evo me sad na radiju, pa kad dođem kući napisat ću detaljniji izvješta od ovog.
Kao prvo, pohvala Borisu zbog organizacije i svega Å¡to pozitivnog Å¡to se desilo juÄer. Na negativno niko nije mogao utjecati.
Momci iz dicklessa su legende, kako su fino naguzili sve one kool, jebene, true, necro, grim metalce. Neka raja benga u prvom redu, a Tzeppo legenda ih zajebaje. nevjerovatno. Kako je blackere naguzio sa Norland Fjorland samo tako...

:D mislim da ihtiju nije bilo dobro.
Agonize sam sluÅ¡ao, nisam gledao : Svaka Äast!
Usud - Å¡ta god su imali pokrasti od Morbida, ukrali su. Al nek su, prejebeni su na desetu, svaka im Äast.
KONTRA - Sinoc sam shvatio da sam ja corer, jer onako popisan metalac ko sto je bilo pola sloge nikad necu pristati da budem. Pola ljudi treba da se stidi shto su zadrti, glupi i neobrazovani. Svaka cast sarajevskim corerima, bili na stageu, ispod njega, ili u zraku
FORLORN LEGACY - sluÅ¡ao sam prije neke žešće stvari, mislim da su starije. JuÄer me malo sjebao clean vokal, jer drugog nije ni bilo, ono je meni totalno clean:) Ipak, mene je toliko sve boljelo poslije Kontre, da nisam mogao bengat ni niÅ¡ta, samo sam držao rogove, i to je to...meni su se svidjeli, iako me melodika uspavala, da su ni bili meÄ‘u prvima, tad bi mi pravo legli.
SCAFFOLD - bog te jebo. zvijeri.
BOGAMBER: Ponovo se umijeÅ¡ao Allah koji se sakrio po teoriji 1: u Äinelu (by Zlaja), ili po teoriji 2, mojoj teoriji, Bog je bio u timpanu. Molio sam Neleta da izvede ''Istjerivanje Boga iz Timpana'', ali nije baÅ¡ iÅ¡lo. Suhi je pokuÅ¡ao zvati redakciju expressa da nam pogledaju u kaÅ¡ike, ali su one bile blokirane jinnima. Jebaji ga.
O publici necu previshe, jedva chekam da se COTOHA javi da poÄne srat.