sihirbog wrote:
kucaniju cine kerovi picke
istina, ali imas gej paco...izvini, psa.
Addi wrote:
ja sam prije par noci bio svjedok kako su trudnu zenu na grbavici napali psi lutalice...
Ja danas na teveu vidio da je ona u Srbiji priznala da je motikom ubila trinestogodisnjeg sina.
nekrodemon wrote:
i ta trudnica je mogla biti biti mljeveno meso, al nije, sto znaci da je samo lajao na nj, inace joj ne bi dao vremena da trazi haustore.
naravno ima onih sto odmah grizu, al u 70 posto slucajeva ces naletiti na ove lajavce sto nece ujest osim ako se ne pocnes sta kofrciti

Zato stoljpi u futrolu, i dum dum loma. Sintori postoje iz razloga. JEBIGA. Ne mrzim ja pse, al i cobani vukove ubijaju, medjede...zivotinje su teritorijalne, a vala i ljudi. Nisu problem kerovi. Problem su institucije. I naravno, pojedinci. Ovdje nema lutalica. Cim se nadju, privedu se, upita se da ih nije ko zijanio, i onda idu u skloniste gdje cekaju da ih neko usvoji, sto se na kraju desi u vecini slucajeva, osim ako ne krepaju tamo, ali bar ih tamo paze oni frikovi/dobrovoljci.
Problem je sto takve institucije ne postoje/nemaju kapaciteta a vi dobrocinitelji imate neke skupe retardirane (svi ti rasni psi su pomalo retardirani) genetske proizvode a nemate marku mjesecno da date za tako nesto pa da ne bude lutalica i zajebancije sa istim, da se ne kote nekontrolisano, da ne ometaju red i mir, sire bolesti...ukratko budu jebena napast.
Uostalom ne kontam to o rasnim psima, meni su bezveze. Samo avlijaner ruto smrdljivi. Najbolji kerovi sa najmanje genetskih/zdravstvenih problema. A i nekako su mi najsimpaticniji, prirodni. Jebali vas ti dobermeni ja sa tim ne bi ni svinje nahranio (bez uvrede naravno ali ja te pse prezirem, traumirali su me kao klinca pa sam se kerova bojao 15 godina).