Anonymous wrote:
ak se dobro sjećan ti si lik koji se puca na rock / metal icetra, samo radi bespla cuge, ZATO IMAŠpun k...majica od iron maidena
1. meni nije potrebna besplatna cuga
2. u mjestu u kojem živim sam pripadnik manjine od 0.1 % populacije koja sluša metal
3. imam još više od punog kurca majica od maidena
Quote:
...tak da molim te dont sraÄ tu maÄ mogu razumjet da nekima ne paÅ¡u gansi ili zep, ali da im takve epitete daje mi baÅ¡ i nije realno...proÄitaj na netu neÅ¡ o njima, svi su ih nazvali (skromno) GENIJALCIMA...
da, svi oni povlaÄ‘uju ne znam kome. jedan se sjetio, onda drugi napisao u rolling stoneu, i onda, Å¡to je tipiÄno za pomodne rockerÄiće poput tebe, svi poÄeli se slagati s njima. jer bi inaÄe ispali uncool u svojoj "metal" sredini. vidiÅ¡, ja nemam potrebe nekome povlaÄ‘ivati jer takvih ljudi u mom okruženju i nema, tako da si sam stvaram miÅ¡ljenje... i ne trebam se nikome sviÄ‘ati... a ti se furaj na Äasopise i internet i druge koliko želiÅ¡. pa sluÅ¡aj ganse s onim kriÄavim nekvalitetnim loÅ¡im glasom (svaka Äast slashu, ali valjda je zato i oÅ¡o iz gnr jer je shvatio da tu nema napretka). ili zeppeline, kod kojih ti je svejedno koju pjesmu sluÅ¡aÅ¡ jer razlike nema.
ps jebeš boy-bendić koji je izdao par albuma i više nikad ništa. neki bi ih nazvali one-hit bendom.
muhehe trekkens ampaviit.