Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 18:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2005. 16:55 

Ako nemas sta pamentije da kazes, prosetaj ti...

Nego, kako ovde reci ista o bendu sto nije negativno, a da ti se debili ne zakace na vrat?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2005. 00:06 

Nemoj zezat, sada si bas ti dolijevao ulje na vatru. Ajde, pocni konstruktivnu raspravu i ja nastavljam za tobom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2005. 00:13 

Pa imas prvo 20 poruka pljuvanja, i napadanja benda, pa onda jedan suprotan post, i odmah je problem? Tako?

Konstruktivno?

Album je super, bend je najdalje dogurao u istoriji RS pa mozemo reci i BiH, svirke non stop... Sta konstruktivnije ti treba?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2005. 03:13 

to sto se tice konstantnih koncerata i svirki je super stvar i treba tako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2005. 22:29 

Whatever wrote:
Pa imas prvo 20 poruka pljuvanja, i napadanja benda, pa onda jedan suprotan post, i odmah je problem? Tako?

Konstruktivno?

Album je super, bend je najdalje dogurao u istoriji RS pa mozemo reci i BiH, svirke non stop... Sta konstruktivnije ti treba?

Sto se tice RS,zaboravljas na Apocalypse,na svakom njihovom koncertu u Srbiji je ludnica!Oni i interfector su tu negdje po popularnosti u Srbiji,s tim sto mislim da im Apocalypse ipak malo bjezi,ako nista bar zbog pravca u metalu koji sviraju...
A sto se tice najveceg uspjeha jednog metal benda iz BiH,to je definitivno bio Neon Knights!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2005. 23:25 

Uh, slazem se za Neon Knights, na njih sam trenutno zaboravio.

Apocalypse - oni imaju prolaz samo u Srbiji, mada i tamo Interfector ima prednost. Dok nemaju nikakvu promociju u inostranstvu, za razliku od Interfectora. Izdavacka kuca One records radi posao samo na ovim prostorima. A i realno, kvalitet ta dva albuma ne moze da se poredi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2005. 00:10 

što vam treba ove svađe iz naftalina da vadite :roll: ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2005. 03:28 

Whatever wrote:
Uh, slazem se za Neon Knights, na njih sam trenutno zaboravio.

Apocalypse - oni imaju prolaz samo u Srbiji, mada i tamo Interfector ima prednost. Dok nemaju nikakvu promociju u inostranstvu, za razliku od Interfectora. Izdavacka kuca One records radi posao samo na ovim prostorima. A i realno, kvalitet ta dva albuma ne moze da se poredi.
Sto se tice promocije tu je Interfector mnogo jaci...
Imajuci u vidu da je Interfector godinama imao spreman materijal za album,a Apocalypse su sve ono napravili za 1-2 mjeseca,to i nije neka razlika...
Ne znam kakve su nove pjesme interfectora,ali sam imao priliku da cujem nove pjesme Apocalypse i ne znam sta da kazem...novi album ce biti par svejtlosnih godina ispred u odnosu na prethodni...muzicki,idejno,ma u svakom pogledu...Jedino nisam cuo vokal,ali vjerujem da ne moze da omane,ma sto se mene tice,ovaj album ce mozda biti bolji i od Alogijinih albuma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2005. 15:44 

Ne znam sad, da li moze biti bolji od Alogija albuma pogotovo ako opet budu snimali u Smederevu, nece im ovi napraviti bolju produkciju od sopstvene sigurno. I ja se nadam da ce taj novi biti bolji od prethodnog. Ono jeste dobar album, ali nista pretjerano.
Ni ja nisam cuo nove pjesme Interfectora, ispravicu to sad na koncertu u Beogradu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2005. 22:10 

Whatever wrote:
Ne znam sad, da li moze biti bolji od Alogija albuma pogotovo ako opet budu snimali u Smederevu, nece im ovi napraviti bolju produkciju od sopstvene sigurno. I ja se nadam da ce taj novi biti bolji od prethodnog. Ono jeste dobar album, ali nista pretjerano.
Ni ja nisam cuo nove pjesme Interfectora, ispravicu to sad na koncertu u Beogradu.
Pa ne znam da li se moze porediti sa alogiom,jer sam pjesme cuo samo po jednom,na brzinu i ono sto sam cuo je stvarno mnooogo dobro,pravi power metal sa uticajima progressive-a
Quote:
I ja se nadam da ce taj novi biti bolji od prethodnog.

Ma nema sta da se nadas,bolji sigurno!Cuces vec.
Poz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2005. 00:02 

Da se ja vratim o interfector-u,pa i nije mi nesto jedino sto mi se svidja je buklet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2005. 03:38 

Haha, mozda je to zato sto ti je nick Burzum, a oni nisu bas te vrste black metal... Skoro da i nisu black metal uopste.

Omot albuma je najbolji koji sam ja vidio na ovim prostorima. Jedva cekam ovaj koncert u Beogradu, da cujem te nove pjesme, ipak je to prvi album.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2005. 02:23 

A sta na kraju po tvojoj Whatever definiciji svira Interfector? Nemoj mi samo molim te reci progressive jer cu se upucati odmah!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2005. 06:32 

Whatever wrote:
Bezveze je prica ovde, zaista. Niste svjesni koliko je sve to napuhano. Na Metal-Archives ne stoji RS zasebno, a takodje, nije to bend postavljao, nego ko zna ko.

