Hasimaga wrote:
eno opet sinoc penal u zadnjem minutu.. plus dva iskljucena igraca orasja.. hahaha.. pa dokle vise???
Evo ti sve al ja ne kontam kako komplex od nekoga moze napraviti hipokriticnog ogorcenika toliko nesvjesnog 'vlastitih' gafova da je apsolutno sve sto zna prozivati druge, a zasto, jer su - slabiji.. Koji oximoronizam u vidu smatranja Sarajeva jedinim svetim i cistim klubom, a Å iroki valjda cim dobije je stela, bez obzira sto imaju najbolju momcad, o covjece.. Hocemo ja i ti fino jednu komparativnu analizu baciti pa da vidimo tko je i gdje sta sebi 'podesavao'..

Pojedine penale Sarajevu takodjer u sumnjivim minuticama..

mislim da bi se pojedinci iznenadili.. al dobro, sta ocekivati od onih koji informacije dobivaju od raznih placenika s uvijek objektivnih i meritornih bh soccer portala gdje vijesti stizu na stranicu prije nego sto utakmice uopce zavrse, a pisu ih ljudi iz svih dijelova zemlje i inozemstva koji godinama nisu utakmice vidjeli o kojima su oni pozvani da pricaju.. Jest, ti su uvijek bili duh novinarstva i objektivnosti do krajnosti, svakako, zalosno je jedino sto ljudi te plasirane i narucene textove masovno citaju i upijaju smatrajuci ih jedinim vjerodostjnom.. ma halo bolan, tko tu pricu jos pusi, samo jos jadniji ispadate nego sto ustvari jeste, ako je ikako moguce vise..
Bio na utakmici..

Vidio penal da valja, meritoran da sudis o njemu..

Vidio iskljucenje igraca..

Izvoli pa uprati, prosudi, a onda pricaj..
I danas stela pretpostavljam a..

iskljucimo im apsolutno kljucnog igraca Wagnera u prvom poluvremenu, dopustimo ostru igru, slomimo Pandzi jagodicnu kost, sudimo protiv njih penal u '88.. pa da, kao sto su svi vec velebni 'portali' i 'navijaci' unaprijed predvidjeli, ma sta predvidjeli, ustanovili, kupljeno, nema sta, bravo, pravi ste..
Ove iz Zelje sto jadikuju se vise necu ni udostojiti replikom osim ove.. tocnije samo dva pitanja koja bilo tko upuceniji, il sto je vaznije objektivniji, moze provjeriti ako mu je do toga.. mislim, znam da je lakse se fino zaliti dok im se klub sroza na sve nize i nize grane i optuzivati sve druge, al ono, ako im ljudi koje zanima, evo im..
Njima je ponudjeno prije utakmice da se u normalnom terminu odigraju obje utakmice uz direktan prijenos na televiziji.. Prijedlog - odbijen..
Nakon obadvije utakmice i jadnih zalbi koje su uslijedile ponudjeno im je da se snimke obadvije utakmice pregledaju i reviziraju te ustanovi sta, gdje, kako i zasto.. Prijedlog, pogadjate - odbijen..
Samo jedno pitanje - zasto..
Jedino sto je tu realnost je da je i Sarajevo gostovalu na Pecari - demonstriralo nije nista, Zrinjski, takodjer, Modrica i Zeljo, itekako takodjer.. Prema tome, to bi bili svi konkurenti za prvaka koliko ja znam, toliko o tome, zna se tko je tu najjaci..
Jedan je Vladimir Vasilj, a titula OPET izmice Sarajevu..
Koshevo hive mind, collective sob - *awwwww..*
Bavite se malo momci radije vlastitim upravom kao svi normalni navijaci, vlastitim igracima, vlastitom igrom, snagom, vlastitim poslovima, dramaticno ce vam bolje biti ne sumnjam, nezdrave su vam ove opsesije..
A do tada, šampioni sa Pecare kazu zdra'o..