Mephisto wrote:
Uriel wrote:
2. apsolutno je svejedno gdje ce se odrzati u BIH
koliko sam ja obavjesten trebalo je da se odrzi u tuzli
medjutim neka ''pticica'' je u po pregovora doletila i nagovorila veder da dodje u sarajevo...
al et kao sto svi ostali govore
nije bitno gdje u bih, bitno je da je u bih!
btw.svaka cast Hati...
covjeku koji je 80% zasluzan za dolazak ovih legendi u bih
Svaka cast Hati na svemu sto je napravio do sad!
Ali pasha moj da ne bi srao vako i dalje ta pticica ne postoji, nego postoji trenutacno najaktivniji pormoter za BIH i covjek kome drugi strani promoteri vjeruju jer ga poznaju, ilti ja, i MENI je kao prvoj opciji ponudzeno da radim koncert u BIH. E sad gdje ce to biti u BIH aposlutno je svejedno.
A to sto se neki kite time ko je i sta doveo, i sto neki misle da im ja uzimam "publicitet" i "famu oko posla" to je druga prica.
Meni je ionako vec puna kapa ovdasnje "scene" i metalaca o kojima bih mogao referat sad zdrmat, no nema vajde kad ce ga ionako samo Libijac, Emir, Sejo, Slaven i jos pokoji covjek shvatiti.
Na kraju krajeva, kako stvari stoje niti Sinistera nece biti u Bosni, a vala niti Dismembera, jer to su veliki koncerti koji se nemogu svugdje raditi i veliki su troaskovi oko toga, a ja ne zelim ko nakav kreten se praviti fin i organizirati koncerte da ih placam iz svog dzepa za raju koja ce mi na kraju reci "mi ti necemo ionako dati cenera za upad pa bolje da nas pustis onda".
Uriel Productionsu puca kurac, ja turneje bookiro i prodo po Balkanu, imam gdje gledati bendove, ali sta ce raja u Bosni? Jebiga slusati muziku kuci jer ipak ima previse onih koji ce se zaliti na cijenu karte vazda i potkopavati druge - jedna od definicija Bosne uvjek bila, cim nekom krene potkopaj. Zavists ce nas pojest sviju. Jedino na kraju Uriel Prod. ostaje da zali za svojim Sarajevom i Bosnom...ali,
Bosna zapadne Europe nije vidjela nazalost pa je onda i malo mazohisticki pokusavati dovlaciti zap Europu u Bosnu.