Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 00:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 16:22 

ma dobro..al jbg kad ne mogu prenosti jednu prevaznu utakmicu grcka - bih zasto ocekivat da prenose sve utakmice HRV il sicg..

Quote:
Utakmica juniorskog prvenstva Herceg Bosne između domaćeg Posušja i mostarskog Zrinjskog prekinuta je minutu i 58 sekundi prije kraja, a razlog prekida je opća tučnjava u dvorani. Kod rezultata 58:52 za ...

... domaću ekipu došlo je do koškanja igrača obje ekipe, koja je rezultirala tučnjavom uz sudjelovanja trenera i publike, a eskalaciju "sukoba" čak je morao sprječavati poznati atletičar Dragan Mustapić koji se zatekao na toj utakmici u svom rodnom Posušju.

Tri igrača Zrinjskog Božić, Matković i Miličević morali su potražiti i liječničku pomoć.

Objašnjenje ovih bizarnih događanja i što se tu zapravo dogodilo pokušali smo saznati od trenera gostujuće momčadi čiji su igrači najviše stradali Ilije Volarića.

- Događale su se strašne stvari. Bilo je šest razlike za Posušje kad je bio suđen neki prekršaj. Djeca su se bila malo pokoškala, kako to obično biva na košarkaškim utakmicama, ništa strašno. No, tada je u teren uletio trener domaćih (Robert Jurišić). Ja sam mislio da će razdvojiti igrače, a on je šakom u glavu udario dvojicu mojih igrača!", objašnjava Volarić za Sport-bar.info.

- Sreća samo da nije bilo više publike, jer tko zna u što bi se sve pretvorilo. Jedino bih pohvalio bacača kugle Dragana Mustapića koji je spriječio daljnji incident. Vidio sam da čovjek ima autoriteta u Posušju i on je uspio smiriti situaciju", dodao je trener Zrinjskog.

Prozvani trener Posušja Robert Jurišić ima svoju verziju događaja, koja se bitno razlikuje od Volarićeveve.

- Taj incident dogodio se ispred klupe Zrinjskog, što znači da sam ja bio daleko od toga. Ja sam utrčao da to smirim jer kada se to desilo, čitava klupa gostiju je skočila i počela tući mog igrača. Ja jesam udario, onako iza uha, možda jednog ili dvojicu, ali to je bilo onda kada sam ih razdvajao. Da sam ja nekog stvarno udario, taj bi bio u bolnici. Još jednom ponavljam, njih osmorica su udarala s leđa jednog našeg igrača", priča Jurišić, koji kaže da ovaj incident u Posušju ima i svoju pozadinu.

- Volarić ne spominje utakmicu u Mostaru. Ne sjećam se koje je kolo bilo, ali tada su isto igrači Zrinjskog tukli moga igrača", dodaje Jurišić.

Igrač na kojeg, prema Jurišiću, igrači Zrinjskog imaju "pik" je Krešimir Mustapić, juniorski reprezentativac Hrvatske.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 20:02 
Administrator

Bozoo kralj..

"sigurdson mi lici na pomocnika djeda mraza" :D :D :D :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 21:43 

et uzese hrvati..al onaj lik u odbrani islanda ne znam kak se zove..tetovirani onaj..kako raznosi samo :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 23:57 

Evo cekam vec nekoliko dana, ali Arch ne komentarise debakl Sirokog u Skenderiji... Pa dokle tako druze? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2006. 23:58 

Mogo si nam arhandjeo stavit kaku sliku iz skenderije.samo vam je onaj sesar igro...nesto kao rooney u manchesteru.koja gaza!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 01:22 

Salko Dinamitash wrote:
Evo cekam vec nekoliko dana, ali Arch ne komentarise debakl Sirokog u Skenderiji... Pa dokle tako druze? :)

