Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 04. 2026. 20:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2447 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 123  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 02. 07. 2010. 11:34 

Moondust wrote:
stari serator wrote:

ti slusas aj kild d prom kvin, mislim...:P

od svih silnih bendova bas njih upika :D

nego
imam problem sa GTA IV, buraz mi dao svoj oridzidzi, instaliram ja, sve ovo ono, kontam da mora raditi, da ne bi trebalo biti problema. pokrenem igru, udje mi u onaj prvi screen, ono prije Rockstara, oni credits na pocetku il koji kurac, i izbaci me iz igre javljajuci mi error da GTA IV ne funkcionise vise
zna li iko ista? patch neki or something, da ovo rjesava?

aa meni je san andreas isto to radio, do izludjivanja haha...najvjerovatnije ti je do drajvera za graficku...

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 11:35 

usput stargazeru posto si mi pra'o zapadnizovan, opusti se jarane nije to dobro, nemoj da zavrsis na anti-depresivima :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 11:42 
pokusah s nekim patchem, al nije pomoglo nimalo
uradicu reinstall, provjeriti prije toga sve drivere ovo ono, jebem mu majku

meni je san andreas znao u sred igre padati, al je kod mene bilo do cracka

jbg ovdje sad ne mogu svaliti na crack heh

PostPosted: 02. 07. 2010. 11:46 

apdejtuj igru kad je vec original

drajvere za graficku uvjek apdejtuj, usput koja je? ako je ATI znam da oni izbacuju svaki mjesec dana u praksi.

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 12:09 
ati mobility hd 5470

ma provjericu sve, al cu reinstall za svaki slucaj
a te patcheve neke sam poskidao sa rockstarove stranice medjutim nista

jbg sta bih kad sam njub

PostPosted: 02. 07. 2010. 12:39 

skini zanji katalist

sve patcheve moguce

igras na laptopu...FAIL

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 12:46 
racunar mi je crko
laptop mi je prakticniji trenutno

intel(R) core(TM) i5 2.27Ghz, 64bit
4GB RAMa ATI mobilit radeon HD 5470

sta mu fali :mrgreen:

PostPosted: 02. 07. 2010. 13:09 

Quote:
usput stargazeru posto si mi pra'o zapadnizovan, opusti se jarane nije to dobro, nemoj da zavrsis na anti-depresivima

Ako me nesto brine, onda je to sto sam u zadnjih godinu previse opusten - ne mogu se natjerati da bilo sta radim. Burnout u dvajes petoj :mrgreen:

Ono sa Kineskim sam lupio, znam recimo da su sredinom crnih devedesetih, kad se valjalo uglavljivati na nova trzista, Kinezi trazili i debelo placali bilo koga iz istocne Evrope ko zna njihov jezik. Al umjesto toga mozes ubaciti bilo koju drugu konkretnu vjestinu koja pod odredjenim okolnostima moze biti korisna...

Ne bih da ovdje ispadne k'o da ja sad nesto propovjedam kako se treba zivjeti, to sebi inace ne dajem za pravo. Ovo je cisto moj pogled na svijet video igara :)

Quote:
A sto se tice fizicke kulture, koga to fura bujrum al ja nisam taj. Znam puno ovih uspjesnih kapitalistickih robova ovdje, to stalno u nekoj teretani, ko da ce smradovi vjecno radit na projektovanju/implementaciji nekih dosadnih industrijskih kombinata/postrojenja po nekim vukojebinama. Vrlo dosadni ljudi cudnih nagona.

Ne fura ni mene, al' kako god okrenes, pametnije je negdje na planinu otic, pa makar se samo zajebavao po sumi, nego ostat ispred kompjutera. Zao mi je sto to cesce ne radim.

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 13:35 

da naravno jebiga veseli siljak il dva, flasa loze il sljive...bude okej

ja nemam planina pa odem na more, ne da se kupam nego sjednem uz obalu i buljim isprazno u valove, ugledam redovno po koju interesantnu ribu (stingrej po koji, ne zene)...tako to...smirujuce, onda odem kuci da prangijam u tamburu ko majmun, al lafo inspirisan haha...

ima i pustinja al je strasna, moze je prosjecan penzioner prepjesacit kolika je...a vikendom je tamo sve al ne pustinja...

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 13:41 

Evo PES 2008 instalirao iz zajebancije, sad malo igram master ligu sa default postavom, Castelo, Espinas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puca me nogomet sada pravo, samo je debilno sto mi ne radi komentator pa mi je glupo nekako ali jebiga vjerovatno je do dvda :(

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 13:54 

Quote:
da naravno jebiga veseli siljak il dva, flasa loze il sljive...bude okej

ja nemam planina pa odem na more, ne da se kupam nego sjednem uz obalu i buljim isprazno u valove, ugledam redovno po koju interesantnu ribu (stingrej po koji, ne zene)...tako to...smirujuce, onda odem kuci da prangijam u tamburu ko majmun, al lafo inspirisan haha...

ima i pustinja al je strasna, moze je prosjecan penzioner prepjesacit kolika je...a vikendom je tamo sve al ne pustinja...

