Moondust wrote:
lord krvolok wrote:
Fala bro ma triceps mi je bolna tacka,al radi se na tome,vazno je da ostali dijelovi ne zaostaju,a noge se brutalikus
Treniram vec Godinu i po, bas ono hard core(nikad nisam ni jedan trening fulo),al pazim na sve od ishrane (sto je najbitnije,kila sira dnevno,pola kile mesa,pun kurac voca i zajebancija),odmora do suplementacije(Tu samo radim sa amino kiselinama,Bcaa,glutamin,eass, i nekad kreatin)...
Al sve to kosta buraz,dosta stvari sam se odreko da bi mogo sve to izfinancirat...
I Jah samo masa(al kvalitetna) i nikad definicija

heh kume pa razbolis li se ikad
mene je sjebala povreda zgloba, tako da nisam jedno 2 mjeseca nista mogo raditi u vez teretane, i udebljo se doduse, prije toga radio 4 mjeseca, tek ono krenuo, al imam osnovu prije od kosarke sto sam trenirao
vracam se sad na staro od prije nove godine
187 cm, 83kg
nego de mi napisi program koji radis za ledja
radim 4 dana sedmicno i godi mi ono, pauza je ako nista bitna, isto ko sto je i ishrana a ne samo bildati, kolko ja skontah
utorkom radim ledja i triceps, ono, tokom hefte prodjem sve misicne grupe
Vazno je da se prije treninga dobro zagrijes,onda ce sve bit ok!!!cesto puta dodjem u teretanu i vidim likove,kako odma na pocetku pocnu radit sa ogromnim tezinama

... Ja jos nisam imo povreda ,mada se bojim da ne zajebem koljena(jer kad radim noge,onda radim sa abnormalnim tezinama)!!!
I ja treniram 4 dana u sedmici,s tim da svaka 4 mjeseca mijenjam program treninga,sad trenutno
PON. Grudi i ramena,vrat
UTO-Ledja,stomak,podlaktice
SRI-pauza
CET-noge
PET-ruke
Vikend odmor
Za ledja ti mogu preporucit da samo vratilo deres,i vidjet ces kako krila rastu
Svaki trening radim drugacije vjezbe za ledja,znaci pravim rotaciju,al VRATILO je standard to se radi svaki trening i po 5 serija...