatvorio ,do kraljevskog,laserskog suta luke.mogao je i ronaldo onako prije,al mu zao bilo :razz:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2013. 18:09 

Nije moja briga ali Real čisto dobio, ne znam čemu priče da nije bio crveni.

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 01:50 

murinjo ce bit najveci trener kad se alex penzionise, al tad ce bit vec trener uniteda, tako da je to ok :D a on je jedna od samo 2 stvari zbog kojih gotivim real.
a to za ljubomoru na komsiju je izjava godine :lol:
modric je realno karina od igraca, ne znam sta je ferguson vidio u njemu pa ga je toliko trazio... mislim karina za klasu kakva je real. nani je recimo izmislio fudbal za njega. lupam.

@vlado: jest jer je united, da je arsenal bio druga bi se prica pricala :D al dobro to je tako. da je city npr bio umjesto uniteda i ja bi trljao ruke...

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 03:41 

Arsenal je protiv barce dobio crveni kad je van persie opucao loptu nakon sudackog zvizduka, prosla ili predprosla liga prvaka

Last edited by Azrael661 on 08. 03. 2013. 04:13, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 05:25 

kako god bilo sudije ce uvijek naginjat na barcu i real, to je tako u ovom vremenu, nekad bude drugacije mozda. veliki klubovi (koji nemaju dream team multimilijarderski line-up) kao sto su arsenal, liverpool, united, juve itd itd kod njih su obicni crvi. tako je u ligi prvaka i bice sigurno jos neko vrijeme.

cinjenica je ofirna da se svake godine koliko god moze forsira real i barsa do finala, nekad ne moze, al se pravo providno naginje na to. corav vidi jebiga. ovo vazi za ligu prvaka naravno. evo glave da ce i barsa proc.

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 09:46 

Addi wrote:
..nekad bude drugacije mozda..

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H5t58FCs3k

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 11:11 

Addi wrote:

@vlado: jest jer je united, da je arsenal bio druga bi se prica pricala :D al dobro to je tako. da je city npr bio umjesto uniteda i ja bi trljao ruke...

Bolan bar znaš da sam ja uvijek govorioi protiv Arsenala ako je trebalo. Nedavno dive Santi Cazorle za koji je dobio penal sam popljuvo samo tako, a sad druga je stvar što je Man U oštećen jednom kad se naviklo da se sudi uvijek za njih. To se nikako ne može poreći, mislim možeš ti meni ovdje to reći ali to je neosporivo.

Ne kažem da United dobiva prvenstvo radi sudaca, to apsolutno nije istina, super su ekipa, vodi ih najbolji trener svijeta i to je to. Apsolutno sve pohvale.

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 20:13 

najbolji navijači ove sezone u LŠ

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6OUw3rCprA

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 20:13 

Saleo wrote:
Addi wrote:
..nekad bude drugacije mozda..

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H5t58FCs3k

ja sam govorio o susretima s realom i barcom. a to vec kad spominjes, tu je isao direktno prema njemu, nani onog vidio ocima nije... namjera je bitnija skoro uvijek. i opet to je sve iz mrznje prema unitedu. da je igrac liverpoola dobio onakav crveni karton u ligi prvaka ( :razz: ), ja ti garantujem da bi se opravdanja ovdje pisala. al dobro, to je normalno, tako da nema potrebe dalje raspravu vodit.

vlado: nista ja ne govorim, samo kazem da je ta prica da se uvijek sudi u korist uniteda malo previse iskarikirana. akcenat je na previse. sudije uvijek naginju ka boljim ekipama, to nije samo slucaj s unitedom. i city je imao koristi nekoliko puta od strane sudija kad su igrali s unitedom, to se sjecam da sam ovdje spominjao, kad su se svi usutili, a da je united bio, to bi se slike stavljale, to bi se pljuvalo itd itd :D o tome ja pricam. znaci uvijek ce sudije naginjat ka "popularnijim" timovima. al mislim da je s realom i barcom to jos vise izrazeno i to u ligi prvaka. jer do kartona united je bio puno opasnija ekipa i to je vidio svako ko je gledao tekmu. nakon odluke sudije, sve je krenulo nizbrdo. ovo nije nikakvo navijacko preseravanje, ko god je gledao tekmu, ne moze tvrdit drugacije. nisam do sad ni cuo iskreno drugacije misljenje, cak i od ljudi koji ne gotive united.

cinjenica je da je sudija odlucio tekmu, mislio neko da je karton opravdan il ne.

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 20:14 

Saleo wrote:

nazalost, navijanje je sve sto su mogli protiv juveta :D

Profile  

PostPosted: 08. 03. 2013. 22:26 

manchester da je iole bolji uzeo bi Reala ko Milan farselonu gdje niko nije gledao greske sudije.al hajd sto se i ja raspravljam,real ide dalje!!!!!! :)

Profile  

PostPosted: 09. 03. 2013. 00:00 

Addi wrote:
vlado: nista ja ne govorim, samo kazem da je ta prica da se uvijek sudi u korist uniteda malo previse iskarikirana. akcenat je na previse. sudije uvijek naginju ka boljim ekipama, to nije samo slucaj s unitedom. i city je imao koristi nekoliko puta od strane sudija kad su igrali s unitedom, to se sjecam da sam ovdje spominjao, kad su se svi usutili, a da je united bio, to bi se slike stavljale, to bi se pljuvalo itd itd :D o tome ja pricam. znaci uvijek ce sudije naginjat ka "popularnijim" timovima. al mislim da je s realom i barcom to jos vise izrazeno i to u ligi prvaka. jer do kartona united je bio puno opasnija ekipa i to je vidio svako ko je gledao tekmu. nakon odluke sudije, sve je krenulo nizbrdo. ovo nije nikakvo navijacko preseravanje, ko god je gledao tekmu, ne moze tvrdit drugacije. nisam do sad ni cuo iskreno drugacije misljenje, cak i od ljudi koji ne gotive united.

cinjenica je da je sudija odlucio tekmu, mislio neko da je karton opravdan il ne.

Ma OK.. Što se tiče protiv Reala prije bih rekao da je Nani odlučio tekmu onakvim startom. Tako da je sudac samo uradio ono što je trebao. Po mom mšljenju.

Profile  

PostPosted: 09. 03. 2013. 03:32 

ako je bilo namjere jest nani odlucio. al ja smatram da nije vidio lika i da apsolutno namjere nije bilo.

a za post iznad tvog: manchester jest bio bolji do trenutka o kojem raspravljamo i to drasticno bolji :) eto nadji snimak tekme pa obrati paznju. al to nije bitno, bitno je ko ide dalje, nije bitno ni kako. samo cekam da odu ronaldo i murinjo pa da mogu i ja smirom mrzit taj real :D

Profile  

PostPosted: 09. 03. 2013. 17:04 

mislio sam na obe utakmice,ipak je to najbitnije u ovom dijelu LPa.hajd drago mi je da bar ovu dvojicu mozes.Mourinho ce dobit ugovor prije utakmica cetvrtfinala pa cemo vidjet,a ronaldo,hmm ionako ce nam bale doci tako da se ne brigam puno oko njega :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]