Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 23:04 

kakav god da je; uvijek ali uvijek ispred vas...
a rezimski pa Boze moj; prepoznaju ljudi kvalietu 8) vise ljudi vise glasova :D samo ne znam ko je dobio kompleks nakon derbija; ko se medjusobno pobio; ciji navijac ce ostati nepokretan zbog medjusobne tuce;mi imamo muda pa pokusavamo nesto promjeniti dok vi na jugu i dalje dajete prilog za navijace :wink: (ako pratis tekme mislim da znas o cemu/kome govorim :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 00:00 

hehehe, pokušavate nešto promjenit, pa zašto ne istupiste iz lige nakon onoliko kukanja :lol:

vidiš i taj novi slogan ste dobili "KOS-ovskim" metodama :lol:
jedinu u čemu ste ispred nas i drugih je u šupljoj priči protiv drugih klubova i mržnji istih...

dokažite još malo tu vašu superiornost, ja samo kažem 6 godina(il ono bi čak 7?) pa ćemo onda pričati :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 00:32 

nije kos, nego su vasi odali na derneku..elem superiornost traje vec 3 godine( da te podsjetim vi ste nas pobijedili i nakon toga ko supci remi izvlacili,nakon matka samo se to nama onda pripisalo) :wink:
a bolje da se vi dogovorite jel mjesto prekrizenom cheu i kukastim križevima mjesto na jugu; skontajte jel vas podmladak voli il ne voli dialibu jer je crnac 8) vi se lizete sa BBB pa vam stolice lome, lizete se sa partizanom pa vam uvalise jel ono 6 komada? a jos su se i markale spominjale... mi smo nasu mrznju prema pojedinim klubovima pokazali protiv istih tih(svinjski, celik) dok vi se samo mozete medjusobno kurcit :wink: i bosti se noževima :) i skakat jedan drugome po glavi 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 03:37 

Punkbeg, ne trosi dzabe rijeci ba. Cuj rezimski tim. Bolje to biti nego tim kojeg placaju mafiozi koji su stekli bogatstvo svercom u ratu i pljackanjem nakon rata. Kada je zapadna hercegovina bila poznata da su proizveli i izvozili nesto ili uradili sta korisno? Dosli su na mapu tek pocetkom 40tih godina izvozom fasistickog crnokosuljaskog sranja koje i dan danas drze u ormarima a na odredjene "blagdane" rado nose vani na ulici. Cinjenica je brate moj da mi o politici, sportu, kulturi mozemo lako razgovarati sa normalnim, civilizovanim zagrepcanima (sto i radimo). A ovi uhljupi samo pokusavaju preko interneta da su uvale u pricu. To ti je ono kad si na derneku sa svom dobrom rajom i onda debil kojeg niko ne voli hoce da se ubaci u pricu sa rjecima "e, ko hoce da se provoza u mom novom mercedesu." Sto se Arch ne kurci na Cmarnetu i ne prvi tamo pametan? Zato sto bi ga svi ignorisali u mili sekundi... Jedino ovdje na bosanskom rock/metal forumu moze da se javlja i namece svoje gluposti. Ne nasjedajte ba vise. /ignore!

Gledam neki dan snimak siroki-slavija. 8 skripara mlati nesto rukama u svom "kantunu." A onda se ovaj balavac javlja "napravite bolju atmosferu." Pa bolja atmosfera bude na dzenazi svjeze krepalog kantolanog ministra. I sada mu krivo sto je Sarajevo na TV-u a oni nisu. O tempora, o mores.... Nego pusti supllju pricu. Idemo za titulom. Sami protiv svih, kao i uvijek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 04:15 

Ahahahaha, tvoji postovi su neizmjeran izvor smijeha, al ono, bas.. :lol:
Sami protiv svih.. :lol::lol:

Ozbiljno ne kontam tvoj problem.. godine ne bi trebali biti, al ono, sto stariji to djetinjastiji, zalosti..

Tipicna pitarska nafurana propaganda, onakvi kakvi daju los glas Hordama i upravo ono zbog cega vas malo ljudi uopce podnosi, kako u ovoj drzavi tako i vani, a ne zbog neke 'snage' ili 'ljubomore'.. ja bi se zapitao i na vasem mjestu, pusti ti nas..
Al brata, izvolite, ono, raspravljati sa 'kulturnim, normalnim, civilozovanim zagrepcanima', sto i radite (:lol::lol:), osnivajte ligu sa njima, nemate vi sta tu traziti, toliko ste, ono, fakat e, ono..
Ja bi istupio na vasem mjestu i dopustao bi da Sarajevo igra samo izmedju sebe, nitko drugi ih nije dostojan ipak, ni komentirati cak..
Paz' price covjece, ti ces mi govoriti s kim mozete, a ne mozete raspravljati, tugo..

Sta ti bola znas o Zapadnoj Hercegovini.. odakle ti drskost da uopce sta komentiras, i kome prodajes te demagogije o svercu i pljackanjem nakon rata kad je nepobitna CINJENICA da u Sarajevu ima vise ratnih profitera nego u CIJELOJ drzavi zajedno kad cemo vec o tome, jadi moji.. to bilo tko iole upuceniji moze potvrditi, a cime si i ti zadojen pa se bavis umjesto sporta ili necega drugog, svaka ti cast, upravo si prevrsio mjesecnu kvotu gluposti..

