Sihirbaz wrote:
Veoma je glupo suditi o filmu koji je radjen po stripu koji niste citali. "Sin City" maksimalno prati Miller-ovu direktivu svjetlosti iliti manjka iste. Lagano sokantna tematika, "film noir" dijalozi i narativa, nasilna rezija i izbijanja toka su epiteti koji nikako ne cine dobar film, ali su od stripa napravili legendu.
"Sin City" definitivno nije jedan "Constantine". Ja iskreno gajim dobre nade za "Ghost Rider"-a, mada bi vrlo lako moglo ispasti da ja i Nicholas Cage imamo apsolutno suprotne percepcije opsjednutog bajkera. Glavno da bude Ketch a ne Blaze, i bicu bar upola smiren...
Yap.. kao sto vec rekoh, to je to..
Gledao i ja Brokeback Mountain.. cak i nije los film, uopce, dapace dobar je, ali je GAY (napokon da mogu reci to za film a da stvarno stoji).. :p
Osim toga upratio i Ultraviolet, jao kako lose uradjeno.. jes da je samom objavom mirisalo na komercijalu, iako je prica stvarno, al stvarno dobro zamisljena sto i nije uopce cudno s obzirom da je Wimmer redatelj i kontao sam da je to dovoljno da ispane jos jedan dobar SF kvazi akcija/horror, a i kome smeta ponovno vidjeti malo Jovovich u tim scenama.. al nazalost iznimno lose sveukupno izvedeno, scenarij los skroz, gluma takodjer, vrlo repetetivno uz velike combat situations propuste.. sve u svemu steta, i ni blizu Wimmerovog prethodnog ostvarenja koji je X puta bolji, jedna od boljih SF prica uopce u zadnjih nekoliko godina, Equillibrium naime..