Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 05:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Skontao sam...
PostPosted: 14. 09. 2010. 01:02 

@ samir... progresiva... ja kao laik debilni... pa moram priznati da ni jedan bend nisam slusao sto si gore napisao..!

topic --- predpostavljam da ima masu dobrih bendova i pjesama koje bi se meni mozda svidjele,ali nemam vremena,volje i sta ja znam cega josh da to sve provjerim...
baciooo sam se u njubriid.. i to u ovo nekoo modernije doba... deathcora + ostalo .... i ima onaj NU stari koji mi uvijek sjeda!

offtopic --- metalac..ovo ono... ja upalim James Browna,George Clintona.... ( funky/soul ) i bacim se u pleesss... ehh daa... ja nisam metalac, ja nemam dugu kosu...! :razz:

Profile  

PostPosted: 14. 09. 2010. 10:07 

prod wrote:
@ samir... progresiva... ja kao laik debilni... pa moram priznati da ni jedan bend nisam slusao sto si gore napisao..!

topic --- predpostavljam da ima masu dobrih bendova i pjesama koje bi se meni mozda svidjele,ali nemam vremena,volje i sta ja znam cega josh da to sve provjerim...
baciooo sam se u njubriid.. i to u ovo nekoo modernije doba... deathcora + ostalo .... i ima onaj NU stari koji mi uvijek sjeda!

offtopic --- metalac..ovo ono... ja upalim James Browna,George Clintona.... ( funky/soul ) i bacim se u pleesss... ehh daa... ja nisam metalac, ja nemam dugu kosu...! :razz:

Hvala kurcu sto ti ode na faks jos malo da ne gledam to :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 09. 2010. 16:12 

skontao sam da su clean vokali (refreni) otišli u neku stvar! sve više bendova fura onaj screamo stil pjevanja koji mi se iskreno gadi. sad kad pogledam nema 20% bendova sa normalnim stilom pjevanja. fuj u šta se ovaj žanr pretvara!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]