[vanja] wrote:
smjesni su vam komentari... prvo kako 40tak momaka i cura da vam sloze frku u Sirokom? Kako su unijeli baklje? Smjesna organizacija... I ko oni sad grozni jer su cifuti? Treba li spominjati sta rade BBB na gostovanjima i to na pripremnim utakmicama. A vi sada nesto zgrozeni i sokirani. SMIJESNO!
Provukli su kako su provukli, to je do policije da skonta.. navodno su unaprijed provukle te cure koje nisu pretresali.. a sto se tice osiguranja u Å irokom Brijegu, da ikad maknes van gdjegod skontao bi da je upravo na Pecari najjace osiguranje za gostujuce navijace, u biti samo to ih i jest spasilo daljnjih problema i nereda..
Dalje, nemoj srat' majke ti.. ljudi su vec na treningu SVOJE momcadi, SAMI na jebenom stadionu provocirali i pravili nerede razbijajuci stolice u polupijanom stanju.. a sutradan samo to sve digli na veci nivo..
Quote:
Ali vaznije je to da vas je Hapoel nadigrao, rasturio, kako god hoces. I to samo pokazuje pravu sliku stvari - kako je to kad igras sa stranim sudijama i pred TV kamerama. K*rac je onda domacinska liga. K*rac onda penali u 94. minuti da bi domacin dobio. Jedino tako mozete po titule... kupovat ih... a onda se brukat u evropskim takmicenjima.
To prvo stoji, i sta je tu sramota..

Bolja su momcad, bolje su igrali, mi smo fulali taktiku totalno i pristup je opcenito bio los unatoc tome sto smo bili osjetno bolja momcad u prvih 20 minuta.. da je Sarajevo ovako igralo protiv D. Kieva takodjer bi primili 3-4 komada najmanje..
Ali ovo ostalo je vec PREsmijesno.. ne kenjaj majke ti mile, eto sad jedino kao Sarajevo igra posteno (:lol:) jer je eto prosao Genk, tj. prosao dva pretkola..
Da mi imamo sudjenje kakvi su imali nasi protivnici prosle godine na Pecari komotno smo mogli biti prvaci takodjer, unatoc jednom od najlosijih sezona u posljednih pet godina..
Eto majke ti mi ne mozemo do titule bez da je kupimo ali zato vi je zasluzite jer ste 'najbolji'.. Sarajevo..
aj ne seri bogati.. bilo je zanimljivo jedno vrijeme jer se jednostavno 'morate' na nesto zaliti, ali tvrditi nesto ovako je PRESMIJESNO, u ovoj ligi da ne kazem nemoguce i nerealno..
To mozes prodavati raznim auslaenderima, meni i ljudima koji su tu i prate ne mozes nikako..
Nista i NITKO ovu ligu ne moze osvojiti bez necije pomoci, direktno ili indirektno, i to je CINJENICA koju ti ne mozes pobiti..
A to sto ti je kompleks sto 'selendra' osvaja titule naustrb 'velikana', bez obzira u kakvom su jadnom stanju, i koliki ti je opcenito problem Hercegovina i sve sto tebi 'dize zivac' jer si netolerantni i predrasudni zatucanik, je neka druga stvar..