Evo ga, Äišćenje ionako prebukirane sobe i stana dovelo je do bacanja viÅ¡e od pet stotina razliÄitih piratskih CDova (igre, muzika) iz perioda srednje Å¡kole, a sad su na red doÅ¡li i plakati i posteri koje sam sasvim sluÄajno naÅ¡ao iza ormara.
No, nećemo ih bacati, evo fazona: poklanjam sljedeće plakate i postere: niÅ¡ta vrijedno, ali znam da dosta ljudi kaÄi to po sobi, mene je to proÅ¡lo, tj. nemam viÅ¡e prostora

Dakle, ko prvi napiše ovdje post na temi ili meni na Facebooku privatnu poruku (ovo reklamiram i na Facebooku), dobije plakat koji želi. Moguće da ima još toga, samo mi treba da sve to izrovim. Plakati su u stanju u kojem jesu, jebaji ga.
Ne šaljem poštom, već ih možete pokupiti od mene na svirkama u Slogi, AG-u i tako - generalno u Sarajevo. Nema rezervacija. Maksimalno dva plakata po osobi. Jedan poster po osobi.
Å to je
crveno, toga nema.
PLAKATI:
Sinister, Toxic Death, War-Head @ Kset, 21.4.2006. godine (1 komad)
Sinister, Agonize, Sacramental Blood @ Sloga, 22.4.2006. godine (1 komad)Vital Remains: The Vital Brutality Tour Poster 2005 @ Sloga, 31.10.2005. (1 komad)Tankard Balkan Tour Poster 2006 (7 komada)
Cilice, Disdained @ Klub AG, 23.4.2009. (5 komada)
Devastation, War-Head @ Klub AG, 14.10.2008 (5 komada)
Koncert UDBInih bendova Demo 202 @ Centar za djecu i omladinu, 25.12.2004. (1 komad)
2 A JE TO! Festival @ Kino Bosna, 15.1. i 16.1. ne znam koje godine (2 komada)
Balkanika Core Fest 2 (hejbet metal pank i grindcore bendova, ovo bi trebalo pući ko halva koliko metal pankera imamo) (26 komada)
POSTERI: (iz magazina Metal Maniacs, dva benda po posteru)
Vesania / Gallhammer
Death Angel / Dismember
Darkthrone / EndstilleAko još nešto izrovim, postavim ovdje listu. Usput, možete mi se zahvaliti nekom kasetom ili CDom recimo koji vam ne trebaju