Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 22:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: SKREWDRIVER
PostPosted: 12. 07. 2007. 09:55 

Također jedan od značajnijih bandova prvog vala punk rocka,i jedan od prvih oi bandova,uz Sham 69 koji se također ubrajaju u prethodnike oi-akao i npr Menace ili Angelic Upstarts.Inače band osniva Ian Stuart 1976 godine ,i već 1977 izbacuju odličan klasik punk rocka sa socijalno angažiranim tekstovima-All screwd up..nakon toga odrađuju dosta koncerata,i izdaju par manjih singlova i demo snimki,da bi tek 1981 izdali genijalan Voice of Britain-koji je bio definitivni odmak-prije svega tekstualno,sa singlovima poput white power,Smash the IRA ..koji je udario temelje tzv.WP pokreta...No unatoč tome Skrewdriver se nikad nisu definirali kao neonaci band-iako ih mnogi smatraju upravo takvima-Bila je riječ samo o revoltiranim ljudima(mladićima) kojima je smetalo što posao umjesto njih dobivaju imigranti,što se IRA buni protiv pripajanja jedinstvene engleske i baca bombe po londonu i drugdje itd...No kako je vrijeme odmicalo-sve su ih više prihvačali ultra desničari-i na taj način band ostaje trajno stigmatiziran kao "nacistički"-1983 izdaju meni genijalan album,i glazbeno i tekstualno-brz punk rock zvuk-sa odličnim pjesmama -Hail the new dawn-glazbeno gledajući bio je to zadnji pravi punk album Skrewdrivera-a sljedeći Blood and honour je bio također genijalan album ,još uvjek pankerskog zvuka,ali malo sporiji i sa primjesama hrad rocka-također album po kojem se kasnije nazvala legendarna desničarska organizacija B&H....Punkerska faza banda upravo prestaje s tim albumom,iako je u tekstualnom smislu prestala puno prije-a definitivno nestaje punka sa albumom White rider iz 1987-koji je bio čisti hard rock sa totalnim desničarskim stavovima,kasnije još izdaju neki album Obradsa-relativno loš,te po mnogima najbolji album Skrewdrivera-Hail The Victory-no ako se mene osobno pita-taj album je dosadan-nakon toga-Ian biva ubijen,a legenbda se dakako nastavlja,kao i godišnja proslava organizacije B&H-na kojem je sviralo također mnogo desničarskih bandova u rasponu preko Bound for Glory,English Rose,SS totenkoph i mnogih drugih manje poznatijih...

Profile  

Post subject: Re: SKREWDRIVER
PostPosted: 12. 07. 2007. 10:52 

uuu nazi... skrewdriver je meni bezze bend,od "tih" bendova HATE SOCIETY je majka!!!

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 13:30 

Ma nazi shit... jebes ovo.

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 13:45 

E jebiga nisu naci bend, jedan album Blood and honour, drugi White rider :shock: :shock: :shock:
Uz to, svaki nazi u BL koji drzi do sebe ima njihovu majicu...

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 14:53 

neznam po čemu su oni naci-al dobro...istina je da ih najviše prihvačaju upravo takvi...iako se ian osobno u mnogo intervijua ogradio od poetike nacizma,te je izjavio kako je on samo desničar koji se bori za prava engleske radničke klase i britanije bez crnog smeća i koosookih,te druge"gamadi" koja ima svoju državu-što je inače ok spika,malo preortodoksna ,no da je bilo više takvih ko ian-nebi nam sad pederi hodali po cestama zaštičeni ko lički medvjedi i širili bolesti...

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 18:49 

Pozega Panker wrote:
neznam po čemu su oni naci-al dobro...istina je da ih najviše prihvačaju upravo takvi...iako se ian osobno u mnogo intervijua ogradio od poetike nacizma,te je izjavio kako je on samo desničar koji se bori za prava engleske radničke klase i britanije bez crnog smeća i koosookih,te druge"gamadi" koja ima svoju državu-što je inače ok spika,malo preortodoksna ,no da je bilo više takvih ko ian-nebi nam sad pederi hodali po cestama zaštičeni ko lički medvjedi i širili bolesti...

to je NACI SPIKA...

