Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 18:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 01:07 

Toga je uvijek imao, kao i takticke discipline, samo mu je to prvo islo puno vise na cast u nekim drugim vremenima.. svaka cast za 'ideale', al nema pameti.. ne izaziva se Torcida kad je u ovakvom stanju, dobro je prosao sa samo 'laksim' ozljedama..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 01:41 

a sta je tacno rekao? nisam nesta citao index.hr :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 01:51 

Onako iz glave po sjecanju..

'Ja da se bojim nekoga? Zivim u Splitu vec decenijama s obitelji i nikada se nikoga nisam bojao, a jebavali su mi sve po spisku i prije, a nije im strano ni sada.. Nitko mi dosad nije tukao igrace i ako zele do njih doci trebaju preci preko mene..'

Proizvoljno receno po sjecanju i ne doslovno, al to je bit..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 01:57 

auuu... bogam teske rijeci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2006. 23:52 

to se ne govori ni na manageru :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 03:30 

Premda Torcida nema neke veze sa tim ogromne, cisto pojedinci, no opet, zaboravlja on s kim se 'kaci'.. a zao mi ga cak.. odlican trener.. samo morao bi malo bolje birati sta govori u ovakvom Hajdukovom stanju..

_____

''Nogometni klub Željezničar uputio je zahtjev Nogometnom savezu BiH za ponovno izvlačenje parova polufinala Kupa BiH.

Kup BiH: Željo - Široki, Orašje - Žepče
Reakcije polufinalista Kupa

U obrazloženju svog zahtjeva koji je s "Grbavice" jučer upućen u bh. kuću nogometa piše da su se na ovaj potez odlučili zbog proceduralnih grešaka koje su pričinjene u utorak na ždrijebu.

"NK Željezničar nije uz poziv, a niti poslije u pisanoj formi, dobio novu proceduru izvlačenja parova polufinala Kupa BiH, a koja je utorak prvi put bila primijenjena. Naime, proučili smo propozicije o završnom dijelu Kupa i Superkupa u natjecateljskoj sezoni 2005/06. godini i u članu 4 piše da se raspored utakmica određuje žrdijebom kojim rukovodi Komisija za natjecanje, a ne piše način i točna procedura o sustavu samog izvlačenja.

Uzimajući u obzir da su svi dosadašnji krugovi izvlačenja parova Kupa izvučeni na isti način, smatramo da je isto trebalo biti učinjeno i na izvlačenju polufinalnih parova, jer tako nalažu i propozicije.

Ako ste to odlučili promijeniti, bili ste dužni da sve sudionike polufinala Kupa pisano upoznate prije izvlačenja kako bi isti mogli proučiti te dati sugestije ukoliko se ne slažu sa istim sustavom izvlačenja.

Upoznavanje sa sustavom trebalo je doći najkasnije uz poziv za ždrijeb koji smo dobili sedam dana ranije", piše između ostalog u zahtjevu koji je Željo poslao u N/FS BiH, a koji je potpisao Samir Landžo, predsjednik kluba, prenose Nezavisne novine

Iz NK Željezničar, također tvrde da su prije ždrijeba dobili kratke usmene upute o načinu izvlačenja, koje su, kako navode, unijele sumnje u regularnost.

"Izudin Ibrahimkadić (član NK NS BiH) nam je prije početka službenog dijela ždrijeba usmeno i konfuzno objasnio kako će teći izvlačenje navedenog, a koje je bilo potpuno drugačije od onog što je uslijedilo u službenom dijelu.

Na osnovu navedenih razloga zahtijevamo što hitniji odgovor i neodložno ponavljanje ždrijeba, a u protivnom pokrenut ćemo tužbu kod nadležnih institucija", navodi se u zahtjevu kluba s Grbavice.

Ibrahimkadić: Razmotrit ćemo zahtjev

Izudin Ibrahimkadić, član NK NFS BiH, nakon što je pročitao zahtjev Željezničara, istakao je da će Komisija isti razmotriti narednog tjedna, te rekao:

"Sve je bilo regularno. Po propozicijama, ždrijeb je održan, klubovi su sami sebi izvlačili kuglice i ne vidim u čemu je problem. Bilo kakvo štimanje izbjegli smo dvostrukim žrijebom i to smo uradili isključivo radi zaštite regularnosti ždrijebanja."

..

Aww.. momci bi u finale na laksi nacin pa onda traziti svoju priliku.. ain't that kjut.. eh, na sta se spada..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 08:07 

Archangel wrote:
Premda Torcida nema neke veze sa tim ogromne, cisto pojedinci, no opet, zaboravlja on s kim se 'kaci'.. a zao mi ga cak.. odlican trener.. samo morao bi malo bolje birati sta govori u ovakvom Hajdukovom stanju..