Evo, druze, prepustam vam cast, ne bih vam kvario iznimno malobrojna javljanja na temu, narocito Hordasima, ipak se javljate cisto nakon kakve rijetke pobjede, a kako se ne dogadja cesto, ono, mora veseliti, pa sto da kradem zadovoljstvo.. :p suck it up good while you can.. statisticki gledano losije utakmice prakticki u zivotu nismo odigrali, 3/20 3pts, 16/31 2pts, sto je za jednu tricasku momcad katastrofalno, prema tome uopceno gledano gore ne moze nikako, a Bosna rijetko kad pruzi onakvu utakmicu, narocito pojedinci koji su pogadjali razne trice za 11/19 uz krajnji overall sut od 62%, a utakmica je, kao i vecina u goodyear ligi, dobivena cisto na domacinstvo i provokacije, uz poklapanje apsolutno svakog segmenta igre koji bi isao u korist.. al nesto je fascinantno publici u Skenderiji prozivati glavne igrace na svoj special little way, ocito odavajuci pocast glavnim adutima prisjecajuci se Vanjka koji je isti tretman imao, al sjetimo se sta Vanjak ucini Bosni uz visi motiv.. :p a i drago mi je bilo vidjeti Sabahudina opet u svom elementu i vlastitom 'novinarskom duhu'.. a i ne brini, stize Bosna i u Siroki, kup, prvenstvo, pa da vas vidimo.. ;P

Quote:
ma dobro..al jbg kad ne mogu prenosti jednu prevaznu utakmicu grcka - bih zasto ocekivat da prenose sve utakmice HRV il sicg..

Druga stvar, to je vec domena opce nesposobnosti, manjka organizacije i profesionalnosti, a ni rekoh da svaka treba biti prikazana, ali zastupljenije mora biti, sto, u interesu gradjana.. EP gledanost je rijesena stvar, drugo sto se selektira ovisno o zeljama/manjku istih.. al si u jednom u pravu, ne ocekujem nista od njih, ne postoji opcenito kvalitetan rtv servis u BiH, to ti je jedina konstanta tu..

Quote:
Mogo si nam arhandjeo stavit kaku sliku iz skenderije.samo vam je onaj sesar igro...nesto kao rooney u manchesteru.koja gaza!

Referencija na prvi odijeljak..

Quote:
et uzese hrvati..al onaj lik u odbrani islanda ne znam kak se zove..tetovirani onaj..kako raznosi samo :) :)

Sigurdsson je zaradio dramaticno vise kazni nego sto mu je bilo izreceno, srecom po njega sudjenje je bilo naklonjeno tvrdoj obrani pa je momcad s grubljom obranom imala prednost, inace bi davno letio vani radi 'raznosenja'.. glupost i veliki propust pravila je da se kaznjava manje nasrtaj na igraca i povlacenje nego primjerice igra nogom..

Ivano Balić je najbolji svjetski playmaker..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 21:42 

Haha Archie, bas sam ocekivao ovakav nekakav odgovor. Vjecno relativiziranje situacije. Uz ove rijetke pobjede zaboravio si ubrojiti i debakl Cibone na istom tom parketu. Za razliku od "Skripara", Hordasi ne postavljaju neacionalna obiljezja (sto je svako u Skenderiji mogao vidjeti) a vidjeci i na sjevernoj tribini Kosheva.

Iskreno receno, radije bi da je Bosna uzela Siroki sa 5 razlike ali da je dobila koju tekmu sa strane. No, ubjedjen sam da Bosna ima bolji igracki kadar od Sirokog i da ce to dokazat i u Kupu i u Prvenstvu, a mislim da ce uci i u Final8 guma lige.

Sto se FK Sarajeva tice, i tu su stvari u usponu. Pred kraj jesenjeg dijela tim i rukovodstvo su bili u rasulu sto je uzrokovalo odlazak predjsednika, Nijaza Gracica, ispadanje iz kupa (kako god se to desilo), u izgubljene tekme protiv Modrice i Sirokog. Ali u nastavku imamo daleko povoljniji raspored, imamo dobrih pojacanja i uvjeren sam da uzimamo titulu ove godine....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 23:30 

Quote:
Haha Archie, bas sam ocekivao ovakav nekakav odgovor. Vjecno relativiziranje situacije. Uz ove rijetke pobjede zaboravio si ubrojiti i debakl Cibone na istom tom parketu. Za razliku od "Skripara", Hordasi ne postavljaju neacionalna obiljezja (sto je svako u Skenderiji mogao vidjeti) a vidjeci i na sjevernoj tribini Kosheva.