Bend NIKAD nije pomenuo da se izjasnjava kao SCG bend! Samo kao srpski bend, bez obzira gdje zivi.

A vi se tako lako zapalite... zasto, ako vam je metal glavna religija, ili ako vas nacionalizam neinteresuje?

Ajd da cujem jednu konkretnu stvar koju je grupa ikad uradila na racun nacionalizma, tj. da je uvrijedila neki drugi narod? Nije se to desilo nikad, ali posto nekima smeta Mother Serbia kao patriotska pjesma, razlog je da se na grupu sasula pljuvacina iz fBiH, sto i jeste bilo za ocekivati, ali nije namjera da se iko vrijedja. Mozda neke Srbe vrijedja to sto ovde na forumu pise "bosanski jezik", jer 90& Srba zna da je to sve poteklo od Vuka Karadzica, pa opet nece napadati i istresati nacionalizam povodom toga. Svako valjda ima demokratsko pravo da voli svoj narod, svoju repulbliku, ili da je ne voli.

Ne bih da duzim, samo znajte da ste zaista u zabludi, a ako ste ikad upoznali clanove benda, procijenite to po tome, a ne po onome sto cujete od drugih ili procitate na netu.

ne bih sada da kvarim vasu lijepu raspravu o muzici benda Interfector, ali mislim da ovakva primjedba na račun bosanskog jezika ne može ostati bez ikakvog komentara, jer naime postoji diskusija oko toga koliko jezici naših prostora međusobno jesu srodni (očito da jesu) i odakle potiču.

ovo zaista nije poruka koja treba ovdje da rasplamsa neku novu svađu, jer to nikuda ne vodi. ipak treba napomenuti da dosta ljudi koji ovdje nešto tvrde protiv tog benda, njihove članove i te kako poznaju. al eto, ispade da smo sada mi srbomrsci??? i da mi njima nikada nismo pružili priliku da sviraju u Sarajevu itd itd.
sve se to zna i o tome nema potrebe dalje pričati, dakle samo vi nastavite :)

Metal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2005. 15:49 

Metal naravno. Necu ni ja ulaziti u detalje oko jezika, samo kazem ono sto je cinjenica - Srbi nece priznati taj jezik, bez obzira na bilo sta. Takvo je stanje. Meni je apsolutno svejedno kako ce se to zvati, ja znam kojim jezikom ja govorim.

Interfector svira neku njima osobenu vrstu ekstremnog metala, i to je dovoljno za reci. Progressive, pa i gothic, pa i black tu i tamo, pa i folk... Bitno je da niko ne zvuci kao oni,a evo svi ovde imaju priliku da kazu i jedan bend koji lici na interfector.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2005. 17:32 

bez obzira na bilo šta, pa i na činjenice koje argumentuju protiv njihovog stava, jel :)
što je taj ponos čudba stvar, pa niko neće da prizna grešku ccc.
što se Interfectora kao benda tiče, nisu me oduševili niti jednim nastupom koji su imali u Sarajevu, a Boga mi ni albumom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2005. 19:13 

Pa nemam pojma ni sta ti slusas od muzike, ali naravno, svako ima svoje misljenje u muzici... takodje, svako ima i svoje cinjenice vezane za ostalo, ocigledno. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 01:26 

Whatever wrote:
Pa nemam pojma ni sta ti slusas od muzike, ali naravno, svako ima svoje misljenje u muzici... takodje, svako ima i svoje cinjenice vezane za ostalo, ocigledno. :P

prenecu svoje misljenje da nepisem opet :

