Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 03:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: REZILLOS
PostPosted: 23. 06. 2007. 18:19 

Odličan britanski punk new wave band osnovan 1976 godine.Po meni izdali najbolji pop punk album sa Žensko-muškim vokalima u 70-tima,a možda i uopče-To je naravno Cant stand the rezillos objavljen krajem 1977.Inače album sadrži 14 genijalnih i energičnih pop punk pjesmica u maniri Buzzcocksa i X ray spexa,te ranih Siuxsie and the b.-Osim toga band je za tu godinu objavio dvije izrazito agresivne punk pjesme,a to je glad all over koja pere brzinom i vjerovatno prvu britansku pre Hardcore punk stvar-a to je naravno Bad Guy Reaction koju su čak obradili dosta dobro i Ratos De porao na albumu fejedola accidente iz 1995-Albumu punk obrada di su uz njih našli mjesto i imena poput Anti cimex,disorder,Eusarse,Kaaos,Rattus,Circle Jerks,Chaotic Dischord,Shitlickers,Dead kennedys,Black Flag i drugi...Inače band je objavio samo taj album te kasnije još jedan solidan live 1978-nakon toga se raspada....navodno su se nedavno ponovo okupili i sviraju...no sumljam da bi mi sad bilo zanimljivo gledat babu od 55 godina i debele stare olupine...no ok-ako je to i istina-nadam se da su bar malo zadržali od izvornog duha 70-tih :o

Profile  

Post subject: Re: REZILLOS
PostPosted: 17. 08. 2007. 15:11 

Dobri,Rezillos su fakat dobri i album Can't stand je odlican,kao da je album obrada-tako zvuci.Ja mislim da su Rezillos skoti :?:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]