Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 30. 07. 2025. 09:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 08. 12. 2009. 21:22 

dzaba ces ti birati :P

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 21:23 

SODOM wrote:
jah, Juve - Bajern je prenos na Novoj TV koju ce naravno ukinuti u 20:45 da bi mogli gledat FTV :|

divno

Pa sta se zalis, bolje petnaest puta nego gledati sport na novoj ili rtl-u..
Mislim, svejedno mi, ionako sve signale primam sa biokova tako da me ne tangira nikakvo ukidanje, al u ovom slucaju je to samo pozitivno..

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 21:54 
a joj tebe,,,sta im fali? ovaj lik je bolji komentator nego pola na FTVu a da ne pricam o stranim postajama gdje ne razumijem nijednu jebenu rijec, plus sto je njemacki poslije francuskog najodvratniji jezik + signal mi ja puno bolji neg sto je FTV ...na kraju krajeva ako mi ne godi komentator uvijek ima dugme na kojem pise MUTE, ono sto me zanima je utakmica, a u ovom slucaju vise me zanima Juve Bajern nego dzeko - shug junajted...Novu evo nisu ipak ukinuli i odo da odgledam ispadanje Bayerna il Juneta

PostPosted: 08. 12. 2009. 22:34 

Pa, dobro, u usporedbi s Filipom Brkicem i slicnim, ovaj par i nije toliko los, istina, al to je sve amaterizam naprema HRT-u, kamoli stranim premium kanalima, a i dosta komentatora na FTV-u je bolje od ovih..
Nisam mislio na njemacki RTL, nego ovaj hrvatski, kontah da ga mozes gledati.. i oni imaju dinamicni duo od Brkica i debilnog Stupara koji je em notorno glup, em nepismen, em neelokventan, a prenose englesku ligu, a i dalje za sebe smatra da je dobar komentator.. et vidis meni FTV ovdje jedino i radi kako treba od svih kanala u BiH.. bht1 i ostali slicni drzavni - apsolutno nista.. tek na katu, uz pojacalo, ili digitalna..
U svakom slucaju, nadamo se ispadanju juveta, mada mi svejedno za bayern..

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 22:36 
Archangel wrote:
U svakom slucaju, nadamo se ispadanju juveta, mada mi svejedno za bayern..

same here :mrgreen:

Butt ce da ih istjera hahaha

a eno i milan je na putu liverpoola

PostPosted: 08. 12. 2009. 22:43 

Pa, kakvi god bili, rijetko oni odigraju dva losa poluvremena.. tako da bi lako mogli i naplatiti silne promasaje u prvom poluvremenu i dominaciju.. al Ola mi igra momacki.. :P
Svejedno, valjda ce ispasti.. a onda ce lagano i prvenstvo izgubiti.. 8)

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 23:39 

nekrodemon wrote:
e veeceras bi red bio da taj bayern ode u kakav nizi rang takmicenja.

MOLIM????????????????!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

sutnel se na go ponekad??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sale Obson wrote:
dzaba ces ti birati :P

MOLIM????????????????!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

UBIO bayern, UBIO...

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 23:47 

Image

Profile  

PostPosted: 08. 12. 2009. 23:47 
Posto Real osvaja ove godine boga oca necu hvalit ovu beznacajnu i ocekivanu pobjedu drago mi je da je Owan dao golove al brate dragi pobjedu nisu zasluzili pogotov ne ovoliku pobjedu...Wolfsburg je bio bolji za klasu a vala neam pojma odkud CSKA skupi toliko bodova...Svaka cast Fergusonu, opet lik ubode sa izmjenama.
Juventus unakazen maximalno sto se ocekivalo i nakon prvih 10 minuta, svaka cast Bayernu na povratku (mislim na onaj povratak u zadnja 2 kola)

i da, Marjan je bio presmijesan :lol: :lol: :lol: :lol:
Owen is Back :lol:

kralj

PostPosted: 08. 12. 2009. 23:55 

pade wofsburga,juvea,atl.madrida, sve sta sam igro , milana .... bog te mazo sta je ovo

