Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 16. 08. 2025. 22:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 08. 09. 2010. 00:12 
Moderator

Bice zanimljiva ova grupa.

Meni je najgore ono zvizdanje Spahicu nakon sto je uletio topovski udar... jebo im bog majku retardiranu

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 00:23 

pape karina od trenera, ne zna igrače ni poredat glumi nešto a tamo autobahn daj izvedi koga zakrpi tu rupu gdje igraci prolaze, al izgleda on poglup pa ne primjeti gdje je rupa :roll:

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 00:28 
Moderator

ma uzasna igra...al eto od samog pocetka sam bio skeptican, tako da se nisam previse razocarao...digli se nakon Luxemburga, jebote Luxemburg ko neka sila...al eto ima jos dosta da se igra, valjda se to malo poslozi.

nek forsira Zeca u prvu postavu, Lulića nikako izvoditi, frajer je pravo pojacanje, Nadarevic van...jos kad se Salihovic vrati, moglo bi se ovo popraviti.

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 01:36 

Obezglavator wrote:
Sramota sta su uradili Spahicu i za one baklje . Ovaj BHF mi postaj mrzak . Francuska bila bolja i jebi ga :(

sinko, spermichi do tvog jajashca nisu kako trea doplivali kad je BHF vodio bitku protiv saveza... svi su se odredjivali kako je reprezentacija pobjedjivala, al' samo su jedni ostajali dosljedni i dan danas su... tako da mojne tisra o stvarima koje ne znash, mrzi nekog drugog... i ti nekrodemone, materet' nemoj se pravit odrast'o, nikako

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 01:41 

realno smo karina :twisted: Shak jebo te SH :D

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 10:42 

Ono sinoć je bila totalna sramota, no u suštini nisu problem igrači već selektor, što će reći stara dobra "ako je bio dobar igrač, ne znači i da će biti dobar trener", pa koga je on vodio do sada ? Neke ispodprosječne Turske klubove gdje taktika i nije zahtijevna već samo ganjaj korpulentne igrače pa udri! Sinoć se moglo primijetiti po pojedinim kretnjama igrača na šta ta igra liči, pa kada se Misimović nađe u istoj situaciji u Wolfsburgu to bude ako ništa jebena prilika, u velikoj većini slučajeva go, ali jok, Pape izgleda rek'o "vuci do kraja" i normalno da neće moć' da prođe Diarru kada se preserava tamo. A ne znam ni koji kurac forsira Ibiševića, pa to je lik koji ima nula tehnike, isti je đavo od igrača k'o Pippo Inzaghi, ne daji mu je u nogu pa da dribla, već mu je treba fino centrirati pa kako se snađe, tako je i dao one silne golove onda za Hoffenheim, ovako samo bezveze zauzima mjesto u postavi koje može popuniti i neki "korisniji" igrač. Jedina pametna stvar koja se može učiniti je otjerati Papeta, dok nije prekasno, usrat' će nam kvalifikacije totalno a i internacionalne karijere igrača, razmislimo samo kako ti isti igrači koji su sinoć izašli na travnjak igraju u svojim timovima a na šta su sinoć ličili ... jebem ti savez i Boga, sve ih trebati popaliti slušajući stare Venom ploče :/

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 11:27 

LopeZ wrote:
Ono sinoć je bila totalna sramota, no u suštini nisu problem igrači već selektor, što će reći stara dobra "ako je bio dobar igrač, ne znači i da će biti dobar trener", pa koga je on vodio do sada ? Neke ispodprosječne Turske klubove gdje taktika i nije zahtijevna već samo ganjaj korpulentne igrače pa udri! Sinoć se moglo primijetiti po pojedinim kretnjama igrača na šta ta igra liči, pa kada se Misimović nađe u istoj situaciji u Wolfsburgu to bude ako ništa jebena prilika, u velikoj većini slučajeva go, ali jok, Pape izgleda rek'o "vuci do kraja" i normalno da neće moć' da prođe Diarru kada se preserava tamo. A ne znam ni koji kurac forsira Ibiševića, pa to je lik koji ima nula tehnike, isti je đavo od igrača k'o Pippo Inzaghi, ne daji mu je u nogu pa da dribla, već mu je treba fino centrirati pa kako se snađe, tako je i dao one silne golove onda za Hoffenheim, ovako samo bezveze zauzima mjesto u postavi koje može popuniti i neki "korisniji" igrač. Jedina pametna stvar koja se može učiniti je otjerati Papeta, dok nije prekasno, usrat' će nam kvalifikacije totalno a i internacionalne karijere igrača, razmislimo samo kako ti isti igrači koji su sinoć izašli na travnjak igraju u svojim timovima a na šta su sinoć ličili ... jebem ti savez i Boga, sve ih trebati popaliti slušajući stare Venom ploče :/

