Quote:
usput stargazeru posto si mi pra'o zapadnizovan, opusti se jarane nije to dobro, nemoj da zavrsis na anti-depresivima
Ako me nesto brine, onda je to sto sam u zadnjih godinu previse opusten - ne mogu se natjerati da bilo sta radim. Burnout u dvajes petoj

Ono sa Kineskim sam lupio, znam recimo da su sredinom crnih devedesetih, kad se valjalo uglavljivati na nova trzista, Kinezi trazili i debelo placali bilo koga iz istocne Evrope ko zna njihov jezik. Al umjesto toga mozes ubaciti bilo koju drugu konkretnu vjestinu koja pod odredjenim okolnostima moze biti korisna...
Ne bih da ovdje ispadne k'o da ja sad nesto propovjedam kako se treba zivjeti, to sebi inace ne dajem za pravo. Ovo je cisto moj pogled na svijet video igara

Quote:
A sto se tice fizicke kulture, koga to fura bujrum al ja nisam taj. Znam puno ovih uspjesnih kapitalistickih robova ovdje, to stalno u nekoj teretani, ko da ce smradovi vjecno radit na projektovanju/implementaciji nekih dosadnih industrijskih kombinata/postrojenja po nekim vukojebinama. Vrlo dosadni ljudi cudnih nagona.
Ne fura ni mene, al' kako god okrenes, pametnije je negdje na planinu otic, pa makar se samo zajebavao po sumi, nego ostat ispred kompjutera. Zao mi je sto to cesce ne radim.