Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:24

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 08. 10. 2007. 17:28 

ko koga nalupa na vilsonovom...

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 17:41 

A mogao si bar staviti i 'preuzeto s fskinfo' ili slicno..

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 18:56 

ghost rider wrote:
jes neko ljut ocam` moooog, preseravanja kakva samo raspidjen cojk moze napisat, i ja vala ovdje ne vidim NIKAKVE objektivnosti, da se ne lazemo, ono jucer je bio jedan realan prikaz domaceg fudbala, grozota jedna, oba tima katastrofa ziva, a fer igru ne spominji, osim sto ste imali sudiju za sebe ( jel vam ovo Bakir interveniso nakon prvog poluvremena? ;)), igrali ste i vi prljavo, jos ste i padali ko picke (well, to vazda radite, nemre niko pric igracu capajeba a da se ovaj ne srusi kao da ga je srcani strefio) s cime ste zasluzili da vas se isprebija posteno. a sto se tice incidenta, jebga sam kazes i priznajes kakva ste stoka, bacate baklje medju starije ljude, i onda kad vam jug pridje nigdje vas nema, povlacenje, pa murja nas tuce, normalno da cemo se povuc

BOJA FESA BOJA DRESA, nabijem nakurac vasu objektivnost i podjebavanje

Pa ovo i jesam pisao dok sam bio ljut i raspidjen, jer (jos uvijek) ne mogu sebi doci kako nismo dali ako nista taj jedan jebeni gol. Totalno deranje guzova u svemu, samo nema golova... normalno da cu biti ljut, vise je meni krivo zbog 0:0, nego sto je kospicarima drago.
Provaljujes se za sudiju, pa samo pogledaj one ''objektivne'' izvjestaje po novinama i na portalima, pise da je bio penal za nas... startove i ne sankcionisanje istih da ne spominjem... (a prilazila su i po cetvorica Zeki pa se nije srusio, cak im nije dao da pridju lopti :lol: )
Ne znam na koga su se bacale baklje, lose je ako je na starije (ali i oni su plave vagine :) ) fakat... A za onaj nasrtaj sa juga... :lol: I koliko sam mogao vidjeti od dima oni na istoku su mirno ostali na svojim pozicijama...

Tako je, samo si trebao i nastaviti ...BOJA KRVI, MI SMO PRVI! :lol:

hot_blood wrote:
ko koga nalupa na vilsonovom...

Ne ucestvujem u tim obracunima kezulaca, ali sam nacuo da je murija tukla...

Archangel wrote:
A mogao si bar staviti i 'preuzeto s fskinfo' ili slicno..

A ti si mogao da ne glumis pametnjakovica... (vidim citaju se forumi, neka neka...)

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 20:02 
Moderator

Quote:
Tako je, samo si trebao i nastaviti ...BOJA KRVI, MI SMO PRVI!

nisam

In humans and other hemoglobin-using creatures, oxygenated blood is bright red. This is due to oxygenated iron-containing hemoglobin found in the red blood cells. Deoxygenated blood is a darker shade of red, which can be seen during blood donation and when venous blood samples are taken.

ostatak teksta ti je takodjer preglup, sta vam je fol tuc starije ljude i djecu koju dovode sa sobom, jel? jasta.
a definitivno nisi vidio nista od dima ;)

i Arch, svaka cast na ovom spustanju, care :D, lik koji za Siroki ( ako sam u pravu ) navija, se javlja a ovih kobajagi Manijaka sto ima na forumu nigdje c c c

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 00:58 

A pa boze moj, obicno se navodi izvor kad se kopira neki tekst, ili post, nije to pametovanje, to je stvar kurtoazije.. 8)

Cita se, naravno da se cita, sto ne bi.. i ne samo taj.. dakako ces komentirati iole realnije ili upucenije.. naime, nemam bas taj gen da kao vecina lupetam cisto onako neinformirano i stihijski I'm afraid.. ;P
Al opet, kad si zadnji put vidio realnog ili objektivnog pitara, osim kad treba naici i nasladiti se malo, naravno, e tad ih pun k*.. 8)