Cibona se debaklira citavu sezonu, jos od odlaska Popovica i Prkacina, nikakvog Bazdarica, cesce ozlijedjenog Rancica, nista mene tu ne iznenadjuje, nije to relativiziranje, to je cista statistika.. A to drugo, nemoj me nasmijavati svega ti.. :) bolje ti je da ne kreces opet o tome, znas i sam (ako si iole veci Hordas) cega je sve tu bilo, kakvih tenzija i koji je tu glavni motiv te sta se mota ljudima po glavi, pocevsi od zadnje kup utakmice (a naravno da se shodno ne bi pojavili 'nedavno' unatoc alarmiranja apsolutno svake ophodnje od SA do SB kao da ce se navodno pojaviti), a Siroki je hrv. grad, navijaci su hercegovacki Hrvati, prema tome sasvim logicno imaju taj nacionalni identitet, to se ne mijenja.. a par utakmica il zadnjih primjera ne moze Horde promijeniti, predominantno misljenje je predominantno misljenje, zalim, i ti to znas..

Quote:
Iskreno receno, radije bi da je Bosna uzela Siroki sa 5 razlike ali da je dobila koju tekmu sa strane. No, ubjedjen sam da Bosna ima bolji igracki kadar od Sirokog i da ce to dokazat i u Kupu i u Prvenstvu, a mislim da ce uci i u Final8 guma lige.

Ovo je prva opcenito utakmica Sirokog da je igrala u gostima s punim sastavom, izgubili su posteno, iako uz katastrofalnu igru/sut, ali isto tako sam takodjer uvjeren da se moglo izvuci dosad 2-3 pobjede vise da se igralo sa glavnim igracima na gostovanjima pa ovo ne bi imalo utjecaja narocitog, no nije.. A sad, koliko si ubijedjen i koliko ce taj igracki kadar biti dovoljan, vidjet cemo.. ;p

Quote:
Sto se FK Sarajeva tice, i tu su stvari u usponu. Pred kraj jesenjeg dijela tim i rukovodstvo su bili u rasulu sto je uzrokovalo odlazak predjsednika, Nijaza Gracica, ispadanje iz kupa (kako god se to desilo), u izgubljene tekme protiv Modrice i Sirokog. Ali u nastavku imamo daleko povoljniji raspored, imamo dobrih pojacanja i uvjeren sam da uzimamo titulu ove godine....

Povoljan raspored stoji, ali ne mora nista znaciti bez angazmana i dobre pripreme, jedino ako bi bila kakva natezanja.. sto se tice NK Sirokog Brijega takodjer sam zadovoljan pojacanjima, naime vratio se napokon korijenima i bivsi reprezentativni vratar Hrvatske reprezentacije i Dinama, Vladimir Vasilj, Spomenko Bosnjak koji je kupljen tijekom sezone dobiva pravo nastupa napokon, najbolji igrac Wagner se oporavlja lijepo, a tu su jos 3-4 dobra pojacanja.. prema tome, takodjer se ne brinem i ako sve bude regularno idemo na duplu krunu.. a FKS ce morati cekati neku drugu godinu.. opet.. :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2006. 23:43 

St.Gallen - Protiv Srba i Crnogoraca presudila je 6:0 serija sredinom drugog dijela. Osim uobičajeno odličnog Balića, veliku su utakmicu odigrali i Šprem (devet golova bez promašaja) te Šola (20 obrana).

Hrvatska - Srbija i Crna Gora 34:30 (16:16)

St. Gallen. Kreuzbichl Halle. Gledatelja: 4.000. Suci: Frank Lemme i Bernd Ullrich (Njemačka).

HRVATSKA
Šola, Blažičko, Sulić 2, Balić 8, Lacković 4 (2), Čupić, Vori 2, Dominiković 1, Džomba 5 (3), Horvat, Goluža, Šprem 9, Špoljarić, Metličić 3, Buntić.

SCG
Šterbik, Šarić, Kapisoda 1, Milosavljević 3, Nikolić 3, Ma.Krivokapić 7 (4), Mi. Krivokapić 5, Anđelković, Kojić 1, Đurković, Toskić 1, Ilić 5, Manojlović 4, Stojanović.

SEDMERCI: Hrvatska - 8 (5), SCG - 9 (6)
ISKLJUÄŒENJA: Hrvatska 10 minuta, SCG 14 minuta

Na posljednjih pet velikih natjecanja pakleni su redoviti sudionici poluzavršnice. Tradicija nije iznevjerena niti u Švicarskoj. S četiri pobjede, jednim porazom i s osam bodova Hrvati će u završnicu proći kao prvi ili drugi. Za finale ćemo u subotu igrati najvjerojatnije protiv Francuza, iako su mogući suparnici i Španjolci ili Nijemci.

