Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 15:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 23:18 
Moderator

la Fée Verte wrote:
krenula sam pisat post onda sam skontala da je najbolje da šutim
ti i tebi slični neznaju cijenit život u cjelini,i to je to

does that count me in, too? :shock:

btw. samo me moji prijatelji mogu zvat Boro. je li sebe smatraš time? :?

Abigail wrote:
Jesam ja ikada rekla da me ne zatice ono sto ljudi cine jedni drugima?
Ne.

Oprosti zaista, ali me ovi kadrovi ni u kom slucaju mogu ostaviti ravnodusnom, a kamoli fascinirati.
Tim vise sto znam da je ovo blizu onome sto covjek radi covjeku.

edit: I smatram da bilo ko ko ima imalo principa i zdravog uma ne moze ostati ravnodusan na ove snimke.

može. kada vidi šta se radi ljudima, i onda vidi da ljude više brine ono što rade životinjama.

nisam tebi ništa lično reko - ono je bilo općenito o ljudskom rodu, i našoj sposobnostida uvijek okrenemo leđa onome što je najvažnije - MI SAMI!

tako zabrinut iza sebe, zaboli nas briga za budućnost i sudbinu svijeta. radije ćemo brinuti za neke životinje.

jeste li vi svjesni kako je to bolesno i morbidno?

najgore vrste života su one koje ubijaju one njima jednake.

glumite neke osvještene osobe, boeme i slična sranja, prosvjetljene...a slabo da ste ikada išta shvatili i samima sebi i onima koji vas okružuju.

kad vam je toliko stalo do tih životnja, otiđite i živite s njima, i nek vam oni daju fistfuck i felacio!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 23:37 

la Fée Verte wrote:
bloodflood wrote:
ali nemogu da vjerujem da mozes poistovjecivat zivot zivotinje i covjeka... :?

pa iskreno,mogu,da

e pa onda fakat neam sta sa tobom dalje raspravljat... :lol: :lol: :lol:

ubij se...;_)

@boro - tako je, reci im... :wink: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 23:39 
<[Crown Of Souls]> wrote:
la Fée Verte wrote:
krenula sam pisat post onda sam skontala da je najbolje da šutim
ti i tebi slični neznaju cijenit život u cjelini,i to je to

does that count me in, too? :shock:

btw. samo me moji prijatelji mogu zvat Boro. je li sebe smatraš time? :?

no it doesn't

rekla sam boro jer neznam kako bi te drukčije zvala od svih tih nikova,pardon ako ti je ego skočio :?

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 00:14 

Ne znam, ja ne mogu podnijet da se bilo sto bespomocno muci onako, pa bio covjek ili zivotinja, meni to tlak dize nenormalno.

Zamislite na tren samo, da evolucija nije isla ovako, i da postoji neka vrsta na Zemlji razvijenija od nas, i da nas za specija tako muci i ubija radi nase koze, bi li onda bilo svima svejedno...

Zakon prirode je da jaci prevladava, i ja to potpuno podrzavam, ali da muci slabije, to mi se gadi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 00:20 

cocainum izvini, ali seres...ako nisi skontala ovo sto sam dosad napiso...baci se sa balkona.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 00:50 
cocainum.mood wrote:
momci dragi, viša i razumnija bića, nadam se da imate pse ili neke ljubimce, idući put kad vas vidim poklanjam vam nož pa ih fino ogulite ko naranče, ogrnite se i nahranite. ali prije toga naravno glupu i nerazumnu životinju ostavite da da par sati umire u agoniji. jer koga boli kurac, tu su da služe.

i tako, moji antropocentristi, jeste li se već domislili tome kako zaustaviti glad u svijetu? kako zaustaviti procese obrezivanja milijuna djevojčica godišnje? nasilje u braku? lijek za sidu? kad ste zadnji put beskućnika odveli i nahranili ga, pomogli mu da nađe posao? bilo što?

Image

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 01:24 

heh, jebiga, ode sad ovo u drugom smjeru...ajd dosta od mene...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 01:26 

Boga mi i jedna i druga strana ima neku argumentaciju koja bi me mozda mogla uvjeriti...
kod mene je vako:
Prvo ja, pa meni dragi ljudi, pa svi ostali...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 01:43 
de mysteriis wrote:
Zamislite na tren samo, da evolucija nije isla ovako, i da postoji neka vrsta na Zemlji razvijenija od nas, i da nas za specija tako muci i ubija radi nase koze, bi li onda bilo svima svejedno...

e vidiš bloodflood,to je razlog zašto ja mogu poistovjetit vrijednost čovjeka i životinje,između ostalog