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 01:32 

ghost rider wrote:
Quote:
Tako je, samo si trebao i nastaviti ...BOJA KRVI, MI SMO PRVI!

nisam

In humans and other hemoglobin-using creatures, oxygenated blood is bright red. This is due to oxygenated iron-containing hemoglobin found in the red blood cells. Deoxygenated blood is a darker shade of red, which can be seen during blood donation and when venous blood samples are taken.

ostatak teksta ti je takodjer preglup, sta vam je fol tuc starije ljude i djecu koju dovode sa sobom, jel? jasta.
a definitivno nisi vidio nista od dima ;)

i Arch, svaka cast na ovom spustanju, care :D, lik koji za Siroki ( ako sam u pravu ) navija, se javlja a ovih kobajagi Manijaka sto ima na forumu nigdje c c c

Klasicni odgovor plave vagine na baterije, zanemari cinjenice, uhvati se necega najmanje bitnog u citavoj prici, i pokusaj ostati pametan... (jos das i definiciju :lol: )
Pa jos jednom izbjegavanje, ufatio se gadjanja kao da su bombe bacali, i pritom usmrtili i teze ozljedili veci broj zena, djece, starih i iznemoglih vaginela... ili kako navodis da su bili prebijeni... jadi moji...

Hajd jos jednom pokusaj ispasti brainiac pa mi kopiraj definiciju "spustanja" ne kontam te svega mi...
Pa onda iskazuj simpatije (sto ne bi palo na pamet nijednom iole pravom navijacu zeljice) prema gosp. škriparu (jesi, u pravu si navija ti on za listicu, podjednako kao i za neke od velikana HNL-a :) )

P.S. Haj' navadi jos tih strumfova sa foruma sto ih spominjes, ti si mi nekako tanak

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 01:38 

Uu, ovaj opak.. 8) mind reader k tome.. nek si mi rekao, ne bih ni sam znao sta, gdje kako i zasto da mi ne rece odmah sta mi spada.. 8) :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 02:02 

Archangel wrote:
A pa boze moj, obicno se navodi izvor kad se kopira neki tekst, ili post, nije to pametovanje, to je stvar kurtoazije.. 8)

Cita se, naravno da se cita, sto ne bi.. i ne samo taj.. dakako ces komentirati iole realnije ili upucenije.. naime, nemam bas taj gen da kao vecina lupetam cisto onako neinformirano i stihijski I'm afraid.. ;P
Al opet, kad si zadnji put vidio realnog ili objektivnog pitara, osim kad treba naici i nasladiti se malo, naravno, e tad ih pun k*.. 8)

Evo ga opet izljevi inteligencije... Jel' se to kod tebe tamo navodi izvor za tekst koji sam napises??
Pa kad se vec ubijas citanjem, de onda i prozbori koju na ovom perforce kvazi-rvackom...

Gdje vidis da se ja nasladjujem? Napisao sam u vise navrata da sam TOTALNO nezadovoljan bodom... samo sam kopirao svoj komentar i ovdje.
A ni to ne bi uradio, nego vidjoh ovog strumfica kako nesta bulazni (a nisam nijednog vidio na ovoj temi do sada).

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 02:15 

Ne bih bas znao da je tvoj tekst, no haj dobro, ako ti tako kazes onda u redu.. u tom mi slucaju ne moras navoditi izvor.. 8)

Hehe, 'kvazi-rvackom', dobra.. iskompleksirana narafski.. al dobra.. 8)

Ha gdje ti pak vidis da se ja kao obracam tu tebi..? nisi jedini pitar online you know, tako ni ovdje.. ima vas fala bogu online koliko hoces bar.. :) upuceno onima koji se u tome prepoznaju, unazad vec desetinama stranica ove teme, a za takve pak ne odgovaram.. 8)

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 03:11 

Archangel wrote:
Ne bih bas znao da je tvoj tekst, no haj dobro, ako ti tako kazes onda u redu.. u tom mi slucaju ne moras navoditi izvor.. 8)

Hehe, 'kvazi-rvackom', dobra.. iskompleksirana narafski.. al dobra.. 8)

