Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 16. 06. 2025. 16:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: All That Remains
PostPosted: 06. 09. 2008. 20:34 
fake ocam

PostPosted: 06. 09. 2008. 20:35 
Moderator

Ja kurca - evo meni će za 2 minute biti gotovo - i to je bio link sa cmar-neta 'bote. Hej, evo frišak sa Deathcore is Sexy - ako nećeš skidati ja ću, pa ti javim je li to to ili ne. U svakom slučaju evo link (take 2):

http://www.mediafire.com/?hzq1hy1bhgn

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 20:38 
jbg vidi ti pa javi
taj prvi nije garant, vidi sam, jedino ako nisam ja nesto zajebo ali nisam sigurno

PostPosted: 06. 09. 2008. 20:50 
Moderator

Buraz ja nebi rekao da je ovo fejk. 98% sam siguran da imamo pravu stvar. Ali u svakom slučaju kada se ovaj skine javim ti. Ipak je Deathcore is Sexy ozbiljan blog. Ti u međuvremenu slušaj i uživaj, this is ATR baby!!!

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 20:52 
aj napisi ako ti nije frka duzine trajanja opjesama ko ti nije frx, jarane ja sam s tvog prvog likna skino, neki syphonic blak jarane, klavijature i nidje veze vokali, ni z od ATR

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:02 
Abigail Williams - In The Shadow Of A Thousand Suns (2008)

a_www.mediaportal.ru.rar

eto to je skino sa tvog prvog linka jarane

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:06 
Moderator

Two Weeks - 4:17
Undone - 3:12
Forever In Your Hands - 3:36
Chiron - 4:24
Days Without - 3:11

Je li dosta?

Hahaha

A jesi lud Benjamine 'bote :mrgreen: . Nije valjda da sam ja taj link stavio?

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:08 
jasta jarane
tvoj link, otkud mi inace hehe :lol: ode mi limit na symphonic black neki
hahaha
ja vec kontam ATR presli na bljek :lol: jbt eternal tears of sorrow - chaotic beauty haha

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:12 
Moderator

Moondust wrote:
jasta jarane
hahaha
ja vec kontam ATR presli na bljek :lol: jbt eternal tears of sorrow - chaotic beauty haha

A valjal to išta, meni je već na listi za skidanje? Btw. Odvalit ćeš kako je dobar novi ATR !!!! Odmah ćeš me htjeti pivom častit :mrgreen:. A za limit :oops: sorry stari moj.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:13 
artredis wrote:
Moondust wrote:
jasta jarane
hahaha

A valjal to išta, meni je već na listi za skidanje? Btw. Odvalit ćeš kako je dobar novi ATR !!!! Odmah ćeš me htjeti pivom častit :mrgreen:. A za limit :oops: sorry stari moj.

hahah jebem ti boga ne govori kakav je album!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahaha ma no frx, al jebem ti boga :mrgreen:

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:29 
Moderator

Aj de majke ti smanji bogaranje više, barem na ovom pdf pošto sve čitam, može drug?

Neću ti ništa reći samo da znaš da je E U F O R I J A I G O T I V A !!! Neću više ništa. A kaki je ovaj simphonic black?

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 21:32 
artredis wrote:
Aj de majke ti smanji bogaranje više, barem na ovom pdf pošto sve čitam, može drug?

Neću ti ništa reći samo da znaš da je E U F O R I J A I G O T I V A !!! Neću više ništa. A kaki je ovaj simphonic black?

ufff jarane fakat sorry ako te povrijedilo brate, trebo si odma reci, ja nikako da se odviknem :oops:

ma jarane, odgrzcu sebi jaja dok ne skinem ATR jebote patak!!! (hehe ova dobra psovka)

ma sympho black, ne znam sta bi ti reko, mozda je i dobar, al sam ocekivo ATR pa ne mogu da odlucim valjal, sad mi svi albumi bezze dok ne cujem jebeni ATR!"!!!! haha :D

PostPosted: 07. 09. 2008. 18:30 

http://peb.pl/albumy-rock-i-metal/36787 ... 008-a.html

naso sam ovo, valjda je to to :)

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 19:43 
Moderator

I ovaj je težak 66.6 MB druže moj, kao i onaj kojeg postavismo prije :lol: . Kasnije nešto napišem ode sad čistit kuću - samo jedna preporuka : Slušanje Death Magnetic-a od Metallica.e na Overcome od ATR-a liježe kao kec na desetku!!! Yeah!

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 19:50 

ma nisam ni vidio :D

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 21:52 
Moderator

Hej evo sa čmar-neta po meni savršen komentar na novi album :) :

Quote:
Organic_Shadow wrote:
Vrlo pitko izdanje, sa odličnim refrenima, napokon da se netko sjetio malo i zapjevati, a ne samo urlati kao hijena. Riffovi su metalcoreski bez previše personalitya, onako po špagi, stvarno taj Labonte je najbolji glas MC-a iza Jones-a i onog basiste iz As I Lay Dying.
Killswitch Engage ima jednu opciju sada, a to je da naprave genijalan album, sa ogromnim, ali apsolutno monumentalnim refrenima kao što Bon Jovi radio ili na nekim stvarim Aerosmith, dok instrumentalizacija treba biti gušća, sa puno varijacija, možda čak da se ode u nekom prog metalcore vode sa stvarima od 7-10 min sa 5 refrena. To bi bio hit!

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 00:57 
Moderator

Fino Organic rece, nema sta...samo se ne slazem za philla labontea, taj lik uzivo ne zna pjevat!clean apsolutna katastrofa bogte!

Zajebi sjajnu mc atmosferu kakvu ces vidjet na svakom koncertu vecih mc bendova pogotovo, zajebi i vokalne dionice kad pjeva harsh vokalima, samo cekaj refren i bice ti jasno ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=A86p1W8b ... re=related

ipak bih majku prodo da sam bio na vom koncertu...najezim se od atmosfere, samo zadnji refren kad sva raja pjeva s njim, uh brate...

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 15:05 
Moderator

Album je čista 10! Savršenstvo, gotiva neviđena, od prve do zadnje minute albuma nisam našao ama baš ništa da mi se ne sviđa. Ovo je puno čari, do sada je ATR imao odličnih pjesama ali sada ima jebeno odličan album. Chiron raznese - ono bi mogao slušati bez prestanka, ali i Before The Damned i Undone i sve. Two Weeks je materijal ubio se za MTV-ija. Sad mi je rame uz rame sa Indestructable-om od Disturbeda :D . Koje pjevanje tito te rodio.

"Do not, do not, do not obey" - koja melodija čovječe!!!!

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 17:19 
Moderator

Jedini minus im je obrada Nevermorea, zadnja stvar s albuma Believe in Nothing...Pjesma koju u originalu vopra volim, ovdje nije ni obradjena vec samo odsvirana d strane drugog benda...Phill ne moze skinut Warrela, to nam je svima jasno, ne znam ni zasto je pokusavao...

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 23:52 
Moderator

Ja bih na njihovom mjestu pod hitno angažirao nekoga drugog da im radi spotove. Pa, mislim, imaju li oni spota na razini pjesme prema kvaliteti? Je li iko od ekipe gledao spotove Disturbeda ili AILD-a možda?

Uglavnom - neko je pokušao da minimalističku koncepciju video spota nakači na dobru pjesmu i dobio je, ne umjetnost, nego jedno obično crno-bijelo govno sa Labonte-ovom ružnom škenjom...

http://www.youtube.com/watch?v=pCkG0jUxdYg

Aja odrona... :roll: a ja se još preseravam po The Impaleru od WoP-a... :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]