ghost rider wrote:
jes neko ljut ocam` moooog, preseravanja kakva samo raspidjen cojk moze napisat, i ja vala ovdje ne vidim NIKAKVE objektivnosti, da se ne lazemo, ono jucer je bio jedan realan prikaz domaceg fudbala, grozota jedna, oba tima katastrofa ziva, a fer igru ne spominji, osim sto ste imali sudiju za sebe ( jel vam ovo Bakir interveniso nakon prvog poluvremena?

), igrali ste i vi prljavo, jos ste i padali ko picke (well, to vazda radite, nemre niko pric igracu capajeba a da se ovaj ne srusi kao da ga je srcani strefio) s cime ste zasluzili da vas se isprebija posteno. a sto se tice incidenta, jebga sam kazes i priznajes kakva ste stoka, bacate baklje medju starije ljude, i onda kad vam jug pridje nigdje vas nema, povlacenje, pa murja nas tuce, normalno da cemo se povuc
BOJA FESA BOJA DRESA, nabijem nakurac vasu objektivnost i podjebavanje
Pa ovo i jesam pisao dok sam bio ljut i raspidjen, jer (jos uvijek) ne mogu sebi doci kako nismo dali ako nista taj jedan jebeni gol. Totalno deranje guzova u svemu, samo nema golova... normalno da cu biti ljut, vise je meni krivo zbog 0:0, nego sto je kospicarima drago.
Provaljujes se za sudiju, pa samo pogledaj one ''objektivne'' izvjestaje po novinama i na portalima, pise da je bio penal za nas... startove i ne sankcionisanje istih da ne spominjem... (a prilazila su i po cetvorica Zeki pa se nije srusio, cak im nije dao da pridju lopti

)
Ne znam na koga su se bacale baklje, lose je ako je na starije (ali i oni su plave vagine

) fakat... A za onaj
nasrtaj sa juga...

I koliko sam mogao vidjeti od dima oni na istoku su mirno ostali na svojim pozicijama...
Tako je, samo si trebao i nastaviti ...BOJA KRVI, MI SMO PRVI!
hot_blood wrote:
ko koga nalupa na vilsonovom...
Ne ucestvujem u tim obracunima kezulaca, ali sam nacuo da je murija tukla...
Archangel wrote:
A mogao si bar staviti i 'preuzeto s fskinfo' ili slicno..
A ti si mogao da ne glumis pametnjakovica... (vidim citaju se
forumi, neka neka...)