Hvala na kritikama ljudovi.
Imali smo dosta tehnickih problema i na tonskoj probi, pa tako i na samoj svirci, a morali smo i skratiti repertoar da bi svi stigli odsvirati na vrijeme.
Ja za bubnjevima skoro nista nisam cuo (standardno:)), pa se ogradjujem od komentara na nasu svirku, ali znam da mozemo i puno bolje
Sto se tice pjevaca, za sada ostaje ovakva postava, a vidjecemo kako ce ici dalje
Sto se ostalih bendova tice, meni su svi bili dobri.
Euthanasia su po meni najbolje zvucali, dobar izbor pjesama, a i napredovali su puno od zadnji put kad sam ih gledao. Super za jedan rock bend iz SA. Obrada je zajebancija jebga, i kao takva je super. Nisam jednom svirao zajebantsku obradu deen-a, 7-upa ili nine prsesa

:D:D
Ultimatum nisu imali srece sa razglasom i toncem, slabo se bilo sta culo. Imaju oni dobrih pjesama, ali sviraju takvu muziku koja mozda i nije za ovakve svirke. Meni je ono neki komercijalni prog-rock-metal koji se slusa kuci na cd-u, jer malo duze pjesme smore na svirci.
Definitivno imaju sta pokazati, rade svoje pjesme i kao pojedinci su odlicni muzicari. Back vokal je suvisan bio, jer Edi ne treba niko pored onakvog glasa.
Silent Kingdom svaki put sve bolji i bolji. Usvirani, kompletni, ali razglas je ucinio svoje. Ja nisam mogao razaznati koje je koja gitara uopste, klavijature se skoro i nisu cule, a od bubnja samo fuss i dobos. Krivo mi je sto je bilo problema i frke sa njihovim toncem pa ih nismo mogli vidjeti u pravom svjetlu. Imam cak osjecaj da se neko namjerno 'igrao' s mixetom i upropastio im zvuk, tj. nije se potrudio da to odradi sto je bolje moguce.
Na tonskoj probi su puno bolje zvucali i totalno su drugi bend od onog Kingdoma koji smo gledali prije godinu-dvije (u pozitivnom smislu, naravno). O Stefanu (bubnjaru) ne treba nista ni govoriti. Ako onako nastavi, strah me pomisliti kakav ce biti za par godina.