Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 11:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: SIEKIRA(POlska HC 1982)
PostPosted: 11. 06. 2007. 09:34 

Po meni najbolji HC-Punk iz poljske uz genijalni Dezerter,band osnovan 1981 u Pulawyu-od strane četvero nadobudnih pankera: Tomasz Adamski - guitar, Tomasz Budzynski - vocals, Jerzy Janaczek - bass, and Borys - drums. -prvi demo je genijalan,ali zvuk je loš i kaotičan-sadrži 15 bjesomučnih napada na slušne organe i živčani sustav,tu je i također underground hit Medz nami dobri jeste-također ima live na you toubeu-di je pogo do jaja-Bjesni HC-i tako je band prao HC do 1985 nakon čega su naglo promjenili imiđ u nekakav joy division post punk-darkwave stil-i po meni izdali NAJBOLJI GOTH-POST PUNK ALBUM KOJI SAM IKADA ČUO(slobodno konkurira i engleskom i američkom zvuku i po produkciji i kvaliteti-a pošto je iz poljske-samim time je zanimljivije i bolje)-to je "Nova Aleksandrija" iz 1986-10 stvari bez ijedne loše pjesme ili čak suvišnog trenutka,vokal me malo podsjeća na ranu borgesiu kao i neke dionice na klavijaturi,no sve je puno kvalitetnije,kod nas su paraf izdali darkerske zastave,no ovo je PUNOOOO PUNOOOO KVALITENIJE,BOLJE-I DA NE VELIM SVE OSTALO-OBAVEZNO NABAVITI!meni je žao kaj ovaj album nisam prije čuo-jel nikad nebi ni primirisao ni christian death,ni bauhause,pa čak ni joy division-evo malo fotki iz pankerske i darkerske faze:

Profile  

Post subject: Re: SIEKIRA(POlska HC 1982)
PostPosted: 11. 06. 2007. 10:23 

Haj postavi nesta od njih...

Profile  

PostPosted: 11. 06. 2007. 19:22 

dobro je, skinuo nedavno 7'' koji im je naknadno izdat sa tim ranim stvarima. mislim da je najbolji nacin slsk, ako koristite, jer bas nemam vremena za podizanja, pa javite...

Profile  

PostPosted: 11. 06. 2007. 22:13 

Ja bi podigao,ali također nemam vremena za uploadanje-a osim toga nisu previše raritetni,i mogu se nać na soulseeku bar kod 5 usera-ako nekom ortodoksnoh hardkorašu upadne darkerska nowa aleksandrija-definitivno nebi trebao požaliti-Po meni Najbolji alternativni rock, europski album 80-tih,van engleske

Profile  

PostPosted: 11. 06. 2007. 22:59 

ja naletio na slsk-u, isto. moje je misljenje da se oko nekih stvari treba i potruditi, veci je uzitak, sta mislis kako je nama bilo osamdesetih, izolirani u provinciji, dugo prije neta, a ipak smo nasli sta nas zanima. trazenjem se najbolje moze uhvatit i nest od te atmosfere ;)

Profile  

PostPosted: 11. 06. 2007. 23:04 

al ipak, ne mog odolit a da ne stavim, bar da malo steknete uvid, pa kom se svidi nek se potrudi :)

http://www.myspace.com/siekiera1984

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2007. 07:50 

kktz wrote:
ja naletio na slsk-u, isto. moje je misljenje da se oko nekih stvari treba i potruditi, veci je uzitak, sta mislis kako je nama bilo osamdesetih, izolirani u provinciji, dugo prije neta, a ipak smo nasli sta nas zanima. trazenjem se najbolje moze uhvatit i nest od te atmosfere ;)

točno-ja sam također do večine stvari samo dolazio,otkrivanjem-to me je fakat uveseljavalo ,kad bi doašao do neke kazete ili LP-a koji sam dugo tražio,ili za koje sam skužio da nisam slušao,a odlični su...poslje se ta čar izgubila sa raznim CD-ima,mp3-cama,internetom i sličnim-Mislim uvjek ću biti "audifil"-no dobar dio tog osjećaja se izgubio sa tehnologijom,iako sve ima svojih prednosti-Neznam dal ti je poznata kazetna DIY propaganda nekih crust bandova ranih 90-tih koja govori otprilike ovako"SVAKI KUPAC CD-A PODRŽAVA NUKLEARNE RATOVE"-Heh-šta bi takvi tek sad rekli....

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2007. 17:01 

ma, bio sam u kontaktu s nekima koji su bojkotovali cedeje kad je to pocelo, ja ih nisam sluso jer nikad nisam ni imo cd plejer, kupio prvi komp 2002-e i tek od onda poceo slusat i cedeje, tak da su mi sve te furke poprilicno smjesne. neki i danas briju da su samo vinili TRUE, men je to cist elitizam, burzuji, ne znaju sta ce sa sobom, cijena proizvodnje vinila je cist luksuz, nama ovdje, jos je gore sto na toj istoj pank sceni koja je nekad pljuvala po cedejima, sada nece da se trejdaju sa DIY izdavacima ovdale jer neradimo prave cedeje vec cedeere, burzuji kazem, svi ti njihovi bojkoti su kurac. cast izuzecima.

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2007. 17:39 

ev da ipak ne ispadnem stara pizda, ovdje se moze skinut isti 7'' koji sam ja pronaso preko slsk, al ne ocekujte da mi ovo predje u naviku, trazenje stvari je hardcore ;)

http://www.7inchpunk.com/?p=552

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2007. 22:32 

Slažem se ono o "snobovskom" audiofilstvu hehe...,kao i o natpisu da je istraživanje scene Hardcore-jebeš kad ti da netko nešto ,ako to neznaš cijeniti-Ja sve do čega sam došao(bar prije) SAM DOŠAO TEŠKOM MUKOM,ALI TRUD SE ISPLATIO-KASNIJE KAD SAM SKUŽIO ,DA TO MOGU DOBITI OD NEKIH LJUDI "SAMO TAKO"-IZGUBIO SE ONAJ Prvotni filing i HC -Pank Čarolija-Nema do "čeprkanja" :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]