Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 14:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Jeste li za klavijature?
Da 25%  25%  [ 2 ]
Da, ali ako samo popunjava i na kraju sve zvuci dobro 75%  75%  [ 6 ]
Ne 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 8
Author Message
 Post subject: Re: Nova generacija nove generacije - klavijature u new breedu
PostPosted: 22. 01. 2010. 16:00 
oj nidje veze, cuj kurciti se, cime?? kurciti se mojom percepcijom, subjektivnoscu i ukusom muzike??? hahahhahahahhahaha :lol:

otkad se to mora slusati i voljeti sto svi vole :D
uvjek je bilo bendova, na koje se svi nabrijemo, i dodje neko da ne voli, jbg to je normala fala bogu
ovim topikom sam samo htio cuti i druga misljenja o tome sto sam nekako primjetio, pogledavsi od cega je sve pocelo, sta je postalo i u kojem pravcu se sve krece, konkretno metalcore

poenta je da se meni ne svidja, da meni ne lezi
da ima momenata i jako dobrih bendova
svaki zanr se na neki nacin razvija
al mi se jednostavno ne svidja pravac u kojem se razvija konretno sve ovo

PostPosted: 22. 01. 2010. 16:24 

...još jedna tema koja se svela na raspravu o ukusima :) svako ima svoje,jbg

meni opcenito ide na kurac ta "nafuravanja" kod njubridera..neko izda novi album,svi se nesto nafuraju,a za par dana zaborave to,cim neko novi izda nesto..
i da, da bi bio u fazonu, ono, moraš stalno skidati nove albume, 10-15 albuma preko dana, pa sve to pratiti..to mi je smjesno :)

ni meni se ne svidja kako se razvija metalcore, previse sinteticki mi sve djeluje, cast izuzecima, i naravno uvjek ima bendova koji pozitivno i ugodno iznenade, 8)

zivjela ona 2000-2004 zlatna era Killswitch AsILay Darkest Heavenshallburn himsa... :D

Profile  

PostPosted: 22. 01. 2010. 16:25 
tjeskoba wrote:

ni meni se ne svidja kako se razvija metalcore, previse sinteticki mi sve djeluje, cast izuzecima, i naravno uvjek ima bendova koji pozitivno i ugodno iznenade, 8)

zivjela ona 2000-2004 zlatna era Killswitch AsILay Darkest Heavenshallburn himsa... :D

to je to!

PostPosted: 22. 01. 2010. 16:33 

joj benjo ... znas da se zajebajem ja : D

Profile  

PostPosted: 22. 01. 2010. 18:11 
Moderator

xD wrote:
mislim da se neko počeo kurčiti sa ovim sitnim detaljcicima koje opaza i tako to ... bolan kakvi sitni detaljcici xD nemores reci da je metalcore otiso u kurac ... izdajes nas po malo ... gledam na last.fm-u ... neka instrumentala,experimentala,post ovo, post ono : D e da ... metalcore ili nju brid u cijelosti ... nikada mi nemoze dosaditi : D a sada se bacam na novi SYBREED = dobrotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:

Mrkva, ja i mi koji ovdje pišemo, znamo da se ti zajebavaš. Ali drugi koji ponekad nalete na ovaj podforum i pročitaju nešto ovako (a samo od tebe to čojek može očekivati :lol:) onda odmah pomisle da smo mi neki klan koji djeli ukus za aspsolutno sve i onda kad neko ima drugačije to bude kao izdaja - :lol:, daj ba :lol: .

Ima pravo tjeskoba, period jednog metalcore-a je dostigao vrhunac, možda 2004. možda 2007. nije bitno. I normalno je da dekadencija to slijedi. Ali opet - danas ima gotivnih i to baš progresivnih metalcore/deathcore bendova - pofotovo ovaj djent pokret, to je budućnost meni se čini.

Profile  

PostPosted: 22. 01. 2010. 18:19 
slazem se s tobom donekle, da ima dosta dobrih bendova, mada je meni licno djent preforsiran manje vise al okej

meni je buducnost nju brida The Empire Shall Fall, ono je nesto cega nam treba vise
dok mi bendovi tipa Mutiny Within, Scar Symmetry i sl ne trebaju, iskreno

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]