hot_blood wrote:
arch vi se ne mozete poredit s robijasima, ljudi ako su sutili do 62. minute vjerovatno ima razlog, eto manijaci su sutili prvo poluvrijeme protiv slavije, i onda ustali i druggo odradili odlicno, razlog protest zbog losih rezultata...
Ne rekoh sutili do 62. nego sutjeli od, drugo je to sto su Manijaci radili, to je planski, ovo ne.. ovdje protest nije razlog, ovdje su se momci jednostavno nakon gola i 'napada' predali i tocka, a po meni to nisu neki silni Robijasi koje pojedini dizu u nebesa na ovom forumu.. dzaba im i 1000 ljudi kuci iste sekunde kad meni tu odmah panu u ocima nemalo.. mislim, opcenito gledajuci, cast njima, pogotovo kuci, ali mogu oni to i puno bolje i radili su to puno bolje, no eto, tebi ce opet ispasti to kao da dizem nas nepravedno, a ostale kritiziram jer mi je eto to zanimljivo il sta vec..
I slazem se i ja da se ne mozemo porediti sa njima u mnostvu stvari, niti sam uopce to ikad rekao, niti uopce usporedjujem, nemamo se na osnovu cega usporedjivati, a sustinski me ustvari zaboli za njih, samo rekoh da imaju svojih boljki i da nisu nista vanserijski zbog cega bi bilo tko padao na dupe, nedodirljivi, kao ni ostatak, i da nisu nista specijalno bili s obzirom na tu faamoznu 'povijest' ovo-ono, nista vise..
Quote:
nemoj dizat skripare previse, ok je to sto radite, duksevi, polo majce, cd - slabo ko to jos radi u bih...fina organizacija, al fali brojnost...
govoris protiv brojnosti RA, tacno je u toj masi od 1000 ima 100 koji su spremni na sve, al i ostali su dosli podrzat klub, uvijek je bilo u najjacim grupama onih koji nisu na sutku spremni, al su spremni da daju dlan i glas, i onih koji su tu radi furke,radi lozione u datom trenutku al tih je malo, al ni oni ne sjede...
Ne dizem ja nikoga (dapace, vise kritiziram ove sezone posto znam da mozemo i moramo puno bolje, primjeri su protekle sezone, evidentan je pad ove sezone nazalost), samo analiziram kao i uvijek, i sasvim realno mogu reci da se mozemo nositi sa svima u svojim mogucnostima (sto smo i dokazali i to mogu uvijek mjerodavni potvrditi, ja tu nemam sta pricati, ti to doduse ne mozes/ne zelis vidjeti jer nisi sustinski navijac jebiga i ne kontas sta se sve mora uraditi za to, ti dodjes na utakmicu i pogledas tribinu, auuu sta je Manijaka i tako to, jebiga, nije sve samo u tome, veci zbog toga jesu, ali opet, stani malo, da je samo do toga ne bi postojale manje navijacke grupe uopce) i uvijek smo se trudili, pojavljivali gdje smo trebali i stajali na svom..
E sad, ako to tebi djeluje kao dizanje, e jebiga onda, nisi realan.. kao sto vec rekoh, puno vece grupe se mogu postidjeti toga sto mi izvedemo u jednoj godini i tu prednjacimo, kao i gdje smo sve bili na povoju ovih bh liga kad su svi jos bili u zescem kurcu, nisu se micali van svoga teritorija, isto kao sto puno vece grupe mogu nas postidjeti u dosta drugih stvari..
To nije dizanje, to su reakcije na vase komentare, posto ocito jedino ja mogu to sagledati iz vise aspekata.. ja priznajem primat svima navedenima gore u odnosu na nas, uz uvjet da smo vec pokazali da se sa svakima od njih mozemo nositi i to je nepobitna cinjenica, mi se nemamo kome dokazivati kontas.. jednostavno mi dizu tlak neadekvatni koji gostovanja u zivotu nisu vidjeli, a onda dodju svake prijestupne pa budu s Manijacima ili Hordama, kontaju da su vidjeli Boga i usudjuju se komentirati o navijacima i navijackim grupama..
Quote:
tebi jaka ta skupina od 50ljudi..pa manijaka je doslo toliko u brig...vaas kuci jedva bude 200...i vidi ovo robijasi da ne odu nigdje, njih je kuci preko 1000 i navijaju ko i vi, sigurno od 1-90, a lazes da ste navijali svaku utakmicu od 1-90...i nemoj se fatat na robijase nisu navijali 62 minute..
Ja opet kazem - bolje 50 pravih nego 200 indijanaca, uvijek bi to potpisao.. a vjeruj, da si ikad bio na nekom zescem gostovanju itekako bi ti to postovao i slozio se sa mnom.. haj vjerujem mi na rijec bar tu.. no dobro, necu uopce da pricam o tome posto stvarno nema smisla, ne mozes ti to ocito sa drugom aspekta sagledati..
Neka Robijasa 8000 tisuca sto se mene tice kuci, kad dodju u Å iroki Brijeg zna se tko je glavni u gradu ma koliko god nas bilo..
Govorio sam uopceno od 1 do 90te no haj.. poanta moja je da se uvijek pjeva, nema stajanja, gubilo dobivalo, izvoli doci i uvjeri se u to ako zelis..
Quote:
brojnost - robijasi,horde,ra,manijaci,sila N, pa vi, ako vas nisu uzeli ultrasi...mozda i jesu
Malo to meni znaci.. to je samo jedna dimenzija navijacke grupe.. toga se samo drze te vece navijacke grupe jer kontaju da su zbog toga nedodirljivi, a nisu, i zanemaruju dosta ostalih stvari koje cine navijacku grupu (evo primjer Robijasa opet, u Mostaru recimo, vecina pjesama protiv Ultrasa, ustasa, ovoga-onoga, a transparent na gostovanjima - nepoznata stvar)
Primjerice, ja bi ovog momenta stavio Silu Nebesku ispred Red Army-a, 'ladno.. po svemu sto sam vidio i od jednih i od druih, iste sekunde cu bez razmisljanja reci da je SN sposobnija, dzaba RA sva brojnost ovoga svijeta.. i jesu se digli Ultrasi, moraju, uduplali su brojke, gostovanja i sve ostalo, trude se, mene su istinski iznenadili, svaka im cast na tome..
Quote:
RA su izgubili stadion, moraju im nesta dat

