Cniostani wrote:
To stoji Sharane, probao sam privatno rijesit pitanje brisanja postova, nije upalilo.. mozda cu ovako dobit njegov "attention"
Znam da nekim ljudima stvarno treba zabiti Å¡arafciger u glavu da neke stvari primjete, ali vi ste već odrasli ljudi, znam vas obojicu, i ako si iÅ¡ta trebao uraditi, trebao si saÄekati 31. oktobar i reći mu neke stvari u lice. poslije svega, ja ne osuÄ‘ujem nikogam kažem kako bi ja to uradio. Ako pod ovim privatno podrazumijevaÅ¡ i priÄu u Äetiri oka, onda ne znam Å¡ta da ti kažem...ihti je admin foruma, on odreÄ‘uje moderatore, trebao si se žaliti njemu. Ihti ga je i postavio. Ili on, ili IcedFlame, da ne bude da osouÄ‘ujem.
LEJNA wrote:
Šarane potpuno si u pravu,ali gdje je bila reakcija kad je otvoren topic ne volim Ihtija i Lejnu...Što se tada nisi javio i opomenuo osobu koja je to pokrenula ili to možda braniš kolegu moderatora?
Kunem ti se, Lejna, da ovaj topic nisam ni vidio. PoÅ¡to nisam imao prilike da napiÅ¡em miÅ¡ljenje, pozdravljam onog ko je to pokrenuo i preporuÄujem lijeÄenje. Macolom u testise, ili sise, bol je sliÄna.
Forum bi trebao da bude mjesto za konstruktivne rasprave i saznavanje novih stvari, ali ovdje je Äini se važnije reći, jebo Sharana, jebo njegove bendove, jebo Ihtija, Ihti sluÅ¡a folk, jebo lejnu, ona je furaÄica, jebo ossnnećenog, on je gay (ustvari, ovo zadnje je taÄno

).
Nabijem ja na kurac Äitavu ovu zajednicu u anus. Ustvari, ne nabijem. Niste vi to zaslužili. ÄŒast izuzecima. Njih ne bi nabio na kurac, ako to mislite, nego uopÅ¡te ne razmiÅ¡ljam o tome da ih nabijem/ne nabijem.