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 02:01 

cocainum.mood wrote:
bloodflood wrote:
heh, jebiga, ode sad ovo u drugom smjeru...ajd dosta od mene...

party pooper :lol:

:-P

@la fee - reko sam da sa tobom vise ne raspravljam, ti si za mene zavrsila...;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 02:09 
it ain't over 'till I say it's over :)

now it's over

now you can casually drop dead with me casually throwing up

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 02:24 

dobro eto, nek tvoja bude zadnja...:-P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 03:44 
Moderator

la Fée Verte wrote:

now it's over

wow, you are so sophisticated!!! jaka si na riječima (zajebajem se, serendaš ko oboljeli od Turet sindroma), kakva si sa djelima?

kad si tako dobra sa engleskim, de mi reci šta znači riječ 'hypocrisy'?

cocainum.mood wrote:
i tako, moji antropocentristi, jeste li se već domislili tome kako zaustaviti glad u svijetu? kako zaustaviti procese obrezivanja milijuna djevojčica godišnje? nasilje u braku? lijek za sidu? kad ste zadnji put beskućnika odveli i nahranili ga, pomogli mu da nađe posao? bilo što?

kad si ti ikada?

lako je uvijek pitati drugoga kad je nešto korisno uradio, želeći ga tako utišati, da ne bi nas same pitao šta smo mi ikada uradili. :?

mi kolega zna veoma dobro kakav sam ja, i da me boli kura za svaku vrstu osim čovjeka; šta ću, humanista sam i antropocentričan, da, JESAM! :D pa šta?

ima ovdje puno onih koji kažu da su veliki humanisti, da imaju obzira, ali nikada nisu razmislili kako poboljšat moralne i etičke vrijednosti ljudske vrste, nego su bili samo u stanju da optužuju i da traže načine i sredstva kako bi kaznile te amoralne ljude.

kaznom i prigovorima ne spriječavamo neizbježno; ako podučite stoku šta nije za čovjeka, onda će možda jednom stati klanje životinja, koje toliko volite.

a btw. i ovo: kad vam smeta toliko što kolju sve te životinje, jel vam smeta kad se ubije BILO koja životinja? od mrava do krave...

brinete se za neke usrane foke, za koje ne dajete pišljivi bob dok sjedite i vašim foteljama i drkate, a foke još uvijek umiru! još uvijek kolju foke, krave, ovce, slonove, kokoške, kitove, ajkule, i ribe pecaju...ako ste propustili taj sat na biologiju u srednjoj i osnovnoj - to su sve živa bića! :wink:

kad ste već tako "obzirni" prema svim tim životinjama, što onda još uvijek sjedite za vašim kompjuterom i čitate ovo, umjesto da počnete djelovati? ne vidim vas da ste ikoga spriječili u klanju onih životinja, ili mu barem rekli da je to a-moralno, etički pogrešno! evo, još jedna životinja je umrla, jer je vi niste spasili...

prestanite da serete ko foke, i urazumite se - dok god je čovjeka, biće i umiranja životinja za čovjekove potrebe.

Ever thought about this?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 03:55 

la Fée Verte wrote:

now it's over

wow, you are so sophisticated!!! jaka si na riječima (zajebajem se, serendaš ko oboljeli od Turet sindroma), kakva si sa djelima?

cocainum.mood wrote:

kad si ti ikada?

lako je uvijek pitati drugoga kad je nešto korisno uradio, želeći ga tako utišati, da ne bi nas same pitao šta smo mi ikada uradili. :?

mi kolega zna veoma dobro kakav sam ja, i da me boli kura za svaku vrstu osim čovjeka; šta ću, humanista sam i antropocentričan, da, JESAM! :D pa šta?

ima ovdje puno onih koji kažu da su veliki humanisti, da imaju obzira, ali nikada nisu razmislili kako poboljšat moralne i etičke vrijednosti ljudske vrste, nego su bili samo u stanju da optužuju i da traže načine i sredstva kako bi kaznile te amoralne ljude.

kaznom i prigovorima ne spriječavamo neizbježno; ako podučite stoku šta nije za čovjeka, onda će možda jednom stati klanje životinja, koje toliko volite.

a btw. i ovo: kad vam smeta toliko što kolju sve te životinje, jel vam smeta kad se ubije BILO koja životinja? od mrava do krave...

brinete se za neke usrane foke, za koje ne dajete pišljivi bob dok sjedite i vašim foteljama i drkate, a foke još uvijek umiru! još uvijek kolju foke, krave, ovce, slonove, kokoške, kitove, ajkule, i ribe pecaju...ako ste propustili taj sat na biologiju u srednjoj i osnovnoj - to su sve živa bića! :wink:

kad ste već tako "obzirni" prema svim tim životinjama, što onda još uvijek sjedite za vašim kompjuterom i čitate ovo, umjesto da počnete djelovati? ne vidim vas da ste ikoga spriječili u klanju onih životinja, ili mu barem rekli da je to a-moralno, etički pogrešno! evo, još jedna životinja je umrla, jer je vi niste spasili...

prestanite da serete ko foke, i urazumite se - dok god je čovjeka, biće i umiranja životinja za čovjekove potrebe.

