Ma govorim bloodfloodu..

ne shvacam ja to osobno..
Nemam vremena ni zivaca toliko vise pisati na bendove i sl.. predugo sam tu, a premalo je ostalo aktivnih ljudi zbog kojih mi je to predstavljalo uzitak ovdje (ihti, darkman, iced, BA, lena, snake, par beogradjana, de mysteriis, kitz, itd. itd.), previse novih, ne nuzno boljih lica, i forum je jednostavno receno poprilicno propao sto se toga tice.. tako da, to 'zadovoljavam' drugdje, a ovdje sam cisto zbog dragih ljudi, navike, informiranja o koncertnim desavanjima i iscitavanju foruma, a i pomalo rasprave i obicnog kolegijalnog prepucavanja ovako ovdje, jer, usprkos tome sto mislio, ja nemam lose misljenje niti nesto lose svim time mislim (iako naravno imam jasne stavove i ne toleriram omalozavanja i nepostovanje bilo cega i bilo koga u tom segmentu, s obzirom da ja sam to ne radim) jer sam vezan za BiH i sve njene gradjane svojevoljno.. to ce cisto uvijek tako ispasti zbog BH drustva i njegovog shvacanja svega toga, a sa mnom se uvijek moze razgovarati ukoliko je covjek normalan i realan, a uglavnom se svodi na podbadanje i raspravu ionako, a opet, s druge strane, mislim, forum i jest za takvo sto, pa cak i o takvim temama, nastranu koja mu je primarna svrha..
Velicati nemam sta, za takvo sto imam masu drugih foruma, ovo mi je cisto usput jer volim razmijeniti misljenje s alternativnom navijackom scenom (addict, punkbeg, hotblood, etc.), da tako nazovem, a to ti tako ispada jer se radi o dijametralno suprotnim shvacanjima i pogledima izmedju vecine clanova, naime mene i vecine ostalih, hehe, al mislim glupo mi je sad o desetim nekim stvarima pricati van onoga sto mene, ili ostatak zanima, nego eto ne vidim sto je kao problem sto se raspravlja o hrv. reprezentaciji, bh. reprezentaciji, domacim klubovima, stranim klubovima, i sl.. ako spomenem takvo sto, to nije velicanje necega, to je jednostavno za svakoga ponesto kao, mislim, svima je jasno kako situacija stoji, zar bi trebalo to cenzurirati kao ili praviti se da je drugacije.. tko kome brani da pise sto zeli i sto ga zanima, uostalom, ako se nekome da komentirati, komentira, ako ne, onda ne.. bar ja tako radim..