Ma ja ba, ja umjesto u sumu odem u park, i tamo u kafani radim to sto si pomenuo u prvoj recenici :mrgreen: I onda dodjem kuci i "sviram" usnu harmoniku :lol:

Pustinje me nikad nisu privlacile, al da ima kakvog meskalina, rado bih krenuo na neko putovanje :twisted: Mada ne znam koliko je to u duhu arapskih pustinja, al sta ces. Na moru ti zavidim, volio bih da nekad u zivotu zivim negdje na obali. Recimo na Tenerifima.

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 14:01 

more je bezveze, uvjek planina...doduse svako more na kojem sam zivio je bilo u arabiji...

arruba'a al khali nema nicega, al dobro tu je drugi vid transfiguracije, al to je u saudiji/emiratima...

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 15:44 

e mundaste, samo instaliraj patch 1.0.3.0 i nema problema ;-) novije od tog nemoj, ne ferceraju. bas taj nadji, imas po torentima koliko oces.

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 15:45 

stari serator wrote:
Moondust wrote:
i niko nije rekao da je portal bolji, al brate.. ide vala jedno uz drugo samo tako, ne znam objasniti :D

ti slusas aj kild d prom kvin, mislim...:P

:lol:

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 15:47 

Snake wrote:
Addi wrote:
sto se metro igre tice, poserem se na nju, kad moram nabavit kartu graficku koja jos nije izasla da bi je mogao igrat kako treba.... ovo govorim iz bjesa jer mi se to toliko igralo, pogotovo kad sam vidio da graficki dosta lici na stalker.... jebat ga, doci ce i to vrijeme...

igra meni na 9800gt na medium radi odlicno, ni t od trzanja (a razlika izmedju high i medium detalja skoro neprimjetna)
radi i na max, ali dok se ne izadje iz metroa, onda krenu muke, pogotovo kad je previse zivina vani...... u dx11 modu jos nisam probao, to vidim s kolegom kako sljaka

ma dobro ja imam kantu, sa x1950pro 512 ddr3 grafickom, s kojom na high skoro igram nove codove i crysis i battlefield bc 2 i sve zivo cega sam se docepo. a metro ne moze da pokrene... kad kliknem ikonu, mali blink na monitoru i nista....

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 18:36 

joj da imam para za jos jednu 5770, al nemogu nac nidje istu ko moju (xfx xxx edicija, neda mi da to trazim u guglu vehabijska drzavo potoni)

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2010. 18:32 

Snake wrote:
jucer skinuo sniper, presao prvu misiju, cini se nelosa igra zasad.....

koja gotiva covjece, nije klasicna rokacina fps, preso evo 3-4 misije, al genijalno... pohotovo onaj bullet cam kad je headshot iz vece daljine, navlakusa zesca... konto sam bice monotono i dosadno samo sa snajperom, jest da imas i one puske neke za rafalanje, al samo koristim snajper, puno zanimljivije. pa ono skrivanje u zbunju aaa, odo opet igrat :) grafika isto super, minimalno zahtjevna, na high bez i 1 trzaja...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2010. 19:49 

Meni izlazi novi God of War pa se vi pušte, a i nova Zelda naredne godine. Moja dva favorita za naredne 2-3 godine.

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2010. 21:25 

Addi wrote:
Snake wrote:
jucer skinuo sniper, presao prvu misiju, cini se nelosa igra zasad.....

koja gotiva covjece, nije klasicna rokacina fps, preso evo 3-4 misije, al genijalno... pohotovo onaj bullet cam kad je headshot iz vece daljine, navlakusa zesca... konto sam bice monotono i dosadno samo sa snajperom, jest da imas i one puske neke za rafalanje, al samo koristim snajper, puno zanimljivije. pa ono skrivanje u zbunju aaa, odo opet igrat :) grafika isto super, minimalno zahtjevna, na high bez i 1 trzaja...

dogurao i ja finog progresa i paf....... graficka pa-pa...... ha se neka igra pokrene, ili bilo sta da zahtjeva malo vise GPU koristenja ode sve u lepu materinu..... al bar u windowsu radi.... u ponedjeljak s garancijom do Geneleca

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2010. 08:08 
Addi wrote:
e mundaste, samo instaliraj patch 1.0.3.0 i nema problema ;-) novije od tog nemoj, ne ferceraju. bas taj nadji, imas po torentima koliko oces.

evo skida se, danas budem probao
hvala!

Post new topic Reply to topic  [ 2447 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 123  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]