Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 22:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: Za koga cete glasati na izborima???
PostPosted: 07. 10. 2008. 03:36 

dok god je seljadije vise nego normalnih ljudi bit ce ovako... koliki je odnos seljaka/papaka/nacionalista itd, naspram normalnih ljudi? glupi ste ili naivni ukoliko ocekujete drugaciji ishod od ovog. ja nisam glaso, al ne zato sto nisam htio, nego sto neam licne, a mrsko mi ocit izvadit... svakako je u mojoj opstini pobjedio onaj za kojeg bi glaso....tako da... :D

dok ne poumru ovi starci i dok ne dodu nove generacije, nista se bitnije nece promjenit.

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2008. 15:52 
Moderator

bloodflood wrote:
svakako je u mojoj opstini pobjedio onaj za kojeg bi glaso....tako da... :D

Damir Hadžić :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2008. 19:14 

Hedon wrote:
+Abigail+ wrote:
ne znam kako je bilo kad ste/ako ste vi glasali, ali oko 6 popodne, kada sam ja isla, opstina novo sarajevo: prosjek godina biraca 75, 80. babe kicme pod 90stepeni s stapom u rukama pentraju se uz stepenice da izglasaju svoje jednonacionalne favorite.danas vjerovatno oni gore pomnuti momci sjede u bastama i pricaju kako nam je drzava u kurcu.

To je to, ti stari su dobili po kilo kafe i kocke secera sigurno, zato stalno i glasaju... ova seljadija kod mene novi asfalt i rasvjetu u jednoj ulici, to je dokaz da ovi iz SDA jacaju iz godine u god. Ja sam ocekivo guzvu a u 13h odradio sve u roku od 2 min

Ti mladi moroni mi idu na kurac neopisivo, al neka... dok je mame i tate bice i koja kinta za pivu i kafu...Treba ponovo uvesti sluzenje vojnog roka pa sve to u vojsku poslat...

zalosno jeste, necu svatiti zasto ljudi ne izlaze na izbore, jer, na onom papiru sam vidio i
kandidata koji ne pripadaju ovim strankama koji nas jebu iz dana u dan, nabijaju poreze i sta ti ja vec znam.

Ja sam prvi za bojkot izbora, ali brate ne moze kad ce ionako umjesto mene izlazit penzioneri u opancima da glasaju, onda odo makar dat glas penzionerima, jah.

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2008. 15:50 
Moderator

dinko wrote:
Ja sam prvi za bojkot izbora, ali brate ne moze kad ce ionako umjesto mene izlazit penzioneri u opancima da glasaju, onda odo makar dat glas penzionerima, jah.

Ne možeš bojkotovat jer rezultati bi ostali iz 2004, džabe ti, boli ih briga što neće niko glasat', još bolje za ove što vladaju od završetka rata. Zato i vladaju što niko ne glasa. Kad i druga polovica države izađe na glasanje-biće rezultata.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 1 hour [ DST ]