Azrael661 wrote:
prod wrote:
heheheh.. iskrenoo album mi je pravooo mocan... nekako je po mom misljenjuu pravooo pravooooo GEJAST... ali odavno mi se ovako gay stvar nije svidjela..!
nekako... licno misljenje...album se trebao zvati LOVE... ili LOVE .... ipak ... ovi tekstovi... pa cak i onih par laganica.. nebih sad tacno znao reci na koj pjesmi sam cuo cak i drukcije pjevanje..tj nesto novo od howarda... sve u svemu..album je super ... tacnije imamo 2 JAKA albuma,imao 2 puna hitova i super kvalitenih stvari i jedan ljubavni....xD
za žene album

Pa koji viÅ¡e kok s tim gay, love, pop rock kurac folovima, ne kontam. Ovo je KsE Äiji je fokus, na ovom albumu, pomjeren na jasniji izražaj teksta a nije se izgubio KsE feeling. Razlika koja se baÅ¡ provlaÄi na albumu je
kratkoća. Tamo gdje oÄekujeÅ¡ moćan breakdown ili solažu ili zaobadavanje u thrash/hardcore stilu Äešće naÄ‘eÅ¡ kraj pjesme ili opet ponavljanje refrena. Ali stvar je u tome da su upravo ovo sa refrenima kapitalizirali maksimalno - za oÄekivati je bilo da će na nekom albumu to i uraditi

. Meni je album odliÄan iz tog i drugih razloga - ma leži mi jednostavno.
Opet, ko voli ovu muziku koja je viÅ¡e usmjerena na moćne riffove i kojoj adrenalina ne manjka neka saÄeka jesen i novi Blood Has Been Shed, Howardov prvi bend prije nego je doÅ¡ao bend, koji će garant imati tu žestinu koja fali na ovom KsE-u.