...to je do grada briga, sarajeva sto ne daje pare navijacima...jbg trebali bi se sami navijaci finansirat ako cemo o organizovanosti, pomoc kluba i to je to...dosta sto grad daje pare klubu

Ha molim te.. sta ces.. izgubio je i Zrinjski pravo igranja prakticki od kad je osnovan, a Bijeli Brijeg i nije Velezov stadion vec gradski tehnicki, no haj, nije bitno, eto ih dole.. al ja ti kazem, njih svi guraju dole, samo da budu sto jaci, tako da nije ni cudo.. nije to samo grad, vjeruj.. ustvari ne moras vjerovati, provjeri, sto bi meni uzeo za rijec..
Pa eto, to ti ja kazem, i to je aspekt grupe, neki imaju organiziranost, puno vece probleme za zaobici nego RA, stoga njihove brojke me ne impresioniraju toliko, iako cu uvijek reci da su dobri jel, no nije u tome poanta..
Quote:
to sto ste 600KM platili ne kontam zaista, to je do vas sto niste nasli jeftinijeg prevoznika, il par manjih kombija, jel mislis da je neko iz RA il mostara utico na to..visoko - zenica bus je oko 100KM - 4o kilometara
Eee, moj ti hot.. sad se tek vidi da nisi nikad bio u takvoj situaciji sa grupom navijaca, jos si ti itekako zelen u ovim pitanjima, stvarno bez uvrede, al nemoj o ovakvim stvarima vise, naci cemo nesto drugo vec.. ;P heh, sto nismo nasli jeftinijeg prevoznika.. eto nismo trazili, prvog zakupili odmah..

kad smo mi i kad poceli traziti nekoga da nas dole odbaci, ali nema sanse, jedva se i ovo uhvatilo.. nitko nista ne da, nitko ti nista nece servirati, nece jednostavno da se uhvate toga i gotovo, dok drugi mogu primjerice (hint).. kombiji su van pitanja, nema teorije da bi osiguranje to dopustilo dole, mislim, uprati malo uvjete stadiona u Vrapcicima..
Moja poanta tu je bila da samo hocu da kazem kolika je nasa zelja za to gostovanje bila i kolika je ozbiljnost grupe uopce kad je spremna toliko izdvojiti za pisljivih 20 kilometara da ode u Vrapcice, pusti ti meni Vi-Ze, karta do Mostara je u nas 3KM.. kontas sta hocu da kazem..

ne, naravno, ti to neces vidjeti i prepoznati, vratit ce se na ono, pa RA/ostali su brojniji, znaci ozbiljnije grupe.. ..i to bi bilo to..
Tugo..
Valjda shvacas sta hocu da kazem.. bar to je vrijedno postovanja, no dobro..
Quote:
a ne znam sto se arch obazires na te net hooligane, to su vecinom djecurlija iz osnovne koja se doceepala neta...
A ne znam ni ja, ocito imam visak vremena, a doticni kompleks vise vrijednosti.. mora im netko proturjeciti, sta's..
Quote:
de nam definisi tvoju navijacku grupu, ne gledamo na to is
to..
U kom smislu bi ti definiciju..