Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 20:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 01. 2007. 15:37 

Ma jebeno je to radit... Ja nemam recimo vremena da pisem, al kad bude nesta uvalim... jebajiga cisto iz dosade...
Za taj zine, koji sam i ja imao u planu, ti zelim puno srece, al najgore je to sto se od tog nema hajra... Ako studiras, onda ces nakon nekog vremena izgubii volju za necim od kojeg, hem nemas para i hem nemas nikakvog priznanja.
Moras znati da ce sve sto radis biti priznato i citano od 50 ljudi u bosni, tako da se nema hajra...
Al eto, nek bude sa srecom... ako sta treba javi mi, mogu ako nista recenzije i izvjestaje pisat.
Haj buraz nek je sa srecom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 01. 2007. 16:59 

ma, mislim da se takve stvari rade iz gusta, a jedina "nagrada" su neka prijateljstva sto razvijas. ok, i ja pomognem kad uhvatim vremena i naidje kakva ideja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 01. 2007. 17:18 

pa definitvno je u pitanju taj neki gust, inace ne bi ni radio. nnajveci razlog sto zelim uopste raditi tako nesto je sto mi je dosta ovog jebenog mrcvarenja u mrtvom gradu ( citaj:selendri ) gdje niko nista ne zeli da radi, nego svi samo seru da nista ne valja. ma nek se oni meni svi napuse kurcine... ja cu se pokusati aktvirati sto se tice toga koliko god mogu, odnosno koliko mi vrijeme dopusta, ali mi je drago sto mi se vec dosta ljudi javilo za pomoc. bad brain, tebi isto puno hvala na podrsci, ti eto kad nesto napises, znaci neku recenziju ili report sa svirke, ili nesto trece samo mi posalji na mejl ili preko pm-a.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 01. 2007. 19:32 

Doduse jeste do cejfa... al meni samo krivo kad vidim da slabo omladine krece "hardcore/punk stopama".. sve neki metalci :D
al hajde, jebaji ga.... bice bolje!
Ja i dalje imam u planu da napravim taj webzine kako treba, al ja hocu da kad pocnem s tim, da to bude veliki projekt tj. projekt koji ce organizovati koncerte itd.
No to poslje faxa :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 01. 2007. 18:46 

dobra bi ta ideja... sretno s tim :wink:
sto se tice fanzina, polako se prikuplja materijal,haver malo oteze sa dizajnom, ali ubrzo ce biti to sredjeno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]