Ja sam za to da ti budes izbornik nase reprezentacije :twisted:

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 12:34 
Moderator

Shakhbuurz wrote:
i ti nekrodemone, materet' nemoj se pravit odrast'o, nikako

e nek ste mi vi fanatikosi odrasli rodila vas majka..aj ba ne dipr deni, niko ne govori ni za kakvu ciljanu grupu nego za pojedince tipa onog majmuna sto je petardu bacio, a mene za vase fanatiko se zivo kurac zaboli...eto ja tekme nisam vidio, fanatikosi izmisli navijanje, presmijesan si.

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 12:43 

najveci problem bh reprezentacije su ljudi na tribinama

pustite safeta na miru dobar je sajo

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 20:52 

da nije fantastikosa, neb' ni znali ko stoji u savezu
to je najdisciplovanije navijanje kojem sam ja prisustvovo ikada, haj sad lijepo pregleat klip
lako je tisra, a niko nikad nije vidio belaja na utakmici, nemojte se plaho mjeshat u shta ne znate... shto se tiche ispada pojedinaca, to svagdje ima, eno amerika liberalne i sva plaha, a pastor oche da pali kur'ane, svega ima jaro... al' nemoj cijelu grupu uzimat u usta materet' o kojoj neash pojma

http://www.youtube.com/watch?v=7odaNaLR ... r_embedded

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 21:20 
Moderator

pa ja ti i govorim za pojedince jeboga ti, procitaj prije neg sto krenes nekom bukvice te drzat

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 23:00 

ma prije che bit da me iznervir'o onaj prije tebe shto je posto... pregledah komentare ponovo, ne volim kad ljudi pametuju o stvarima koje ne znaju :) nishta jebga, pogreshno apliciranje

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2010. 23:02 
Moderator

volim ja tebe i dalje :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2010. 10:40 

Ode Balotelli na operaciju koljena, propade City :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2010. 21:19 
Moderator

a taman mi drag postao kad je bacio dres intera :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2010. 00:18 

ma nece ga bit samo 6 sedmica

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2010. 13:15 
Moderator

O igračkim vrijednostima Miloša Teodosića ne treba previše govoriti no mladi srpski košarkaš je za novinare prokomentirao mogućeg protivnika u polufinalu (utakmica Turska - Slovenija još nije bila odigrana).

Polufinale je već samo po sebi motiv, no ako je tu Slovenija suparnik, kao zemlja iz bivše države svakako će u nama pobuditi posebne emocije. I za Tursku imamo motiv - 500 su nas godina ganjali., prenose Sportske njegovu izjavu.

Ova izjava naravno nije naišla na razumjevanje turske javnosti tako da će Srbe u polufinalnom ogledu u Istanbulu dočekati pravi pakao no isto bi ih čekalo i bez ove izjave.

joj sine kako si samooo gluuuup... :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2010. 13:25 

sutra gori na Poljudu ( kao i vazda ) ... jos sta su nam bojsi uradili ima da mrtvih bude ( ako uopce dodu picke ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2010. 13:28 

nekrodemon wrote:
O igračkim vrijednostima Miloša Teodosića ne treba previše govoriti no mladi srpski košarkaš je za novinare prokomentirao mogućeg protivnika u polufinalu (utakmica Turska - Slovenija još nije bila odigrana).

Polufinale je već samo po sebi motiv, no ako je tu Slovenija suparnik, kao zemlja iz bivše države svakako će u nama pobuditi posebne emocije. I za Tursku imamo motiv - 500 su nas godina ganjali., prenose Sportske njegovu izjavu.

Ova izjava naravno nije naišla na razumjevanje turske javnosti tako da će Srbe u polufinalnom ogledu u Istanbulu dočekati pravi pakao no isto bi ih čekalo i bez ove izjave.

joj sine kako si samooo gluuuup... :lol: :lol: :lol:

Znaci bit ce jebenih opet :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2010. 13:44 

username: wrote:
sutra gori na Poljudu ( kao i vazda ) ... jos sta su nam bojsi uradili ima da mrtvih bude ( ako uopce dodu picke ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

zar ti ne navijaš za liverpul?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]