Quote:
Haha Archie, bas sam ocekivao ovakav nekakav odgovor. Vjecno relativiziranje situacije. Uz ove rijetke pobjede zaboravio si ubrojiti i debakl Cibone na istom tom parketu. Za razliku od "Skripara", Hordasi ne postavljaju neacionalna obiljezja (sto je svako u Skenderiji mogao vidjeti) a vidjeci i na sjevernoj tribini Kosheva.
Cibona se debaklira citavu sezonu, jos od odlaska Popovica i Prkacina, nikakvog Bazdarica, cesce ozlijedjenog Rancica, nista mene tu ne iznenadjuje, nije to relativiziranje, to je cista statistika.. A to drugo, nemoj me nasmijavati svega ti..

bolje ti je da ne kreces opet o tome, znas i sam (ako si iole veci Hordas) cega je sve tu bilo, kakvih tenzija i koji je tu glavni motiv te sta se mota ljudima po glavi, pocevsi od zadnje kup utakmice (a naravno da se shodno ne bi pojavili 'nedavno' unatoc alarmiranja apsolutno svake ophodnje od SA do SB kao da ce se navodno pojaviti), a Siroki je hrv. grad, navijaci su hercegovacki Hrvati, prema tome sasvim logicno imaju taj nacionalni identitet, to se ne mijenja.. a par utakmica il zadnjih primjera ne moze Horde promijeniti, predominantno misljenje je predominantno misljenje, zalim, i ti to znas..
Quote:
Iskreno receno, radije bi da je Bosna uzela Siroki sa 5 razlike ali da je dobila koju tekmu sa strane. No, ubjedjen sam da Bosna ima bolji igracki kadar od Sirokog i da ce to dokazat i u Kupu i u Prvenstvu, a mislim da ce uci i u Final8 guma lige.
Ovo je prva opcenito utakmica Sirokog da je igrala u gostima s punim sastavom, izgubili su posteno, iako uz katastrofalnu igru/sut, ali isto tako sam takodjer uvjeren da se moglo izvuci dosad 2-3 pobjede vise da se igralo sa glavnim igracima na gostovanjima pa ovo ne bi imalo utjecaja narocitog, no nije.. A sad, koliko si ubijedjen i koliko ce taj igracki kadar biti dovoljan, vidjet cemo.. ;p
Quote:
Sto se FK Sarajeva tice, i tu su stvari u usponu. Pred kraj jesenjeg dijela tim i rukovodstvo su bili u rasulu sto je uzrokovalo odlazak predjsednika, Nijaza Gracica, ispadanje iz kupa (kako god se to desilo), u izgubljene tekme protiv Modrice i Sirokog. Ali u nastavku imamo daleko povoljniji raspored, imamo dobrih pojacanja i uvjeren sam da uzimamo titulu ove godine....
Povoljan raspored stoji, ali ne mora nista znaciti bez angazmana i dobre pripreme, jedino ako bi bila kakva natezanja.. sto se tice NK Sirokog Brijega takodjer sam zadovoljan pojacanjima, naime vratio se napokon korijenima i bivsi reprezentativni vratar Hrvatske reprezentacije i Dinama, Vladimir Vasilj, Spomenko Bosnjak koji je kupljen tijekom sezone dobiva pravo nastupa napokon, najbolji igrac Wagner se oporavlja lijepo, a tu su jos 3-4 dobra pojacanja.. prema tome, takodjer se ne brinem i ako sve bude regularno idemo na duplu krunu.. a FKS ce morati cekati neku drugu godinu.. opet.. :p