Ever thought about this?

Image

Å trajkaju,a jedu hamburgere,ahahahahahaah!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 09:03 
la Fée Verte wrote:

now it's over

cocainum.mood wrote:

kad si ti ikada?

quite familirar with the word actually

nažalost imam potrebu odgovorit na sve ovo (znam da ću zažalit,stara mi je uvjek rekla da neznam kad šutit,jedna od rijetkih stvari u kojima je bila u pravu)

nemam potrebu ić spašavat bebe tuljane,djecu u etiopiji i slično,nije da ne želim,jednostavno sam prelijena,aktivisti me inače iritiraju do bola,budući je u zadnje vrijeme furka bit viđen na prosvjedima protiv mcdonaldsa i vlatke pokos

but that doesn't stop me from being a human

vegetarijanci također,vegetarijanci znaju srat strašno
imaju oni svojih poanta,što se tiče životinja uzgojenih u nehigijenskim uvjetima,koje se hrane papcima i kljunovima vlastite vrste,i koje žive ko govna u celofanu cjeli život,al sva ona priča ne ubijajmo životinje za hranu jer ih boli je zakurac,čovjeku je u prirodi da jede meso,to mu treba i to je to,ne kažem da je to pravedno nit da mi kad prođem u supermarketu i gledam upakirane lešine predstavlja kakvo entuzijastično prosvjetljene mojih životinjskih nagona

e ali krzno
neandertalci i homo sapiensi
ubijali su životinje jer su imali opravdan razlog,morali su se nekako zagrijat,ogrnut,nahranit,kako su evoluirali tako su skontali da gle,ne trebaju zaklat nešto krznato svaki put kad im se kurac smrzne od hladnoće

*red za evolouciju*

nazad na dvadeseto/dvadesetprvo stoljeće

čovjek je već istrijebio dosta vrsta životinja,što svjesno,što nesvjesno,što putem kemijske evolucije i urbanizacije,al nećemo se morit time što smo mogli promijenit,a nismo,jer nema poante a ovaj post već postaje predug

čovjek danas ima neograničen izbor materijala,odjevnih predmeta,cipela i ostalog
koža (ne ubraja se zmijska i ostale 'egzotične' vrste)
koža je okej dok jedeš meso,zašto?zato jer ako već ubiješ kravu svejedno je oćeš li joj u međuvremenu (naglašavam,dok je već u uginulom stanju) odrat kožu i iskoristit

e ali krzno
krzno je danas većinom nepotrebno (tu je i umjetno krzno,znam da ima mana,al čisto sumnjam da nekome u zagrebu,sarajevu,splitu etc.,treba krznena bunda da bi se zagrijao),osim naravno u zemljama u kojima je dan za šetnju ako je -10,to je okej,nevidim eskime kako šetaju u latex odijelima :rolajz:

e ali tete gospođe aka krema metropola,dok šetaju sa svojim izbjahanim kosama u svojim krznenim bundama,piju kavu,tu i tamo prošetaju svoju čivauvu,trebam li stvarno isticati koliko je njima apsolutno nepotrebna ta krznena bunda?

e sad,na stranu i te tete,dolazimo na bit posta

životinje se uzgajaju i ubijaju za krzno ali
kao što je cijela bit priloženog filmića
jeli stvarno,stvarno potrebno da on lupa tom životinjom po podu,da je omami,a onda je onako izmorenu i izubijanu,zaveže,okrene naglavački i odere joj kožu,zatim je odranu,polumrtvu i u bolovima epskih razmjera baci na hrpu i gleda kako jadna životinja umire?

dotični gosp. bloodflood me nasmijao i šokirao svojom izjavom 'možda je tako da krzno bude kvalitetnije'

u najboljem slučaju mislio na rigor mortis,što je also netočno,krzno/koža nije ništa manje kvalitetna ako je prije deranja nastupio rigor mortis,doduše ako je već nastupio čovjeku je vjerovatno malo teže oderat životinju,ali uzeći u obzir da treba i relativno dosta vremena da r.m. nastupi,i to je u principu,glupo

znači,'you-who-I-must-not-name- because-we-weren't-playing-in-the-same-sandbox-as-kids' ,

nije stvar u tome da je meni žao što je životinja umrla
nije čak ni toliko stvar u tome da je umrla zbog krzna
stvar je u tome da je ona umrla brutalno,prostoseljački-zakurac