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 22:22 

Pozega Panker wrote:

drug ne znam jeli to zajebancija ali si ono ne zelim da te vridedjam tipa debil idiot i slicno. to dole dead fascist zabij sebi u dupe :wink: sta tebe boli briga za crnu gamad? i to u britaniji? da slucajno ne uzima tebi hljeb/kruh u hrvatskoj? sta tebe boli briga za pedere? to je njihov zivot nije tvoj. kontradiktoran si :roll:

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 22:23 

aha po cemu su nazi ni pocemu osim sto swastika flyes again... :?

Profile  

PostPosted: 12. 07. 2007. 23:02 

haha,znao sam da će se bar na ovaj post javljati rulja-pošto drugi ostaju uglavnom prazni,da nekažem-nečitani...ajde,bar ste pokazali malo dobre volje:respect: :D ...šta bi tek bilo da sam pisao o Landseru ili SS totenkopf :? :)

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2007. 00:15 

Pozega Panker wrote:

Blatis svijetlo ime Pozege na punk mapi evrope... A taj mozak u avataru smanji za jedno 5x, da mu velicina bude srazmjerna stavovima koje nosas u njemu, ako zaista tako milis o "prljavim zutima" i crnom smecu, te najvecoj i legalizovanoj posasti - prokletim pederima!...

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2007. 01:15 

Samo treba citirati Idijote: "Glupost je neunistiva..."

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2007. 07:39 

Pozega Panker wrote:
haha,znao sam da će se bar na ovaj post javljati rulja-pošto drugi ostaju uglavnom prazni,da nekažem-nečitani...ajde,bar ste pokazali malo dobre volje:respect: :D ...šta bi tek bilo da sam pisao o Landseru ili SS totenkopf :? :)

Pa bilo bi isto da si pisao i o tim bendovima. :shock: :(
Ista su to govna a vidim poznaješ ti to. Ipak nas poštedi smrada. :)
A kriti se iza maske nije dobro bilo da je pederluk ili fašizam u pitanju.

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2007. 08:57 

dobro...vidim da sam malo uznemirio duhove...btw ,nisam ja izjavio da mrzim crnce ili židove,već Ian,ja ne mrzim nikoga...a što se tiče pedera,da osobno smatram da je to bolest-a ne izbor pojedinca...,no unatoč tome ne treba osuđivati takve,iako oni definitivno truju atmosferu planete kao i npr nuklearne elektrane ili mobilna industrija-ako ne i više...

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2007. 11:50 

Naravno da ti ne mrziš crnce i ostalu gamad. Ti si samo dobar momak koji prenosi Ianove izjave koje su po tebi ok hihi naravno Iana treba slušati tu si jasan
Nečije ideje su mrtve sve dok ne budu prihvačene od nas.

Profile  

PostPosted: 14. 07. 2007. 15:02 

Pozega Panker wrote:
iako oni definitivno truju atmosferu planete kao i npr nuklearne elektrane ili mobilna industrija-ako ne i više...

Bi li , molim te , mogao objasnit ovo?

Profile  

PostPosted: 14. 07. 2007. 16:43 

punkbeg nebrani pedere ccc

Profile  

PostPosted: 14. 07. 2007. 17:02 

meni je Sarafciger super bend, dobar Oi i majstori su u onome sta rade. Jest da im je (bar meni) malo pogresna filozofija al sta je tu je. Ako se kome nisu svidjeli poljubi pa ostavi a ne odmah frku stvarati. Film za koji su snimili soundtrack ne zavrsava pozitivno za njihovu ideologiju. Meni licno najjaca pjesma je obrada od Elvisa P.

Profile  

PostPosted: 15. 07. 2007. 00:35 

hazard wrote:
meni je Sarafciger super bend, dobar Oi i majstori su u onome sta rade. Jest da im je (bar meni) malo pogresna filozofija al sta je tu je. Ako se kome nisu svidjeli poljubi pa ostavi a ne odmah frku stvarati. Film za koji su snimili soundtrack ne zavrsava pozitivno za njihovu ideologiju. Meni licno najjaca pjesma je obrada od Elvisa P.

Dobro bi bilo kad bi se ljudi mogli ograditi od njih (poljubi pa ostavi) ali S.H.A.R.P. skinsi konstantno puse foru zbog ovakvih bendova mada se od njih cvrsto ogradjuju!

Profile  

PostPosted: 15. 07. 2007. 02:57 

sta je starije kokoska ili jaje

Profile  

PostPosted: 15. 07. 2007. 07:14 

Slušaj ti Sarafciger koliko ti volja.
Porazno je samo da se na forumu propagiraju ideje rasizma i fašizma.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]