Meni je zao sto Ciro nije dobio po picki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 14:09 

prevelika je hinja ciro da dobije po pi*ki...ma jbg arch u vecini slucajeva zajebu pojedinci pa ispasta cijela navijacka grupa...

to za zelju sam juce procito - preseravanje..jbg znaju da ne mogu proc sirokog, pa valjda sad zele zepce..jer ne vjerujem da imaju sansi ni protiv orasja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 14:48 

hot_blood wrote:
prevelika je hinja ciro da dobije po pi*ki...ma jbg arch u vecini slucajeva zajebu pojedinci pa ispasta cijela navijacka grupa...

Bio je blizu par puta. Jako blizu. Imam i sliku sto sam slikao nakon pokusaja napada u _____ nakon utakmice.

PS, torcida nema veze sa napadom na Luku. Prvi i glavni dokaz je da je Torcida imala sastanak za vrijeme napada.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 15:50 

ignite wrote:
hot_blood wrote:

Bio je blizu par puta. Jako blizu. Imam i sliku sto sam slikao nakon pokusaja napada u _____ nakon utakmice.

PS, torcida nema veze sa napadom na Luku. Prvi i glavni dokaz je da je Torcida imala sastanak za vrijeme napada.

pa pametni ljudi i skontali alibi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 21:54 

Nedjelja 19.03.2006.god. u Sarajevu Judo natjecanje...
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 22:03 

Ciro je 'prelukav' za takvo sto, a ima kredita jos kod pojedinih, a i zasluzeno.. ako nista njega dozivljavaju kao klauna srecom po njega, ovoga shvacaju ozbiljnije..
Naravno da nema Torcida nista s tim, cisto par pojedinaca koji kontaju valjda da im je duznost osjecati se prozvanim od strane Bonacica.. mislim, svaka njemu cast, ima covjek muda i stvarno ce uvijek zastiti igraca i radije pustiti da njega tuce nego njegove igrace, al valjda ima i dovoljno mozga (a ocito nema..) da ne napaljuje pojedince izjavama o Torcidi (il onima koji misle da su isti..) koje ne bi smio govoriti bar javno.. a nije mu ni potrebno danas krecati put Rijeke na utakmicu u onakvom stanju kad je vec na njegu otpusten, niti ponovno prozivati te napadace i one koje se tako osjecaju da ih se ne boji, jedino mogu pucati u njega ako hoce kako kaze, al on dolazi.. al eto.. S gledista odanosti klubu i dalmatinskom inatluku svaka cast doduse, al brate de malo i mozga nabavi..

Quote:
to za zelju sam juce procito - preseravanje..jbg znaju da ne mogu proc sirokog, pa valjda sad zele zepce..jer ne vjerujem da imaju sansi ni protiv orasja

Ha pa sta ih se/nas imaju bojati.. izgube pa izgube, a mogu i pobijediti nekim cudom.. ovo je vec jadan nacin za pokusavanje dovlacenja do finala pa trazenja sanse tamo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 22:19 

ma pobjedio bi Zeljo Sirokog na Grbavici!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2006. 22:27 

Zeljo je vec ove sezone izgubio od Sirokog na Grbavici.. nije im pomoglo ni 8 (slovima - osam) minuta nadoknade ni iznimno patronizirano sudjenje da dobiju..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2006. 04:58 

ma e zeljo trenutno u kakvom je stanjui nema sanse protivu sirokog..necui srat previse o kvaliteti,samo je siroki kvalitetnijii...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2006. 14:17 

ma kakav zeljo dok nije mogo otrest ovako doduse standardno loseg celika na svom terenu jebo ti taj tim :) bruka ova nasa liga ovo postaje smijesno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 00:40 

ma dajte ljudi jedan grad jedan tim i zavrsena rasprava hehe!!!
Nije ba fuc jedini sport
pa nas Adnan Catic Dvostruki svjetski prvak u Wba kategoriji
Salko Zildic odbranio titulu cccccccc[/img][/i]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 00:44 

A i 'Felix Sturm' ubija sve u pojam a.. :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 13:33 

Archangel wrote:
A i 'Felix Sturm' ubija sve u pojam a.. :p

Felix je za mene njemac... gori je od Hasana hahahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2006. 13:58 

znal ko kad je mec izmedju adnana catica i felixa sturma :) :) :) :) :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]