Archangel wrote:
Bez obiljezja bola, bez obiljezja, bez eskorta, pili pice, that's the point.. postoji razlika.. ja koliko vidim jedino vi gurate tu pricu da su kao provocirali ili sta vec, to jos nitko drugi ne rece, tako ni ovi na licu mjesta, al eto, uostalom, momci su imali muda doci na taj nacin i malobrojniji su svejedno odbijali sve napade, i to izdaleka, a predstavlja se kao da su svi hospitalizirani na kraju bili uslijed ogromnog fizickog obracuna..

a haj nema veze.. jucer Tornado, danas Armada, sutra open for negotiations a..
''Pobit cu pola.. tvoje Armade..''

nastavi dalje..

Quote:
Unatoc trudu i zelji da skontam sta si htio reci prvom recenicom-ne ide. Je l' se ti zajebavas ili sta?
Druga stvar, ja ne vidim da mi guramo neku pricu o provociranju, gdje si ti to vidio? To je mozda bitno obicnim ljudima koji su sjedili u basti, ko je sta govorio/pjevao, ko je prvi poceo bla bla. Valjda je tebi jasno da to nama nije vazno, zna se ko su ti ljudi koji su dosli, zna se i zasto su dosli i tu se sva prica zavrsava.
Ma jok bola, provociram punka, da vidim gdje je konkretno njegov problem sa cijelim svijetom, poglavito sa mnom ahaha..
Ah ma, ne govorim za tebe cisto, vec to je bio neki opci dojam neposredno nakon i jos par dana nakon utakmice po raznim site-ovima i 'izvjestajima' takvih.. sto je meni smijesno bilo jer sam imao informacije iz prve ruke, od Armade, vecine koja je i zavrsila na utakmici, a evo i ti govoris isto..
Ali, to vec shvacam posto vas ima jaaaako mnogo, a hajmo reci online, vrlo vjerojatno i vecine koja blage nema ni o cemu konkretno, ali osjeca duznost da ili brani cast svojih ili
opravdava nesto ili nekoga, pa haj..
Quote:
Ja sam vec ovdje, a i neki moji prijatelji na drugim mjestima, naglasio da cijenimo potez Armade, svi su im odali pocast na dolasku i tu nema spora. Sto se tice samog sukoba, oni su snimljeni odmah nakon sto su izasli iz autobusa, u tim trenucima se ekipa skupljala i nakon nesto vise od sat vremena je uslijedio napad. S obzirom na poziciju kafane u kojoj su sjedili i na jos neke okolnosti /danas vecina ekipa izbjegava napade u centru grada iz razumljvih razloga/ akcija je bila solidna. Nasa ekipa je bila sastavljena uglavnom od mladjih momaka /samo jedan oko 30 godina/, njih 40-ak gotovo goloruki dolaze pred bastu, sprijeda, da bi sukob bio sto otvoreniji. Armada koja ima dobru poziciju u basti baca flase, pali par baklji, znaci sukob "na ruke" mozes zaboraviti. Nakon treceg naleta nasih momaka Rijecani se svi do jednog zavlace u kafanu koja se nalazi u podrumskom prostoru, znaci bjeze niz stepenice i ostaju zatvoreni tu do dolaska policije. Nasi su usli duboko u bastu, dovoljno blizu da se uzme jedan kacket i da se zaplijene baklja i "teleskop".
A pa tako mi reci, to je druga stvar, to je vec uvjerljivo, realno i objektivno i to vec postujem, svaka cast, pogotovo zato sto se uz manje-vise razlicitosti moze poistovjetiti i s Rijecaninima na licu mjesta.. minornosti nisu narocito bitne..
Quote:
Mislim da je pametnom dosta, izmedju ostalog i bilans povrijedjenih potvrdjuje da su u nasem slucaju bodovi ostali na domacem terenu, sto se opet, barem prema izvjestaju, ne moze reci za nase komsije u sukobu sa vama, ali to je vec njihova stvar.
Naravno da ovo nije bila neka aman-zaman tuca, ali ovakvi "kafanski" sukobi su manje vise istog tipa i zavrsavaju se na slican nacin, nema tu puno direktnog sukoba jer je to skoro nemoguce.
Sto se tice eventualnih dogovora, odmah da ti kazem da od toga najvjerovatnije nema nista. Mi preferiramo old school, bez nekog preseravanja i glumatanja huligana putem telefona koji se lafo dogovaraju i bacaju ublehe jedni drugima, a boga mole da se ne nadju. Puno je tu neozbiljnosti i nepovjerenja, nije ovo Poljska ni Rusija.
Dobro, sad, da je povrijedjenih narocito bilo, i nije, pogotovo od raznih mahalskih prica i napuhavanja, al haj, hajmo reci da ste sasvim u redu prosli, svi, kad se uzmu okolnosti u obzir i sve ostalo..
A komsije vam, boze moj, njima na cast, mi smo svoje jako dobro odradili..

jedno su vrijeme tvrdili da ste to u stvari vi bili, prebolno bilo priznati..

Ni ne ocekivah dogovor.. cemu dogovor.. to je za kakve 'portale' i gluposti, ali haj, moraju i takvi od necega zivjeti.. ima i svjezijih primjera..
Quote:
P.S. Hoces da me navratis na zlo, prepustam tebi onaj dio o Srbima, opet cu ja ispasti dusman.

Hehe, kvragu..

dobar..
Pa haj, meni bi svakako zavrsni stih pripao, pa izvukao bi se ipak na kraju krajeva..