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:15 
GLEDAJ MAJSTORA

http://www.youtube.com/watch?v=wrdw5XDHaU8

postaje mi drag :mrgreen:

ovo je ubjedljivo najljepsi gol ove sezone

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:16 

mene samo celzi jeba za 250 kermi.. skino bayern 2, manchester 2, bordo 2, real 2, milan x i celzi sam igro 1 :(

Image

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:22 
Moderator

Jbg Juve preslab, nisam ocekivao onako losu igru ali nakon onog penala znao sam da nece izac na dobro, ali Ferara se pokazao kao uzasan takticar i nakon ovoga mislim da bi fer bilo da podnese ostavku koliko mi god bio drag kao nekadasnji igrac kluba. Totalni raspad sistema, najgora igra u posljednjih nekoliko godina i ovo samo Lippi moze vratiti u pravo stanje i dovesti do titule, jer koliko god zaostajali necemo je prespustiti onim sugavcima i ljigavcima Interovskim. Diego nije mogao doci do izrazaja, Del Piero nije lopte kako treba dobio, Caseres necu da komentarisem ali nadjeb'o je i Tiaga, Cannavaro, svaka mu cast, odigrao skoro bez greske, ali Ferara je uzasne greske radio, jednostavno odsjeceni, vezni red mrtav.I njegov tajming s izmjenama je ravan onome sto je Ranieri radio. Van Gaahl, svaka mu cast, savrsene 2 izmjene uradio i potopio nas. Fkt Bayern zasluzeno ide dalje. Jebaji ga desava se i najvecim klubovima i ovo je dokaz za to. Forza Juve! Idemo dalje.

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:27 

Titule..? :lol:
Nema Juventus toga kadra, te stabilnosti da dobije utakmica u prvenstvu koliko Inter moze.. ;)

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:32 
Moderator

Archangel wrote:
Nema Juventus toga kadra, te stabilnosti da dobije utakmica u prvenstvu koliko Inter moze.. ;)

nema kadra? vidjeli smo neku noc ko nema kadra ;-) Nadam s
samo da se Lipi vrati, vidjeces ti i kadar i titulu u pravim rukama.

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:36 

hjoj sta je ono... pa onaj drugi go owena je sramota za wolfsburg... obertan sam pobaca citavu odbranu tima al ono presmjesno, i lagano je pruzi za owena. a, owen IS back :D fala fargusonu sto konacno dade sansu momku, fino sam mu govorio forsiraj ga samo, moze on :mrgreen: kakvu ce ekipu united imat od ovih momaka... ubise...

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:38 

adi jesi nosio dres dok ste pobjeđivali?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:41 

nisam smio, tamo svi dzeku bodre u route66-u :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:53 

nekrodemon wrote:
Archangel wrote:

Ha kakve veze ima jedna utakmica u kojoj su uostalom imali dosta srece..? kontinuirano ne mogu pratiti Inter, ni toliko utakmica u nizu dobiti.. samim time ce izgubiti prvenstvo na ''malim utakmicama'', i to ti je to.. :p

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 00:58 
Moderator

Archangel wrote:
nekrodemon wrote:
Archangel wrote:

Ha kakve veze ima jedna utakmica u kojoj su uostalom imali dosta srece..? kontinuirano ne mogu pratiti Inter, ni toliko utakmica u nizu dobiti.. samim time ce izgubiti prvenstvo na ''malim utakmicama'', i to ti je to.. :p

jbg sreca je nekad presudni faktor, a sto se tice medjusobnih duela kroz citavu historiju klubova, ne treba ni pominjati ko je bolji, ocito je, ovo je samo jos jedna pobjeda. Prosle sezone recimo vas je sluzila sreca onim golom nesretnog Muntarija, kad ni sam nije znao sta je uradio al lopta ipak nekako udje u gol. Sta ces.
Serem se ja i na titulu i na sve sada, imamo ih dovoljno, nama treba pravi trener, a titule ce doci, ako ne ove onda iduce godine sigurno. Ne opterecujem se tim.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]