Ha gdje ti pak vidis da se ja kao obracam tu tebi..? nisi jedini pitar online you know, tako ni ovdje.. ima vas fala bogu online koliko hoces bar.. :) upuceno onima koji se u tome prepoznaju, unazad vec desetinama stranica ove teme, a za takve pak ne odgovaram.. 8)

Obrazlozi tu svoju nedoumicu... bez veze bulaznis, pokusavajuci dovesti u pitanje porijeklo mog prethodnog komentara. Ako ti je to u cilju, jel treba da ides na taj isti forum na kojem si moj komentar vidio, pa da te doceka "arči (sa rp-a) pederu napusi se sjeveru" od tog istog nick-a, da prestanes da serendas? Pa onda da ovdje napises "izvinjavam se, do mene je, poletio sam nebi li ispao kul" (ako imas obraza)? Reci ako je OK, kad se vec ponasas tako, kao ne vjerujes, da rijesimo ovu nidje veze zabludu.

Na silu... na silu je kljucna rijec (jasta je neg kvazi, samo si se vremenom ustelio :lol: )... jes' jes', kompleks (koga?;cega?)... :lol:

Ne znam, ja sam se nekako osjetio prozvanim, do mene je onda. Znam da nas ima jos ovdje, ova tema je jedina koju citam redovno na ovom forumu + podforum Koncerti i to je to sto se mene i RP-a tice. Zato i ovoliki broj postova, ali imaju tendenciju ka rastu, sa obzirom da ovdje ima finog materijala. :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 03:33 

Ha ako je tvoj komentar, u redu onda, nema problema.. to vec i rekoh.. vecina cisto onako prekopira bez navodjenja izvora (a doticni je vec kopiran na par foruma), no ako je tvoj komentar, onda pardon..

Na silu cega..? ne kontam.. kakva je sila..? kvazi-sta..? ustelio sta, gdje, zasto..? na silu mi jezik ide il sta..? jel to neki 'pricaj bosanski da te ba cijeli svijet razumije'..? :lol:

Ha ako se ti tu osjecas prozvanim, ja s tim veze nemam.. upuceno je opcenito, osjetiti ce tp oni kojima je bilo upuceno, ne brini.. 8)

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 10:51 

Bogati, vidi sto su se hrvatski cvjetici sa grbavice ujedinili sa Arandjelom. Klonite se njega, on je sektas, vidite da se isjek'o po rukama. Zbog takvih Gospa place.

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 14:08 
Moderator

ne tukli starije ljude, no opet slicno tome, sto se tice sudije, mi smo i penal i igranje rukom imali, vi opet imate neke svoje tripove da vas je pokrao. nevazno, o derbiju vise ni rijeci, vrtimo se u krug. napusite se kurca pitari, i vidimo se kosevu ;)
a sto se tice `iskazivanja simpatija` prema Archu, jebga ak je lik u redu, boli me kurac za koga navija, a vala na forumu smo ovom godinama, i nismo se nikad kacili, to sto ti je rekao je bilo realno, pitar i jesi, nema razloga da mu nesto prigovaram.
A vala moze on navijati za koga god hoce, svejedno, necu biti velebosnjanin pitar i nazivat ga ustasom samo zato jer mi je spustio

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 15:06 

Nije to do toga, on je pitar, Sarajevo je ovo-ono iznad ostalih, a njemu je standard i obicna kurtoazija to izvaliti kad se nitko vec ne obazire na to ovdje, i jer se eto to za mene kao 'podrazumijeva', a on bi to znao naravno.. :lol:
ev Addict, a.k.a. exhibit number one, sta ima.. :)

Nego, da priupitam nesto sto me ustvari zanima van ovih standardnih pitarskih suprematistickih deluzija i utopija..

