Addi wrote:
ma uzimat cu pojedinacno svaku na orginalu od valvea, ne volim kompilacije.
e jel iko uzimao sa steam-a ista, jel dobijes igru u fizickom obliku/dvd ili neke licence za download? posto su poprilicno jeftiniji, jebiga gledam portal kod njih 6eura, na ibeju po 50
e da, jos da pitam zmijugu, nisam licno imao orginal dvd orange box (samo kopiju jebga) al sam dosta puta procitao/cuo da je ta kompilacija puna bagova: da hl2 i portal imaju random bag freeza igre pri loadanju nivoa, da hl2-ep2 ima onaj bag sa nekontrolisanim cucanjem-ustajanjem non stop (s kojim se ne moze prec igra) i tako to... dok pojedinacna izdanja su 100% ok. jel to istina, al reci mi samo ako licno imas ovu kompilaciju i ako nemas nista od ovih problema... ne volim ono rekla kazala

to gore sto se desava se desava vjerovatno samo na crackiranim verzijama, ja sam osobno na crackiranom orange boxu u ep2 jedino naletio na bug koji rusi igru pri loadanju jednog chaptera, onog nakon bjezanja od one velike zivine u onim tunelim

sto se originala tice, nikad nikakvog problema nisam imao, presao sam sve osim Portala (kojeg se jos nisam nakanio igrati), vjerovatno i iz razloga sto steam automatski downloada patcheve cim izadju....
btw, kod kupovine preko steama, kad igru kupis, downloadas je..... Orange Box npr. instaliras samo sa diskova, svejedno ti steam treba..... takodjer sve te igre sto imas na steam klijentu mozes backupirati negdje na disk recimo ili sprziti na DVD. Orange Box (a vjerujem i sve ostale pojedinacne igre) ti je bas taj backup sa steama, samo eto na originalnom disku, stedi ti vrijeme downloada, no moras ih svejedno updateati.....