Image

Balić je najbolji svjetski rukometas..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 02. 2006. 01:47 
Administrator

Koja je majka rodila onog Balica.. ja nisam nikad gledo boljeg rukometasa..

jordan rukometni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 02. 2006. 02:19 

jest igracina stvarno :)

eto pobili se hrvati i srbi nakon utakmice :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2006. 03:24 

zajeba omer i dinar hrvate :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2006. 03:44 

I sjajne partije KK Listica se nastavljuju... Minusi ko na Sibiru :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2006. 20:15 

Kroati nisu nista mogli bez Balica,koji je opravdano proglasen najboljim igracem PE-a.A ovu je utakmicu Dzomba bio glavna karika po meni,mada nije mogao sam i mislim da su trebali loptama vise ici na njega,ali eto...jebiga.Evo drugu utakmicu navijam za Hrvate,poslije one sa Srbima(jebiga za njih se ne moz).Jos samo,onaj golman Sola je kanta i po,nista ne moze odbraniti,ako ga pogodi-pogodi,drugacije nista.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 02:30 
Administrator

Warheart wrote:
Kroati nisu nista mogli bez Balica,koji je opravdano proglasen najboljim igracem PE-a.A ovu je utakmicu Dzomba bio glavna karika po meni,mada nije mogao sam i mislim da su trebali loptama vise ici na njega,ali eto...jebiga.Evo drugu utakmicu navijam za Hrvate,poslije one sa Srbima(jebiga za njih se ne moz).Jos samo,onaj golman Sola je kanta i po,nista ne moze odbraniti,ako ga pogodi-pogodi,drugacije nista.

Odbranio bi ti loptu koja ide 100 km/h :D
hrvati nisu nista odbranu igrali. prije su igrali najbolju odbranu na svijetu. a sad.. ko druga ekipa.. suplji na sve strane.. izmedju 1 i 2 ispada sulic, izmedju 2 i 3 dominikovic ili vori..
kako francuzi igraju.. jeidni su zaustavili balica, pa danas romera.. b.gille i dinar.. stijena!!

Ko da gledam Mirsad Terzic ce na svjetskom prvenstvu igrati za hrvate. Lackovic nema ama bas nikakve zamjene. ako se povrijedi ko ce igrati..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 02:40 

hot_blood wrote:
zajeba omer i dinar hrvate :) :)

Francuska je sjajno igrala, defanzivno skoro savrseno uz sjajnu utakmicu Omeyera, ali utakmica je izgubljena na racun fizicke iscrpljenosti, nemogucnosti alternacija za pojedine vidno iscrpljene igrace i zbog nacetosti ozljedama.. sve zbrojena svaka cast Francuskoj, treba pobijediti Hrvatsku i Spanjolsku, prema tome na ovom prvenstvu su apsolutno zasluzeno prvi.. Ivano Balić takodjer zasluzeno najbolji igrac prvenstva, covjek je za klasu bolji od svih ostalih.. kad Balić igra igra i Hrvatska, kad 'ne igra', ne igra ni Hrvatska, to se vidjelo i protiv Francuske, a i protiv Danske gdje i nisam ocekivao nista drugo, fizicki se pretesko bilo dici i uci u borbu s cvrstim Dancima, a bez Balića na parketu, nemoguce.. odlicno prvenstvo.. samo naprijed momci..

Quote:
I sjajne partije KK Listica se nastavljuju... Minusi ko na Sibiru :)

Jasta, nastranu to sto Bosna dobi, to je kljucna informacija za plasirati.. ;P Taj isti Zadar je u Jazinama pobijedjen s vrlo slicnom momcadi + key pl, al uz trenutacno rasulo i stanje momcadi, ne igranje Sesara, katastrofalan sut vanjskih igraca i iznimno raspolozen Zadar, vise se nije moglo ocekivati, jadno.. jedino pozitivno bi bila danasnja pobjeda uz odlicnu igru, al protiv, i uz kompletnu udarnu momcad, slabog Hajduka ..
E, yah, fali ti H ispred toga KK..