hot, sta bi s upravnim odborom.. :p

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 20:13 

sekunda da se pobiju na 'sjednici' ako se ono moze nazvat sjednicom..6 ljudi..
uglavnom - nk bosna se raspada. vec se raspala...grad/opstina ne zele ni da cuju nista u vezi kluba..privatnici nemaju interes ulagat kad nemaju nista od toga..trazili koncesiju na 99god stadion, klub - opstina nije dala...
al kako god jos se prati, iduce sezone bice i zanimljivije..vrbanjusa, breza, vratnik.. sega je ionako od lige..nazalost jbg...bice bolje

sto se rukometa ticee - ispali iz ehf, puno varijanti - govori se da se i prodala - kolko je vjerovat mahali sad je pitanje..od 4 igraca velko nezalaganje...jedini koji je odigro je mirza hurem...opet gold je puno kvalitetniji al mogli smo ih pobjedit da se htjelo i da se imalo volje, da se igralo za raju...
dvorana puna, 2500 - 3000...od toga bus slovenaca...mi odlicno navijanje imali s obzirom kolko cesta okupljanja imamo...voljom nekih osnovana grupa koja ce da prati rukometase green boys i green girls :lol: cura ima stvarno fin broj...

koreografija na pocetku utakmice i na pocetku drugog pol...ustvari na pocetku setalica i parola..nije fino ispalo..jbg nije se fino zategla..pojedinci skakali ispod...dva transparenta napravljena i dvije zastave...veci broj majica...napisan tekst za himnu..atmosfera odlicna bila..malo kasnije protiv igraca i uprave..

sudije podgrijale dodatno atmosferu..nije vadjenje fakat, ispada uvijek nas sudije ebu..valjda sto svi znaju pravila pa ne mogu nam svasta podvalit..uglavnom dosta svirano za gold...par puta zbog sudija u teren uletile plasticne flase...petarde...

evo malo i slika..
Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 22:12 

nego ko ide na derbi u cetvrtak.. i u nedelju... pa utorak i opet cetvrtak.. kazu u Savezu da igramo dok Zeljo ne dobije 3 boda :)

Image

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 23:37 
Moderator

duhovit si, vandza

Last edited by biafra on 10. 10. 2007. 08:17, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 10. 10. 2007. 00:20 

Bolje bit duhovit nego skretnjicar... 8) I umorni, i rasuti, i bez trenera, mi smo za vas pojam.

Da nije Zepca, Zeljo bi igrao derbije u Doglodima. Kako ste samo smijesni, kobrice. Sretno u Modrici. Dabogda vam Spahic igrao ovako dobro ko protiv nas. :)

Usput, ghost, nickname ti odlikuje tim za koji navijas, mada bi bilo preciznije "dick rider" ali ni ovo nije daleko... Pozdravi Ljubu Alica pa se vidimo tu i tamo...

Image

p.s. dobio sam SMS iz Lovecha.. pitaju pije li se 7 UP na Grbavici? Sedam-alejkum buraz

Profile  

PostPosted: 10. 10. 2007. 00:36 
Moderator

jarane, ti lafo stariji lik, a folovi su ti na nivou petnaestogodisnjaka, nije mi do prepiranja debilnih s tobom, tako da - odjebi

I`m out.

Last edited by biafra on 10. 10. 2007. 10:02, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 10. 10. 2007. 07:31 

[vanja] wrote:
Pozdravi Ljubu Alica pa se vidimo tu i tamo...

e, za ovo nas nechesh ujedat vishe, o ne ne MOJ UMMETE :lol:
http://fc01.deviantart.com/fs18/i/2007/ ... hbuurz.jpg

neg, neki ljudi su fakat ovdje retardirani...
shto se tiche RK Bosne Visochke, jebiga, uvijek smo imali najbolje igrache, Visoko je izrodilo najbolje rukometashe u regiji, al' kao shto se uvijek deshava sa nashim sportom, pojedinci su tu gladni para i nikad neche bit napretka dok je tako, vi idioti bi se trebali prestat prepirat oko toga ko je bolji, kako ne kontate da igra ne odredjuje ko che bit shampion ove, one, proshle, sljedeche sezone, neg neki glavonje kako njima odgovara... a sve che bit po njihovom dok bude likova k'o vas... pogotov vas ustasha-balija-chetnika, idioti...

PS vidi slovenchicha matereti :lol: kockarji :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]