ovo je link jednog skripara bad blue boysa..hahahaah..popravilo mi je dan, obavezno pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=I1fwdDvU7wo&NR
pa ti onda naletim na izjave gusara iz kaknja, pa evo ovde sad copy/paste, odem na njihov forum, oplacem
Gostovanja u premijer lizi:
nakon nekoliko nedovoljno "osvještenih" postova, reagira kapetan kuka
Kapetan Kuka je napisao/la:
Å okiran sam svijum pa vi niste ba nimalo hool!!
Ono što stoji kada udžemo u premijeru ligu.. odma da javno kajem RED ARMIJI I FUKARE su pić.ke samo take Musafam.
Ja uhvatiojo jednog Red Armija i skino mu zastavu 2X2 proÅ¡le godine kada iha je mnogo doÅ¡lo... Kreno on ko ker za mnome po zastavu, davdiÅ¡ scene Musafam.... ja kad sam ga fulijo on se okreno 360 stepeni ocam. JoÅ¡ ja tada nisam bijo u hool fazonu uopÄe...
turbo kezvalac je napisao/la:
trebamo sto vise biti hool da se nalozimo da pretucemo svakoga ko uniđe u nas stadion pa to bili i englenzi ili turci treba hin sviju pobiti i nek se zna da smo najaci na balkanu
MI SMO GUSAREVI NAJACI SMO NAJACI
Kakanj_boys je napisao/la:
a mislim da moramo prebit i manijake,oni su se nesta digli,a oni su pic*e nane mi rahmetli,oni se nesta furaju da su bolji od robijasa,naka sminka,mali transparentovi,nemogu da vjerujem
sta gledas je napisao/la:
i meni se bas nesvidjaju oni mali transparentovi....niđe veze...
Turbo kezvalac je napisao/la:
ama to je sad moderno u urtla casual svjetu i to oni urtlasi nosaju,i imaju i one code trasnparenteve i to je sad moderno ko fol a to je meni niđe veze dedem
a mi se trebamo ugledat na robijase jer su oni ko argentinci,ludi,brzi i ubitacni sastrem,a manijaci su supermeni samo take samo sto su markirati,ja znam jednog mirzu iz sarajeva i pravo je lud,jak je ko bik i samo se tuce i uvijek nosi originalnu odjecu i on je pravi kezvalac kako to oni govoru
akvaskutum je napisao/la:
MA JOJ JABI VOLIJO KADA BI MOGO UNICI U TU PRVU EKIPU GUSARA JABI NAPADO SVE GRUPE I UVJEK BI PRVI UNILAZIO U SVE FAJTEVE .. JATI NEVOLIM OVE FAJTEVE NA SAKE JA BI ULETIO SA ASOVOM (NIKLOVANIM) I POBIJO BI I MANIJAKE I PITARE I RED ARMIJE I SVE OSTALE TOSU supermeni !! MISMO GUSARI NAJACI SMO NAJACI !!!
nakon svega, javi se "garavi sokak" sa pitanjem:
garavi sokak je napisao/la:
a gdje se vrse prijave za tu hool prvu ekipu?
Citat:
i ja sam za to da se osnuje par podgrupa,jer ba pasa moramo imati jaku hool ekipu,
da bidnemo strah i trepet svima,nema nikome oprosta,jedino robijasima,jer su oni stvarno cool
evo ja sam da se osnuje hafasta brigada,da nabavimo barberi kackete,ston ajlande i onoga aligatora majice
Citat:
ma hajdmo mi to uzet u ofecijalnoj prodavnici za Lakošte(to vam je taj aligator nemojte da se brukate pa da to nazivate aligatorom jer vi morate biti hool i sve to znat,znaci aligator se zove Lakošte),moremo naruciti preko onog internet shopa I-beja stoun ajlande i fred berije i tako dalje i tako dalje
Citat:
Tebi sinak treba debela edukacija Mi prestavljamo urbani pokret u BiH.. a Seka AleksiÄka je urbana koliko moja rahmetli nana ocam MoraÅ¡ doÄi sebi i razmisliti prije no napiÅ¡eÅ¡ neÅ¡ta!
SAMO ULTRA... FULL HOOL
Citat:
A sad adio,a sad adio,
prva ligo,
i ko zna kad, i ko zna gdje,
al' u tebe više nikad, ne!
Citat:
pa vi uopste ne razumite urtla kezval svijet i nikako to ne ide u prilog nasem kaknju i gusarevima,nego deder ti meni objasni ako manijaci koji su poznati po tome sto su najopasnije zivotonje(jer znam ja ja svojim ocima vidio da su pretukli momka ko vola u kupusu a samo zbog toga sto him nije stjeo dat onaj kod sal) dođu u nas lijepi kakanj i zaiskaju da razbijaju izloge i auta nasih navijaca sta cemo onda da him radimo,ja vala ne morem gledat kako te zivotinje razvaljivaju moje ili tvoje auto,moju ili tvoju kucu...moramo bidnut zajebati ko kezvalci englezi a navijat ko taliani,inace cemo postat smijurija za ostale naviajcke skupine sirom nase lijepe Bejha
vjeruj sta ja pricam jer ja sam bio jenom na utaknici između rome i lacia i oni su veoma zestoki rivali,a tucu se ko vukovi a navijaju ko ptice
proso sam ja mnogo tuca po navijackom svijetu jer ja sam se jenom naso oci u oci sa đejsonom merinerom i kad sam ga spuco punim nanemi oma se okreno i poceo bjezat
Citat:
imam jednu italijansku za nas,ovako ide:
VOÄO NA OGRADI:foooorzaaa rudar
MI:forza rudar
VOÄO NA OGRADI:rudaaaaar sampion
MI:rudaaarr sampion
VOÄO NA OGRADI:forza rudar rudar ale
MI:forza rudar rudar ale ale ale ale ale ale forza rudar ale ale
onda rukama pljescemo forza rudar ale ale ale ale ale
moremo mi stavit i NAPRIJED umjesto FORZA al je meni to nekako urbanije i ljepse urtla zvuci