as_the_sun_sets wrote:
ZLatno pravilo u zivotu - ako nemas sto pametno za reci, a ti onda suti.
Ni meni se ne svidja niti jedan power, proggresive i heavy bend, pa necu upadati u teme i pokusavati dati komicne nipodastavajuce komentare. Ne slusam/volim ih, ne doticu me se, zaobidjem, mirna Bosna. Ali to je jako komplikovano, izgleda.
Donedavno nisam bio neki obozavalac benda, imao sam kojih 5-6 hitova, koji su mi bili sjajni, ali me je fasciniralo ono sto sam uzivo vidio na bini - 7 ljudi koji su sat i po svirali bez greske, preciznije od bilo kojeg metal benda kojeg sam slusao sa nasih prostora. Tako slozene i cisto odsvirane bass dionice, bubnjar metronomske tacnosti, uigranost kompletnog benda do savrsenstva. To sve na odusevljene publike od koje je dobar dio cinila ekipa koja pretezno slusa metal.
Dosli su na red albumi, i okacio sam ovaj kao najaktuelniji i izuzetno dobar uradak, stoga molim ljude, koji nemaju sta konstruktivno reci (da li zbog sopstvene averzije prema ovome bendu, ili samome hip hopu), da onda ni ne seru vec ostave temu osobama koje vole ovaj bend, pa taman niko ni ne odgovorio.
Upravu si buraz sto se tice tog zlatnog pravila,ne mozes ti to ovdje u Bosni dokazati likovima nikad to, on će ti iz inata kontrirati to je tako, nista sam reci velahavle
i furaj svoje