Quote:

Sola je Hrvatskoj u nemalo prijasnjih prvenstava i utakmica za odlicja imao ogroman obol u osvajanju tih istih s fenomenalnim kljucnim obranama, to se dovoljno puta dogodilo da ne bude slucajno, a i na ovome prvenstvu je podsjetio na to na par utakmica, premda sumnjam da si ih sve upratio pa da prosudis, no nebitno, al uz staticnu i prakticki nepostojecu obranu u zadnje dvije utakmice ni on apsolutno nista nije mogao.. golman je dobar koliko i obrana, a brani onoliko koliko mu protivnicki igraci dopuste.. kljuc je u sto boljem zaustavljanju tih protivnickih igraca, ucini to, golman mora dobro reagirati, a Vlado Sola je to toliko puta dosad demonstrirao da nema osnove da ga se osporava.. samo mu treba naci kvalitetnu zamjenu i postepeno ga uvoditi u momcad do trenutka kada Sola vise ne bude mogao..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 02:48 

rock wrote:
Ko da gledam Mirsad Terzic ce na svjetskom prvenstvu igrati za hrvate. Lackovic nema ama bas nikakve zamjene. ako se povrijedi ko ce igrati..

Ima zamjene.. odlicni Tonci Valcic.. koji se doduse iz nikad razjasnjenih motiva nije pojavio na dogovoreni datum na pripreme za proslo Euro.. vecina ce reci nije htio, ne treba ga moliti, no tu sigurno ima nesto vise jer doticni svaki put pred veliko natjecanje dobiva pozivnicu i odbija se odazvati iz njemu poznatih razloga, a po njemu bliskim izvorima, ima jako dobar razlog za to, sto i vjerujem, jer nikoga Cervar ne bi molio da igra..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 15:20 

jadan nas balic....
bas mi zao da sam samo cetvrti...
da j ebar sprem nastavio kao sta je krenuo protiv srbije i crne gore....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 20:02 

Ma kakav ba Sprem,pravo je cudo meni kako zabi srbima onoliko golova.U ostalim se utakmicama nije vidio.Svi smo culi trenera Srbije kada kaze:"Sprem nije dao toliko golova odkako se rodio,majku mu jebem!"I dalje mislim da se trebao forsirati Dzomba.Ko ce kada nema Balica,uostalom jedino su Hrvati dosli u punom sastavu sa prijasnjih natjecanja,pogledajte Nijemce- samo su Hens,Zeitz i Von Behren tu,ostali su sve neki novi ili Francuze,ali eto osvojise.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2006. 01:59 

Sprem je odlican igrac, mozes ga osporavati, ali kada treba momak stisne i odigra, svaki jebeni put.. odlicno igra u Njemackoj momentalno i najbolja je moguca alternacija ozlijedjenom prvom krilu Kalebu, prema tome to ne stoji.. Drugo, ko ce kada nema Balica.. heh.. mozda jedan od 3-4 najbolja svjetska desna vanjska Metlicic, il pak odlicni Lackovic.. il standardno dobri Sulic.. ne mora se samo na Dzombu i Balica igrati, da je Balic klasa za sebe to stoji, ali svaki igrac pocetne postave je u stanju zabiti 7-8 golova bilo kome.. U prvom sastavu dosli nisu jer nije bilo Kaleba, Valcic se jos ne odaziva, a Dzomba je pod zescom ozljedom igrao, Metlicic pod rucnom zbog straha od ponovne ozljede, daleko je to od najjaceg sastava.. Nego, krajnja poanta, jedini problem tu je nemogucnost zamjene kljucnih igraca u pojedinim segmentima igre protiv trkacki jakih momcadi, tj. vrlo ogranicena klupa, tako da pred kraj svakog natjecanja disu na skrge i to se fizicki ne moze izdrzati vise, a tako se na top natjecanjima tesko moze igrati na najvisem nivou koji je potreban da se osvoji jedno takvo prvenstvo.. da se tu ima dovoljno kvalitetnih zamjena za par igraca da se mogu ustediti udarni igraci tesko bi se moglo konkurirati Hrvatskoj.. Ovako je Francuska imala puno siru klupu i fenomenalnog golmana/obranu pred sobom u kljucnim momentima, to je kljuc njenog uspjeha, ne neki novi igraci, nista njima osim Richardsona ne fali, a jedan Karabatic je jos sposobniji od njega..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]