@addi: jebao te snes, dokle si sa stalkerima?
ja sam haman do limanska dosao al sam napravio par zajeba:
1. kad sam stigao do jantara Saharov je imao onaj exo oklop za 27500 rublji. Falilo mi je love za njega pa sam ubijao zombije i utapao oruzije sa leseva stalkerima koji brane hangar. Kad sam skupio on ga vise nije imao u inventaru

onda sam se raspizdio i krenuo na fabriku. Tako da sam jos uvjek na skoro kompletno apgrejdovanoj SEVI.
2. Na smetljistu, mracnoj dolini i agropromu sam pokupio sve sto sam mogao i upamtio, a posebno artefakte. U jantaru sam pokupio sve artefakte, al onda mi je malo bilo smranje isto radit u crvenoj sumi, najvise zbog mutantske gamadi. Jesil ti uspio izvadit zlatnu ribicu iza vojnog skladista? Jebena ta anomalija a vec sam dao onom pederu sumnjaku kompas

3. Zbavio sam Grozu i Val u Crvenoj Sumi al nemam nikoga da mi ih apgrejduje, tako da sam jos uvjek na onu m-16 kopiju i onaj abakan moderni kalas (nemam ni sig sauera ni heklera ni fn2000). Nisam nikad pristupio ni DUty-u ni Freedomu (debela greska), pa nisam imao nikakve popuste na oruzje/oklop. Sad sam pomalo u corsokaku jer me vec ceka Lebedev da idemo u Limansk a nesto mi veli da tamo nema ni tehnicara ni trgovca

pa sad kontam preko pola jebene mape otic na malo putovanje/izvidnicu da vidim jel se mogu pridruzit slobodi i olihvarit ih za opremu/popravke, i ako onaj smrad Saharov nije opet zbavio exo.
Tako da sam malo batalio Stalkera dok ne skontam sta mi je cinit