Archangel wrote:
Ma kakvih crnih 0:0, na poluvremenu smo vec trebali voditi dva razlike, nije Zeljeznicar ni opalio po golu.. igra je dosta umrtvljena i ispredkidana bila, borbena, ali pokazali smo da smo sigurno bolja i kreativnija momcad, Zeljeznicar je imao tu jednu jedinu priliku pravu u '85 i zabio pogodak, a mi se ispromasivali u nekih 4-5 slucajeva pocevsi od Ivankovica, Silica, Misica, i usput pogodili i gredu.. igrac te utakmice je golman Zeljeznicara i faktor srece koji nam je opet presudio.. nisam doduse ni upratio kad je Misic dobio te kartone ccc..
Doduse, kad se vec sve to izdesavalo i kad ni sa igracem vise nisu nista posebno uspijevali napraviti, e tad vec jest trebalo bar x ostati, tu cu se pak sloziti s tim, medjutim, iz nicega i nicim zasluzeno zabili su taj gol i jebga.. sta's, nogomet je takav, ne pobjedjuje uvijek tko je bolji, valja imati i srece.. sama atmosfera, doduse, dobra, ne bavim se procjenama koliko je bilo ljudi jer mi to bas i ne ide narocito..
Å¡to si hejter taki majke ti, da ste trebali voditi, vodili biste, Å¡ta ću vam ja. Å¡iroki jest spremnija ekipa ( i ima boljih igraÄa, i uigranija je, i iskusnija...), to stoji, al smo i mi imali svoje Å¡anse, odbrana vam i nije svjetska, imate praznina, samo eto, izgleda da si gledo Å¡to si htio da vidiÅ¡

Željo jest izvukao pobjedu, al od ove ekipe niko nije viÅ¡e oÄekivao, polako, otom potom,
bi-će Že-ljo ope šampion, ope šampion ope šampion
a kartoni koje nisi upratio - svi zasluzeno na obje strane
nekrodemon wrote:
ja sam vidio u 70 minuti da je bilo bez golova, al sam odmah rekao jaranu nemre ovako ostati, dje ce gost izvuci bod..
Forget it Donny, you're out of your element!