Hedon wrote:
+Abigail+ wrote:
ne znam kako je bilo kad ste/ako ste vi glasali, ali oko 6 popodne, kada sam ja isla, opstina novo sarajevo: prosjek godina biraca 75, 80. babe kicme pod 90stepeni s stapom u rukama pentraju se uz stepenice da izglasaju svoje jednonacionalne favorite.danas vjerovatno oni gore pomnuti momci sjede u bastama i pricaju kako nam je drzava u kurcu.
To je to, ti stari su dobili po kilo kafe i kocke secera sigurno, zato stalno i glasaju... ova seljadija kod mene novi asfalt i rasvjetu u jednoj ulici, to je dokaz da ovi iz SDA jacaju iz godine u god. Ja sam ocekivo guzvu a u 13h odradio sve u roku od 2 min
Ti mladi moroni mi idu na kurac neopisivo, al neka... dok je mame i tate bice i koja kinta za pivu i kafu...Treba ponovo uvesti sluzenje vojnog roka pa sve to u vojsku poslat...
zalosno jeste, necu svatiti zasto ljudi ne izlaze na izbore, jer, na onom papiru sam vidio i
kandidata koji ne pripadaju ovim strankama koji nas jebu iz dana u dan, nabijaju poreze i sta ti ja vec znam.
Ja sam prvi za bojkot izbora, ali brate ne moze kad ce ionako umjesto mene izlazit penzioneri u opancima da glasaju, onda odo makar dat glas penzionerima, jah.