Sterma buraz ja sam na prethodnim stranicama ove teme već više puta rekao svoje mišljenje o svemu ali ajd...
Slip sam prvi put Äuo '99te a intenzivno sluÅ¡ao do kraja 2002. U tom periodu se nauživao Slipknota i Iowe a treći sam tek ove godine posluÅ¡ao kako sam generalno krenuo sluÅ¡ati ovu mjuzu i sviÄ‘a mi se. Vidi se da Slip napreduje, nema tu priÄe mnogo, ko je posluÅ¡ao svih 5 albuma zna o Äemu govorim. Pjesme tipa SIC i Iowa su zamjenjene pjesmama tipa Wait And Bleed - to su Before I Forget, Duality, Gehenna, Psychosocial i ova nova generacija laganijih pjesama koje Äine većinu na albumu. Treba i sam biti zrel i grown up da bi skontao da je ovo Å¡to su uradili ozbiljnije i da mu se malo gdje može naći ozbiljna zamjerka ali hej - hejteri su hejteri i neÅ¡to pljuvati moraju, Å¡to ispadaju smjeÅ¡ni i djetinjasti pljujući Knot...pa Å¡ta ću im ja Å¡to su ofirni

.
Nego mene interesuju kako komentarišete ovaj nastup u linkovima gore - ja ne mogu vjerovati koja je ovo energija 'bote

. Pa ovo bi svakom normalnom usta zapušilo i vilicu odvalilo

.
Ja se iskreno nadam da će nekada izaći psihodelije koje su Mick, Shaun i (sad ne znam ime niti poziciju) radili u baraci blizu studija dok se snimao All Hope Is Gone. ÄŒuo sam da su to oriÄ‘iÄ‘i boleÅ¡Äure sa Mate.Feed... ali nije se uklapalo u album. Valjda nekad to izaÄ‘e jer naÄudoh da je fenomenalno.