da svako ima pravo da kaze sta hoce ( to je sloboda govora) ali treba se truditi da nekoga neuvredis!
ma bas je bitno sto kazu da su iz srbije ili iz R.S ili iz BiH!
bitnije je da sviraju dobru muziku , ali nekada ni to nije dovoljno!
meni licno neki stavovi nisu ok od strane Interfectora ( ni njima nisu neki moji) ali ja im dajem maximalnu podrsku svagde ( tako i oni meni u vecini slucajeva)!
zao mi je sto su prestali sa svirkama po BiH , Hrvatskoj , jer sama R.S (koja je dosta premala) i Srbija je premalo trziste! dodje brzo do zasicenja , sto smo svi svedoci!
mislim da bi bend trebao da ostavi nastranu svoje nacionalno opredeljenje kada je rec o muzici ( zbog samog benda) , jer malo je trziste kod nas i moras racunati na svaki moguci dio ex/yu prostora!nadam se da shvacate sta mislim!
meni je iskreno zao jer ima ljudi u BiH koji bi voleli videti taj bend , a nemaju mogucnost , a sa tim i bend gubi!
koga boli dupe ako recimo momci iz Toxicdeath , ili Agonize (dobro ovde ima svih nacija pomesano) ili Silent kingdom kazu mi smo Islamci (muslimani) puno vise ce izgubiti nego dobiti ( jer puno je pametnije reci mi smo metalci)!
tako i za Interfector , jer i sami ste rekli da nije bit to sto se oni stalno pricaju da su Srbi , pa srbi!
ma to svi znamo i nije bas preterano bitno!
jer ko voli njihovu muziku volece ih bez obzira dali su rekli da su srbi ili ne!
mozes svoje voleti , ali za dobrobit benda nije bas dobro preterivati!
recimo evo The Stone , May result i KRV ce svirati u Hrvatskoj , i nasao se jedan pametnjakovic da popljuje te kako on zove cetnicke i neprijateljske bendove?!?
znas koliko ga je ljudi podrzali ?
nijedan na forumu (i u Cmar.net i u rock-planet.com) a svi su imali reci fale samo za ova 3 benda , znaci vise nikome nije stalo ko si i odakle vec kakvu muziku sviras !
i mislim da je to dobro jer sto nekoga ko je druge nacionalnosti ( mada su za neme svi metalci) onemoguciti da pogleda i poslusa odlicne bendove "druge" nacionalnosti??
znaci ja nisam protiv toga da budes patriota da volis svoju zemlju , svoj narod itd , ali to pokusaj raditi da nesmeta drugima !
kazem zao mi je sto je ovakva situacija sa interfectorom jer dobar su i perspektivan bend , ali trziste svih bendova nebitno dali bili iz Srbije, BiH, HR, Makedonije je celokupno ex-yu trziste i kada to sve obuhvatimo mozemo racunati na druge svetske scene !
sada ja preterano serem , ali kazem da nije vise bit odakle si i ko si jer takav stav ponekada puno vise steti nego donosi dobro , sto smo se vise puta uverili!
koga vise briga politika i sve ostalo , jer i sami smo svesni koliko nas ti politicari prave budalma!
nemoze meni neki mikerevic ili paravac sada prosipati neka sranja oko borbe protiv korupcije , a licno znam gde su ziveli i sta su imali a sada imaju stanove , kuce, luksuzna auta, kafice, restorane ... sto se zna a sta sve sto se nezna!
zato zajebi politiku (kako se vidi) ona je samo za glupe!!
jer malo je pametnih u politici,crkvi ili nekim takvim ustanovama

respect Interfectoru i nadam se da ce nekada malo ublaziti sa svojim stavom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 03:42 

Walk ti si sve pogresno shvatio meni se cini.

Prvo, ako imaju pjesmu koja se zove MOther Serbia, mogu samo da poginu sa njom na koncertu u fBiH ili Hrvatskoj. Kad Maideni svgdje stavljaju svoju englesku zastavu, to je ok, ali kad Srbi stave svoju, e to je nacionalizam :idea: :?: Veze s vezom.

Ne cini mi se da su njihovi stavovi ekstremni po tom pitanju. Podrzavaju oni bendove i iz Hrvatske i iz FBiH citao sam Butcherian Vibe bubnjar bas radi recenzije bendova i nikad ne pljuje po njima. Jel to nije neki pokazatelj?

Kakvo crno trziste, cijela ex YU je minorna, a u inostranstvo se moze probiti samo sa NECIM SVOJIM, a interfector ima to NESTO SVOJE. Da ovde nije bilo rata, svi bi tvrdili da je to pravi put. Cuo sam i taj Silent Kingdom. Ista prica, samo drugo pakovanje. Etno elementi, ali druge kulture. I sta sad? Ja nemam nista protiv njih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2005. 07:40 

Whatever wrote:
Walk ti si sve pogresno shvatio meni se cini.

Prvo, ako imaju pjesmu koja se zove MOther Serbia, mogu samo da poginu sa njom na koncertu u fBiH ili Hrvatskoj. Kad Maideni svgdje stavljaju svoju englesku zastavu, to je ok, ali kad Srbi stave svoju, e to je nacionalizam :idea: :?: Veze s vezom.

Jarane udure je to sve, postujem ja patriotizam maksimalno al mani mi se krune i kokarde. Taj patriotizam je kroz zadnji vjek ucrnjacio bruku Srba i ostalih Balkanaca. Neki preko toga mogu, neki ne. Interfector je sviro u Sarajvu, pa nakon svega nisu u nekim odnosima sa ljudima koji su ih doveli. Necu da sad pocinjemo istu pjesmu po hiljaditi put al jebiga, ti neke detalje ne znas, a ja sigurno ne zelim o tome uopste da diskutujem vise. Nije sve islo kako treba, jebiga.

Whatever wrote:
Kakvo crno trziste, cijela ex YU je minorna, a u inostranstvo se moze probiti samo sa NECIM SVOJIM, a interfector ima to NESTO SVOJE. Da ovde nije bilo rata, svi bi tvrdili da je to pravi put. Cuo sam i taj Silent Kingdom. Ista prica, samo drugo pakovanje. Etno elementi, ali druge kulture. I sta sad? Ja nemam nista protiv njih.

Nije to bas sve tako prosto i jednostavno. Balkan je ipak mali i svako zna svasta nesta o svakome. Sto se tice Kingdoma, jebiga procitaj tekstove, djeni patriotizma i populizma, sve je tu jako licno.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]