Ahahahaha, tvoji postovi su neizmjeran izvor smijeha, al ono, bas..
Sami protiv svih..

:lol:
Ozbiljno ne kontam tvoj problem.. godine ne bi trebali biti, al ono, sto stariji to djetinjastiji, zalosti..
Tipicna pitarska nafurana propaganda, onakvi kakvi daju los glas Hordama i upravo ono zbog cega vas malo ljudi uopce podnosi, kako u ovoj drzavi tako i vani, a ne zbog neke 'snage' ili 'ljubomore'.. ja bi se zapitao i na vasem mjestu, pusti ti nas..
Al brata, izvolite, ono, raspravljati sa 'kulturnim, normalnim, civilozovanim zagrepcanima', sto i radite (:lol::lol:), osnivajte ligu sa njima, nemate vi sta tu traziti, toliko ste, ono, fakat e, ono..
Ja bi istupio na vasem mjestu i dopustao bi da Sarajevo igra samo izmedju sebe, nitko drugi ih nije dostojan ipak, ni komentirati cak..
Paz' price covjece, ti ces mi govoriti s kim mozete, a ne mozete raspravljati, tugo..
Sta ti bola znas o Zapadnoj Hercegovini.. odakle ti drskost da uopce sta komentiras, i kome prodajes te demagogije o svercu i pljackanjem nakon rata kad je nepobitna CINJENICA da u Sarajevu ima vise ratnih profitera nego u CIJELOJ drzavi zajedno kad cemo vec o tome, jadi moji.. to bilo tko iole upuceniji moze potvrditi, a cime si i ti zadojen pa se bavis umjesto sporta ili necega drugog, svaka ti cast, upravo si prevrsio mjesecnu kvotu gluposti..
Cmarnet..

kakve jebene veze ima cmarnet..

ne razumijem.. sta, ti aktivan tamo pa moram biti ni ja, a ako nisam to je jer 'ne smijem'..

:lol: valjda kontas da imam neiscrpne mogucnosti visenja online kao neki pa ono, na sto strana il sta.. Sto se 'ne kurci' tamo..
Koje si ti dijete e.. 'kurcim' se na masu drugih mjesta pa nitko nista, so bloody what.. tvoj je problem sto imas neki kompleks pa ti ni normalna, realna rasprava ne moze proci bez omalozavanja i debiliteta, sve iz nekog lokal etniciteta i opce mizantropije..
Cuj ovdje moze da se javlja i 'namece svoje gluposti'..

nisi ti normalan.. uopce nisi normalan, toliko si zadojen i ozlojedjen za svoje godine da je to prosto nevjerojatno.. sta, dosao na 'vas bosanski forum' ovdje pa se javlja i 'namece neke gluposti', jer moze..
Koji jad i kultura, nevjerojatno, da nije smijesno bilo bi zalosno..
8 Å kripara mlati nesto rukama.. a jebi ga, sta's kad smo jadni pa se moramo i na taj nacin truditi, mora da sam ja lose prebrojao onda, ti bi znao, ti ipak raspravljas s 'normalnim, civilozovanim zagrepcanima' (jao ovo ce mi biti smijesno do kraja zivota..

) pa vi sve to izmedju sebe znate i to..
http://www.youtube.com/watch?v=y4XECYkIUGQ
Krivo mi sto je Sarajevo na tv-u a mi ne..
Pa koji si ti k* uopce javljas kad niti citas receno niti imas sta konstruktivno ili normalno reci..

ne razumijem, evo stalno ignore ovo-ono, a umjesto da pricas sa svojim zagrepcanima, opet istu demagogiju ovdje proturas i ispoljavas neke frustracije.. Kome bola..

Meni..

Ma blago meni kad sam toliko bitan da te toliko mogu nervirati.. e svasta..
Gdje to ja spomenuh nas u nekom prijenosu..

de, nadji mi to svega ti..
Pod broj jedan niti se tebi obracah, niti se to moze izvlaciti iz konteksta u kojem smo ja i punkbeg komentirali, poanta je da ste imali cudo uvjete za razliku od ostalih konkurenata na momente i to je velika razlika, a posto jedino Zrinjski smatrah pravim konkurentom kad to rekoh, na njih se samo i odnosilo sto se tice prijenosa.. nemoj se prosipati svega ti..