Moondust wrote:
WITH DIFFERENT EYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nameless wrote:
With Different eyes
Ložite se na superisproduciranu 18-esto kanalnu pjesmu koja Äiji je vrhunski momenat ludi brzi unison praćem ambijetalnim klavjaturama i pristojno Äujnom akustarom, toliko o vremenu koji ste izdvojili na sluÅ¡anje

.
Eh, sad, definitivno planiram napisati recenziju za ovo izdanje no zasad ovoliko:
Album je mogao da bude bolji ali momci su mladi i praÅ¡ta im se Å¡to su nisu toliko sluÅ¡ali producenta već dobre ideje skrhali loÅ¡om realizacijom istih. Mislim da je bilo fejspalmova u finom broju tokom snimanja. Vokal, mlado momÄe koje je intenzivno sluÅ¡alo meke metalkorÅ¡ke sastave se zajebo promjenom stila pjevanja. Da je na svim pjesmama flow kao na poÄetku Echoesa i Under Siege-a bilo bi to fino. Ovako mi se Äini da su primat dali nekm kvazi-Å¡arenilo prije kvalitete. Å ta ima veze Å¡to je raznobojno ako ne valja. Ili viÅ¡e vježbe ili novi vokal.
Meni stalno bode uši nesklad metalcore vokala sa zvukom. Baš kao da su svirali odvojeno od vokala koji se snimao bez ideje kakav je zvuk na koji pjeva. Aj možda su i tekstovi ovo usrali.
Mislim da je producent uradio koliko su mu dozvolili a da bi album zvuÄao mnogo bolje da ih je uzeo u svoje ruke. Jest da nije loÅ¡e ni sekunde ovo Å¡to su napravili ali moglo je mnogo bolje. Aranžman je najbolji na pjesmama Misconceptions i Escape These Walls (koja zaslužuje Äisto divljenje kako je dobra) i nisu djabe izabrane da promoviraju novi album

. Šta vi mislite? Al ajd pošteno preslušajte album kad ga već imate pa recite.
Ej da, joÅ¡ jedna stvar - pjesma The Impact Of Two Hearts - prvo poÄinje kao neka beach boys gotivica za plaže i havajske koÅ¡ulje ali poslije toga (od 1:30) ide Äisti jebeni Born of Osiris momenat aaaaargh

!!!
P.S. Treba mi odgovor na pitanje: Koji deathcore bend koristi ist-ist stil pjevanja koji je na poÄetku pjesme Under Siege? Meni je zvuÄalo kao jedna Lamb of God pjesma ali moguće je da je i Whitechapel

. Ne znam majke mi ali odliÄan je taj vokal.