BurningWitch wrote:
Al generalno svi vi koji serete nesto tipa nije valjalo ovo ili ono jedete govna.OK,prostor je bio mali i bilo je zagusljivo i niste se mogli sutat kako treba al' dajte ljudi,pa bar mrvicu postovanja prema ljudima koji su se potrudili da nesto urade i dovedu neki jaci i poznatiji band,i to zbog vas i vasih guzica,da bi vam bilo lijepo.Ako nista budite bar malo fer jer ako se ovako nastavimo zaliti zbog stvari koje se mogu fino zanemariti onda jebo ti sve vala,nikad hajra od nas.A onda mozete kurac pusiti sto ce vam iko vise doci.
Ali neee,neee inace ste svi naucili na puno bolje i jace koncerte i to u ovom gradu pa vam je sve ovo smijesno zar ne? ...Fuj vala...
I da,jesam li vec negdje rekla da je meni bilo F E N O M E N A L N O?

ja ovo potpisujem!
Shakhbuurz wrote:
HALO BA... jel ja sad trebam pustit da mi neko gura kurac u shupak zato shto je doveo neki bend... ja samo kazem da ne vrijede onaj utorak shto sam dosho i potroshio 30KM sveukupno (a neki su josh vishe potroshli koji su doshli sa vechih udaljenosti)... nije loshe, svaka chast organizatorima shto se potrudili, al' koncert gledajuchi sveukupno je bio izmedju losheg i dobrog 5/10...
kontam ja sve to covjece... 30KM nije mala cifra u ovoj zemlji, al jarane ne preostaje ti jos nista drugo nego sjedit kod kuce tu noc ili dat 5-6 puta vise love pa otic u Zagreb,Beograd ili sta ja znam gdje na koncert
situacija je ovakva zasada, jebiga, prostor je bio los, razglas takodjer, al ljudi...GLEDALI SMO ROTTING CHRIST - black metal kult.
nisam neki vatreni obozavatelj al covjece... Rotting Christ svira u Sarajevu... i da sjedim kuci tu vecer pred tv-om.... stedicu mjesec dana prije po marku ako treba da dodjem... to je neko moje razmisljanje samo
vidite da se nesto desava, neki ljudi daju sve od sebe da bude bolja situacija u BiH metalu, al dok svi se ne udruze i nastave srat nista od svega...
jedino sto necu nikad shvatit to je kako neko ko slusa ovu muziku, ko zivi metal, moze sjediti kuci tu noc, ne otici na koncert u svom gradu, i da mu ne bude zao sto je dosao... fakat ne kontam