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 14:59 
bloodflood wrote:
ovdje se radi o grupi zivotinja koje se planski uzgajaju za neke "vise ciljeve" (ahahha :-) ) i netreba ih poistovjecivati sa ostatkom njihove populacije u divljini...

e imam ja potrebu da jedem malu djecu, oce mi ih ko rodit i uzgojit, pa da uzivam u mladom mesu? ozbiljno.

nema tu nista loshe, jer kao pripadnik superiorne ljudske rase imam pravo na takav planski uzgoj malih ljudi, koji ce sluzit samo za zadovoljenje mojih vlastitih potreba i visih ciljeva, a naravno, necemo ih i ne trebamo, poistovjecivat sa ostatkom njihove populacije u obdanistu.

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 15:26 

cocainum.mood wrote:
mislim da je kod krzna stvar sa prokrvljenosti ili tako nešto, but don't take my word for it.

jebote borise mogao si barem risajzat sliku.

kad sam? pošalji mi pm ili se javi na msn, rado ću ti ispričati o tome što radim, jer to nije za forum.
iako, ne znam u kojem si ti dijelu mojih postova vidio da se proglašavam antropocentristom i sveticom?

Quote:
ako podučite stoku šta nije za čovjeka, onda će možda jednom stati klanje životinja, koje toliko volite.

objasni mi ovo molim te....

Quote:

naravno. ja se osobno prestravim kad vidim pauka do te mjere da ne mogu spavati u stoj sobi i uvijek moram zvati nekoga da ga makne. i uvijek mi se omakne "nemoj ga ubiti". jebiga.
od spašavanja bubamare zlatka do uzimanja kutije psića koje je neka dobra duša ostavila kod kontejnera, ne pravim razliku :)

Quote:
urazumite se - dok god je čovjeka, biće i umiranja životinja za čovjekove potrebe.

krzno nije potreba.

Sorry,ali jesi li ikad jela burek od mesa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:33 

la Fée Verte wrote:
životinje se uzgajaju i ubijaju za krzno ali
kao što je cijela bit priloženog filmića
jeli stvarno,stvarno potrebno da on lupa tom životinjom po podu,da je omami,a onda je onako izmorenu i izubijanu,zaveže,okrene naglavački i odere joj kožu,zatim je odranu,polumrtvu i u bolovima epskih razmjera baci na hrpu i gleda kako jadna životinja umire?
..............
nije stvar u tome da je meni žao što je životinja umrla
nije čak ni toliko stvar u tome da je umrla zbog krzna
stvar je u tome da je ona umrla brutalno,prostoseljački-zakurac

S ovim se apsolutno slažem!!!

I ne kontam, kakve veze sad imaju ljudi sa ovim? U smislu: ako brinem za životinje, i ako me ovaj clip pogađa ne mora značiti da ne brinem za ljude i da me ne pogađa šta se njima dešava :? I isto tako, ja ništa ne mogu uraditi za ljude koji masovno ginu u Iraku ili bilo gdje, isto kao što trenutno ne mogu spasiti niti jednu od ovih životinjica. Ali imamo svi pravo da kažemo da nam se to ne sviđa, da nam je ogavno, da nije fer, da tako ne treba biti, itd. ticalo se to ubijanja ljudi ili brutalnog mučenja životinja za napirlitane gospođe koje su jednom nogom u grobu. Od tog osjećanja sve i počinje.

Znači, tek kad se svi ljudi namire, kad ne budu gladni, žedni, kad ne budu umirali od side i gladi, kad se ne budu međusobno ubijali, itd. TEK tad možemo preći na nižu vrstu, to jest tek tad možemo početi brinuti o životinjama, jer pobogu one do tad nisu ni bitne :?:
Divno razmišljanje :D Šteta što do toga nikada ne bi došlo. Dakle životinje su nam prepuštene na milost i nemilost sve dok se ne sredimo mođusobno, a to će biti nikada? Mislim, brinuti o životinjama je tako licemjerno dok milioni ljudi ginu... :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:38 
Moderator

©hucky wrote:
Sorry,ali jesi li ikad jela burek od mesa?

hej, dude, kako je možeš to pitat? :?

it's called BUREK! :lol:

:wink:

burek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 18:38 

100 puta je bolje brinut za životinje nego za ljude, pa ne uništavaju one planetu nego mi, pobogu...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]