Axeman wrote:
khomaniac wrote:
ja volim strategije, ali ova izvedba mi je malo preteska, iskreno ne volim ove "celijske", moj tip su ejdž of empajers, kompani of hirouz, blickrig itd. a zadnje sto sam igrao na ovaj fazon je pancer general davne 1998.
Drugim rijeÄima, ti voliÅ¡ RTS - Real Time Strategije. Koliko se meni Äini, ovo je TBS - turn based strategija. U svakom sluÄaju, javljam se zbog Duke Nukema Forever. Malo sam poÄeo igrati i nisam ga zagrizao, stvarno nisam. A sjećam se da sam kao klinjo totalno navuÄen bio na 3D kad je izaÅ¡ao.
Stvarno sam fanatik i moguće da sam previÅ¡e Äekao.
meni je lego samo tako. al moguce da to i fanatizam za ovim likom iz mene govori
najbolje uspomene u vezi igara iz djetinjstva vezu se za upravo za duke nukem 3D i super maria i street fighter II i recimo nfs 2 il 3 ne sjecam se, one staze po francuskim krajolicima su mi ostale urezane

a forever je ispunio moja ocekivanja, totalni duke, mozda cak i pretjerani duke

jebiga gledam recenzije za igru su uzasne, al sta ce levati koji svrsavaju na cod i takve igre. mislim sve je to super i ja igram redovno multiplayer modern warfare, al ufate srat balavurdija koja nema veze s karakterom igre i glavnim junakom, morao si dozivjet i zivjet u periodu kad je 3d bio aktuelan da "ufatis" duke-ov fazon. tad su igre imale svoj lik i dusu. danas postaju sve vise jednolicne i sablonske. jos gore kad vidim da se bude zene u vezi igre, ne kontam kako ljudi ne kontaju tu macho komediju oko glavnog junaka. to je sve simpaticno. za danasnja vremena i standarde, igra je ispunila ono sto je 3d nosio u svoje doba.