Cmarnet..? kakve jebene veze ima cmarnet..? :roll: ne razumijem.. sta, ti aktivan tamo pa moram biti ni ja, a ako nisam to je jer 'ne smijem'..? :roll: :lol::lol: valjda kontas da imam neiscrpne mogucnosti visenja online kao neki pa ono, na sto strana il sta.. Sto se 'ne kurci' tamo.. :lol:
Koje si ti dijete e.. 'kurcim' se na masu drugih mjesta pa nitko nista, so bloody what.. tvoj je problem sto imas neki kompleks pa ti ni normalna, realna rasprava ne moze proci bez omalozavanja i debiliteta, sve iz nekog lokal etniciteta i opce mizantropije..
Cuj ovdje moze da se javlja i 'namece svoje gluposti'.. :lol: nisi ti normalan.. uopce nisi normalan, toliko si zadojen i ozlojedjen za svoje godine da je to prosto nevjerojatno.. sta, dosao na 'vas bosanski forum' ovdje pa se javlja i 'namece neke gluposti', jer moze..? :roll:
Koji jad i kultura, nevjerojatno, da nije smijesno bilo bi zalosno..

8 Å kripara mlati nesto rukama.. a jebi ga, sta's kad smo jadni pa se moramo i na taj nacin truditi, mora da sam ja lose prebrojao onda, ti bi znao, ti ipak raspravljas s 'normalnim, civilozovanim zagrepcanima' (jao ovo ce mi biti smijesno do kraja zivota.. :lol:) pa vi sve to izmedju sebe znate i to.. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=y4XECYkIUGQ

Krivo mi sto je Sarajevo na tv-u a mi ne..? :roll: :lol:
Pa koji si ti k* uopce javljas kad niti citas receno niti imas sta konstruktivno ili normalno reci..? ne razumijem, evo stalno ignore ovo-ono, a umjesto da pricas sa svojim zagrepcanima, opet istu demagogiju ovdje proturas i ispoljavas neke frustracije.. Kome bola..? Meni..? Ma blago meni kad sam toliko bitan da te toliko mogu nervirati.. e svasta..
Gdje to ja spomenuh nas u nekom prijenosu..? de, nadji mi to svega ti..
Pod broj jedan niti se tebi obracah, niti se to moze izvlaciti iz konteksta u kojem smo ja i punkbeg komentirali, poanta je da ste imali cudo uvjete za razliku od ostalih konkurenata na momente i to je velika razlika, a posto jedino Zrinjski smatrah pravim konkurentom kad to rekoh, na njih se samo i odnosilo sto se tice prijenosa.. nemoj se prosipati svega ti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 14:26 

haj iako ste svemogući i sami protiv svih držim fige danas protiv slavije!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 21:41 

titula, titula, slavice se titula....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2007. 21:45 

ne mogu da vjerujem al drago mi je :lol:
valjda zbog dodika :lol:
svaka čast

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2007. 02:05 

i meni drago :lol:

sutra finale kupa borac - sarajevo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2007. 03:42 

Sarajevo, i Bosna, svaka cast, vasa godina, iskrene cestitke na naslovima..

Volio bih vidjeti statistiku utakmice na Pecari, odigrali smo jedan od najkatastrofalnijih susreta sezone, dajem ruku u vatru da nismo imali dvoznamenkast postotak suta za tri poena, a i slobodna jedva.. kad se to uzme u obzir, zasluzena i logicna pobjeda gostiju..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2007. 23:44 

nakon (ne) prospavane noci i prospavanog dana da nesto i ja iserem :D
utakmica je bila zanimljiva, sudjenje za 10 osim penala al haj jebaji ga. mislim da smo jucer pobijedili i savez i dodika i rs.. i da evo jedna slika;)

http://img147.imageshack.us/img147/4104/dodikkm4.jpg;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2007. 12:11 

Ma dojite ga seljaci...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2007. 21:31 

kratko i jasno :D pitarska samouvjerenost 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2007. 00:13 

ne moze nista bez mileta proc,utakmica pretvorena u narodno veselje

Bosna je izvela 21 slobodno bacanje, a Široki čak 49!
:D

borac uzo kup

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2007. 02:22 

Opstenarodno veselje sa Dodikom.. zanimljiva slicica..

Vau, big bloody deal, prvi put se desilo na nekoj kosarkaskoj utakmici, mora da je i to jos jedna u nizu urota..

punk, postoji druga rijec za to, a nije samouvjerenost, al haj.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2007. 23:10 

8) :lol: :D khm khm jeko sampion :D :lol: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 01:28 

ima jos da se igra, polahko, jos 2 kola :lol:

mile ako pristane na reformu policije ebani ste :lol: zauzvrat da dobije sampiona u slaviji :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 12:38 

ma jarane ne znam sta da se desi titula je u Sa.. jos da je otic u trebinje u subotu pa onda svratit do listice na slavlje 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 12:48 

Kurac svratit, nije nam na ruku, bolje do Dubrovnika odletit'. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 17:15 

Ma bola titula je za FKS, tocka, al siguran sam da imate povoljnijih mjesta za pohoditi, recimo dobro ti Addict kaze, bolje i lakse ti za Dubrovnik.. 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]