uh jesam se ja sinoc skrsio:) sad mamuram na poslu, grozno. ali je bila fakat dobra svirka, jedna od rijetkih na kojima se moze uhvatiti onaj feeling s pocetka ili sredine devedesetih.
setlista je bila kao vec pomenuta, plus sto su svirali par stvari na bisu, prvu sa Savage or Grace albuma i neku novu.
Moji favoriti su definitivno Afterburner i Sadistic Intent...ali kad cujes Cross the Styx... koji je to blast from the past
Koncert zavrsavaju sa To Mega Therion na kojem se ekipa derala ko luda. Bubnjar Sinistera je brrrrz, zivotinja prava, ali najjaci detalj je ipak Aad - vokal. Taj covjek je Sinister! Glas mu je isti kao i prije, mozda samo bolji, ustimaniji. Pjesme s nekoliko zadnjih albuma s njim zvuce duplo bolje!
Dickless Tracy su uznapredovali praavo. Koje je to sad brutal death metal klanje... stvarno bend za diviti im se. Jedina stvar koja me sjebala sinoc je bio zvuk...jebiga, slovenci imaju para pa je to sve zvucalo savrseno! Tesko da ce biti boljeg zvuka na turneji, ali na kraju krajeva to i nije tolik bitno jer kad cujes Bas-ov pocetak na Sadistic Intent...zaboravis sve i kazes sebi DM for life!
Jos jedan komentar...u razgovoru s njim o muzici rekao mi je: "mi se ne trudimo da napravimo najbrutalniji ili najbrzi album, mi se trudimo napraviti dobre pjesme"! E, TO !! To je onaj dobri death metal kojeg se sjecam i volim! Fakat jedva cekam koncert u Sarajevu.